Министър Нейков препотвърди обещанието си

* Държавата ще отпусне четвърт милион за изграждането на новия троянски комплекс за летен биатлон
* Троянецът Владимир Илиев получи плакет и парична премия за бронза си от Световното първенство в Чехия


МИНИСТЪРЪТ НА СПОРТА Свилен Нейков препотвърди обещанието си, че държавата ще отпусне 250 хил. лв. за изграждането на новия спортен комплекс по биатлон в Троян. Това се случи на церемонията в министерството (20 октомври), на която г-н Нейков връчи плакети и парични премии на момичетата на Илияна Раева от националния отбор по художествена гимнастика, спечелили злато и две трети места на Световното първенство в Монпелие (Франция), и на двамата ни национали по биатлон - Красимир Анев и съгражданина ни и възпитаник на троянската школа Владимир Илиев, завоювали бронзови медали (съответно в преследването на 12,5 км и в спринта на 10 км) от Световното първенство по летен биатлон в Нове место (Чехия) в края на м. септември.

ПРИПОМНЯМЕ – на закриването на сезона на троянския клуб по биатлон и стрелба „Аякс” (13 май), чийто гост бяха Свилен Нейков и олимпийската шампионка и председател на Българската федерация по биатлон Катя Дафовска, министърът заяви категоричната си подкрепа за изграждането на нов комплекс за летен биатлон (в близост до мотопистата в началото на Троян). Назован бе и размерът на обещаната държавна субсидия – 250 хил. лв., с които ще се финансира първият етап на модерното стрелбище. Съоръжението ще е с 30 коридора и ще може да приема състезания от най-висок ранг – например стартове за Световната купа. По първоначални разчети строителството трябва да започне още тази есен.

Т21

15 коментара:

Анонимен каза...

По голяма наглост от това в деня на изборите да изтипосате Минко Акимов и компания гербери едва може да има.Той не заслужава толкова много ресурс - и финансов и човешки.Жалко за всички ако се наложи да търпим това още 4 год.

Анонимен каза...

Браво на Владимир Илиев! Трудолюбив, талантлив и скромен. Пожелавам му още по-големи успехи, да слави България и Троян!

Анонимен каза...

1ви То ако не се наложи да търпим още 4ри гогини Минко и компания ,то ще се наложи да търпим другият по голям наглец Енкин и компания.Така,че пии си ракииката и не се ядосвай.

Анонимен каза...

Браво Владко!Давай все така напред и на горе.

Анонимен каза...

Абсолютно нарушение! как може в изборния ден да публкувате нещо, което може да има влияние върху вота! махнете снимката поне

Анонимен каза...

НОВИНАТА МОЖЕШЕ ДА ИЗЧАКА ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА ИЗБОРНИЯ ДЕН

Анонимен каза...

що сте я сложили снимката с Минко бе?! нали днес са избори

Анонимен каза...

Отново,спортно мироприятие е превърнато в политическо,само и само Минко да се пъчи още четири години и да ГРАД(Б)И Троян.Срам и позор за ГЕРБ.

Анонимен каза...

Не стигаше излагацията и нарушението на Петковден, ами сега и в изборния ден тази нелепост

Анонимен каза...

Да го д.хате,затова подкрепяме Минко,защото цялата власт е тяхна,и проекти за Троян ще минават по-лесно

Тихомир от Кози вир каза...

Сбогом Миньо и не плачи на тръгване!!!!!Топ новината е че Донка обещала на противника си да го направи кметски наместник на Горно Трапе:)))

Анонимен каза...

10 голям си тъпанар!!!От такива като теб затъваме,а ти се пъчиш стъпил на едно вмирисано лайно!!!!!

Анонимен каза...

Не бр,те в ГЕРБ са само инженери и икономисти...Интелигенция !

Анонимен каза...

#10 може да искат да е в тях но няма да стане

Анонимен каза...

Донка-зам кмет
аЧо-нач. кухня
падарЧо-гл. падаР

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |