Поредни награди от чужбина за духовия ни оркестър

* Нашите - №1 на Международния фестивал на духовите оркестри в Хатщед, Германия; маестро Илиян Тодоров – с приза за най-добър диригент

ТРОЯНСКИЯТ Общински духов оркестър с мажоретки, ръководен от маестро Илиян Тодоров, преди дни се завърна с поредна награда от чужбина – Купата на победителя в класацията за цялостно представяне на 10-я Международен фестивал на духовите оркестри „Шпиелмансцуг” в гр. Хатщед, Германия.

НАШИТЕ МУЗИКАНТИ се представили в категорията концертиращи оркестри и постигнали гросмайсторския резултат от 193 точки от 200 възможни – най-висока оценка от всички участници. На второ място, с 40 т. по-малко, се класирал състав от далечно Мексико, а на трето – поляци. Наред с приза за №1 духовият ни оркестър бил отличен и с една престижна персонална награда – за най-добър диригент на маестро Тодоров. В конкурсната програма троянци се представили с ефектното изпълнение на „Карибски пирати”, добре познато и на троянската публика, и с една компилация по Марин Големинов и Любомир Пипков, подготвена от диригента специално за това участие.

ПРЕДИ ТРИУМФА В ГЕРМАНИЯ троянският оркестър се представил по шампионски и на Международния фестивал на младежките духови оркестри в гр. Швече, Полша – тук възпитаниците на маестро Тодоров били най-добрите сред общо 8 състава и завоювали първа награда на Асоциацията на диригентите.

Т21

7 коментара:

Бианка каза...

Браво.Вие сте най-добрите!!!

Анонимен каза...

Честито!!!!!!!!

Анонимен каза...

Това да не е София на Гейпарад !!!!!!Бравус

Анонимен каза...

БРаво 3 ,или на кумунистически пленум

Анонимен каза...

3и4-ТЪПАНАРИ!!!!!!

Анонимен каза...

Браво!
Живея близо до училище "Св.св. Кирил и Методий" и когато духовия оркестър прави репетиции отварям прозорците - много е приятно,имам чувството ,че съм на площада във Варна...там за радост на туристите правят такива концертии и то съвсем близо до шадраваните/ техните работят/.

Анонимен каза...

Тъпанарка поръбена: Ииии...и, че убооу туй първоту чиляк с калпак на фототууууу. Ух, оф на баба! Давайти му телефонят да му звънна та да посвири на баба!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |