СДС издигна Красимира Райковска за кмет на Троян

* Кандидатурата на настоящата общинска съветничка била приета единодушно, въпреки че се обсъждали 4-5 имена * След 20 юли сините ще обявят и листата си за общински съветници

Местни избори 2011
НА СВОЯ ОБЩИНСКА КОНФЕРЕНЦИЯ в началото на седмицата (11 юли, понеделник) СДС – Троян е посочил кандидата си за кмет на предстоящите местни избори, научихме от лидера на троянските сини инж. Румен Русанов. 4-5 имена се обсъждали предварително, но в крайна сметка единодушно била утвърдена кандидатурата на общинската съветничка Красимира Райковска. В местния парламент тя оглавява постоянната Комисия по образование, спорт, култура и граждански организации, заемайки поста като представител на дясната коалиция „Избор за Троян”.

ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА ПО РУСКИ ЕЗИК в троянското СОУ „Св. Климент Охридски” бе и в листата на Синята коалиция (СДС и ДСБ) за нашия Ловешки многомандатен избирателен район на последните парламентарни избори (2009 г.). Като общински съветник г-жа Райковска се отличава с лоялността си към управляващите от ГЕРБ и тяхната политика на местно ниво. „Кметската кандидатура на Красимира Райковска и листата ни за общински съветници ще бъдат обявени официално на пресконференция след 20 юли”, уточни председателят на СДС – Троян.

ДО ПРЕДИЗБОРНОТО РАЗЕДИНЕНИЕ между СДС – Троян и доскорошния им най-близък политически партньор от ДСБ – Троян се стигна след категоричния отказ на седесарите да приемат кандидат-кметската номинация на тъмносините - Бойко Пъдарски. Отхвърлено бе и предложението за предварителни избори, които да решат кой да бъде общият кандидат. „Твърдо сме против – СДС и аз лично – следващият кмет на Троян да се казва Минко Акимов”, заяви пред Т21 през м. март тази година г-н Русанов. Политическата логика обаче подсказва, че разнобоят между двете десни формации и явяването им с отделни кметски кандидати и съветнически листи работи именно в полза на кандидатурата на г-н Акимов за втори мандат.

Т21

100 коментара:

Анонимен каза...

Абе това лайно миризливо дето се води за шеф на така нареченото СДС Троян, знае ли, че това е партия, а не еднолична фирма?!
Единствената логика на тази кандидатура е да отцепи гласове за да се мъчи наш Миня да доскърца до втори мандат.
И тоя олигофрен Русанов ще се пъчи после, че бил син! Син е ама на майка си и ба баща си.

Еб.хти демагогията. Абе на толкова наивни ли изглеждаме или ни правят на глупаци. То, че наш Миня им е ибещал нещо на тия тиквеници е ясно ама се чудя на този толкова ли му е малко пипето, че да се вързва?! Заврял си е като щраус главата не в пясъка ами в задника и си мисли, че ще му се вържем на номерата. Отрепка смотана!

Анонимен каза...

Красе верно си мнооооого лоялна на ГЕРБ. То дали ще се гласува за теб, ГЕРБ или БСП май няма значение.

Анонимен каза...

И това доживяхме.

Анонимен каза...

Генади ти майтап ли си правиш пак????????

Анонимен каза...

В този ред на мисли, Акимов ще е отново кмет?

Анонимен каза...

Ами само като си представиш алтернативите: единия пиян, другия с психическа неустойчивост, третия закона не го чете за лула тютюн, не знам вече кое е по-добре....

Анонимен каза...

Аз предлагам да изберем психически неистойчивия :))

Анонимен каза...

Има една дума, която характеризира случващото се както в троянска община, така и в цяла България - ,, джумбиш" :) ТА голем джумбиш ще става ми е мисълта :D

Анонимен каза...

Верно ще е голем джумбиш :) Ше гонаблюдавам с интерес, лошото е, че всичко е на наш гръб...

Анонимен каза...

А по-добре Акимов пред тази тъпа клакьорка.

Анонимен каза...

Госпожо Райковска, вие можехте да нареждате единствено пасианси на компютара си... в работно време като директор и зам. директор, сега с тази кандидатура, пак ли това ще "работите"?!Жал ми е за вас...и за нас!!!

Анонимен каза...

Красимира Раиковса е една учителка ништо повече.....

Анонимен каза...

Номер 11., а сегашният директор и сегашният кмет да не би да правят нещо по-различно?!?
Поздравления за г-жа Райковска и успех!

Анонимен каза...

Номер 12, на теб точно учетел ти трябва, ама по български език.

Анонимен каза...

Е еееее недейте така настоящия кмет със сигурност ако нарежда пасианс е с тесте карти, а не на компютър.

А за госпожа Райковска успех ще е да налее сини гласове в урната на наш Миня.

Надявам се да е достатъчно интелигентна да не се асоциира с кметския кабинет.

СДС каза...

Хора,млади хора обяснете на Вашите родители ,които през годините подкрепяха сините идеи,че това което става тук в нашия град и нашата община се нарича РЕКУМОНИЗАЦИЯ....Този там псевдо политик и лидер Русанов загуби каузата ,аз лично вярвам,че едва ли ще организира и проведе тези избори,централното ръководство на СДС вече е алармирано,очаквайте промяна!!!Това ще се случи съвсем скоро!!!Русанов ти загуби!!!

Анонимен каза...

"Сам пред кметството седя
като кон на празни ясли
и кметиците броя-
таз ли,таз ли,таз ли?"
Отчайващо!
АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Леле,мале в тоя пек съвсем слънчасахме всички.Партии,"политици",електорат.....Вместо да работим,с избори и политика се занимаваме.....Тежко ни и горко,какво ни чака всеки средно интелигентен човек може да отгатне.

Анонимен каза...

ЗА бога братя не гласувайте,стар лаф ама готин,ми то се боклуци.....каде е БКСто .Предлагам един читав човек :ИЛИЯН ПИЕВСКИ .... моо да е педя човек ама н.кадърен
анти.ака са на ака.......педи грипал :храни за кучета....извинявяйте цял ден пия ракиика
СОРИииииииииииии

Анонимен каза...

Райковска КМЕТ

Анонимен каза...

Акимов ,че ще е кмет, това се знае отдавна !!!Всичките му опоненти са негови хора и са само за парлама и разиграват цирк.Единият му ортак във фирмите за далавери ,другият го подкрепя 4 години и сега се сетил да му става опонент,а таз даскалица си е направо отвред негова.
Въпросът е , какво следва...НИЩО!!!
Каквото и в предния му мандат.Светльо Дочков ще обгради отвред Беклемето и заедно с дъртия педераст Марин Радевски(подлогата на Дичките), ще дерибействат.
Акимов ще се побърка от търчене по командировки да се обучава (на 60 и татък години),и ще раздава постове на свои и наши подкрепили го в циркът по изборите,в иначе уж изпадналата в криза община.Та чак да им повярва човек за това...
А потока с еднопосочни билети на хора от Троян, ще се увеличава с всеки изминал ден...
Попитали радио Ереван какъв е изходът от кризата в Троян?А от там отговорили.
-Терминал 1 и 2!!!!!

Анонимен каза...

Доживяхме и некадърници като Красимира Р. да се кандидатират за кмет на този злочест наш град.

Анонимен каза...

Абе тази жена с всичкия ли си е? Как може да си въобрази, че става за кмет?

Анонимен каза...

Договорката с нея и Русанов е ясна - чрез разцепление на дясното да осигурят повече гласове за М. Акимов.Надявам се, че разумните троянци ще гласуват и против Минка Акимов, и против Кр Райковска.

Анонимен каза...

Прав си - призовавам никой да не гласува за такива недораслеци.Освен родата им, разбира се!!

Анонимен каза...

Най-накрая кандидат, който не е пиян, или луд. И има професия, в която се е доказал като сериозен и отговорен човек.

Анонимен каза...

Абе тя не става за даскалица, те ще я правят кметица!!!

Анонимен каза...

26. Анонимен каза...

Най-накрая кандидат, който не е пиян, или луд.
Като се замисли човек от една страна и това е верно.И то не е малко да не те влече пиенделъкът със шьоферлъкът и после да се блъскаш със служебната кола в електората си.

Анонимен каза...

А аз разбрах,че е имало и такива в СДС,които не искат Райковска.Защо тогава, пише че е избрана единодушно?

Анонимен каза...

Истински позор за Троян е, че издига за кметове такива недораслеци като Кр Райковска и А Балев.

Анонимен каза...

Русанов, ти окончателно се провали като представител на СДС.Ще те помним дълго като разбивач на синята идея.

Анонимен каза...

Красо, нима наистина не съзнаваш, че потенциалът ти стига само да закърпиш някой скъсан чорап. Откажи се преди да си станала за резил с 200-та гласа, които ще получиш.

Анонимен каза...

МВРО издигна агент Иван за президент.Напоследък той се подвизава временно под името Красимир Каракачанов.Я да видим в Троян кой агент ще издигнат?Май пак агент на полковник Акимов,както направиха и СДС.

Анонимен каза...

Аз съм един, дето от съвсем скоро чете и пише тук. Понеже все още не знам, за кой да гласувам, дайте аргументи за този кандидат. Професионален опит, административен опит, личностни качества. Или пък обратното- какви лоши качества притежава, които ще му попречат да е кмет? Питах и за един друг, ама никой нищо обосновано не писа. Ако наистина само се критикува или хвали без аргументи, ще остана с впечатление, че никой не става и няма да гласувам. Не, че един глас означава нещо, но много хора ще вземат същото решение.

Анонимен каза...

Рано или късно некадърния и слагача става за смях!!!!Не е лошо всеки,който се бие да бъде публична личност да го знае и да мисли за последствията.Много станаха случките проба-грешка,много и смешките по тоя повод.Страшното е ,че България и обикновените хора страдат от това!

Анонимен каза...

Абе тая заблудена даскалица да ходи да си преподава в западащата гимназия... Това не е за нея !!! Да ходи да прави мекици и да не се занимава със сериозни неща, ще вземе да прегрее жената ...

Анонимен каза...

Верно е гимназията запада ама яко..........

Анонимен каза...

34-ти,решавай сам.Защото тук не се дават разумни аргументи.Простотия лъха от всякъде и не е мястото тук да искаш мнение.Ако някой има смелост да даде разумно мнение,бива оплют тотално от анонимни коментатори избиващи комплекси,щото на яве или неанонимно не смее.

Анонимен каза...

По нареждане на Минко Акимов, изобщо не са търсени варианти за коалиция,нито за кандидат кметове.
Русанов, стриктно изпълнява повелята на милиционера.
Какво ли да очакваш от един убиец....???

Анонимен каза...

Защо запада гимназията, та нали Райковса била "доказал се професионалист"?!!

Анонимен каза...

Попитайте Русанов или даскалицата Църова, защо членовете на СДС, се канят изборно,кой и кога да присъства на сбранията!

Анонимен каза...

Когато Красимира Райковкса беше директор(1997 - 2001) в "западашата" гимназия имаше над 1000 ученици. Сега са по-малко от 600. Изводите оставам за вас!

Анонимен каза...

Троянци са наясно, че съществува договорка на М Акимов с Красимира Райковска и Ангел Балев да цепят дясното, за да надделее той.Помнете - престъпление срещу дясното е всеки глас в подкрепа на когото и да е от тези себелюбиви неграмотници.

Анонимен каза...

Искам да потсетя наш Миня за едно негово изказване пред негов много близък човек на втората година от мандата му.Цитирам другарят милиционер:"Ако бях знаел какъв таралеж си вкарвам в гащите и какви главоболия ще си навлеча никога нямаше да се кандидатирам за кмет".Значи,какво следва от думите му след като се кандидатира за втори мандат,или му харесва да му боде таралежа в гащите или го кефи да го боли главата.За това му предлагам сам да си изкара таралежа,или в противен случаи ще му го изкараме ние като не гласуваме за него.Пък и по този начин и главоболието ще му изчезне напълно.

Анонимен каза...

До 42-ри олигофрен.
По това време, Троян беше около 30 000...

Анонимен каза...

Щом като Русанов е толкоз сигурен в Райковска и я смята за кадърна, що се притеснява да отиде с ДСБ на предварителни избори, май го е страх от провал? Те ДСБ спечелиха с двойно повече гласове на предварителните избори за кандидат-президент в Троян!

Анонимен каза...

Е как що,щото са подлоги на ГЕРБ-Минко Акимов!
АКо прочетеш пак материала ,дори автора вменява това което ни е ясно на вси:

"Като общински съветник г-жа Райковска се отличава с лоялността си към управляващите от ГЕРБ и тяхната политика на местно ниво."

Анонимен каза...

Според мен се отличава с мързела си и като даскалица, и като съветник, и като жена

Анонимен каза...

Към42-били са 1000ученика/1997-2001г/,защото толкова и остави М.Христов

Анонимен каза...

Не знам какви са способностите на г-жа Райковска в областта на политиката, но като Директор се обграждаше със свои хора - ласкатели, а останалите тъпчеше. А ако не дай боже по някакъв начин и противоречиш, се озлобяваше и те набутваше в ъгъла. М. Христов и отвори вратата за политическа кариера, а тя му се отплати като му правеше мизерии. Г-жата страда от свръх самочувствие без покритие. За щастие шансовете и са нулеви.

Анонимен каза...

Каква метаморфоза! От посредствен даскал по руски език във политик от местен мащаб.Изглежда за да си местен политик задължително трябва да си некадърен.Г-жата не можа да се преквалифицира на учител по английски, за което е плащало училището, но чудесно се "Квалифицира" като любовница на които трябва, за да направи шеметната си политическа кариера на местно ниво.

Анонимен каза...

Хей 50-и,ти май нещо имаш да се "отблагодаряваш на госпожата?!Недей да бъдеш злопаметен и недей да хвалиш други хора,защото както ти угаждат на капризите,така ще те поставят в неизгодна за теб ситуация!!!!Освен това"Боже" се пише с главна буква!

Анонимен каза...

Към № 52: Употребата на "не дай боже" в разговорната реч, когато не се обръщаме към Господ, може да се напише с малки букви. В случая не целя възхвалата на друг човек, а излагам факти, макар и анонимно. Какво направи Райковска за училището, в което си вади хляба, освен да работи срещу неговите интереси?

Анонимен каза...

А,сегашния директор какво прави?

Анонимен каза...

Хора, Седесари, тази ли ще ви представлява??? Не позволявайте Синята идея да умре в Троян!!!

Анонимен каза...

Ми тя синята идея с този шеф на СДС отдаааавна е умряла както се вижда. Тук е въпроса защо тези под него го държат още. Не познавам на Дачев сина, но познавам самия Николай Дачев и на времето много му се нервех, но сега съм доволен от наученото. Имайки предвид, че вярвам на генетиката си мисля, че синът му би се справил по-добре, но пак казвам не го познавам момчето.

Анонимен каза...

Красимира, ако не оттеглиш кандидатурата си, ще се окажеш символ на провала на СДС в Троян.

Анонимен каза...

Към 54-заряза политиката и си гледа работата.Но, ако много те интересува питай него.

Анонимен каза...

Самозаблудата на тази жена е толкова силна, че едва ли ще осъзнае с каква жалка роля се е заела.Да се кандидатиращ за кмет на град с традиции след като нямаш качества за свестен учител - това е безочие.Тъжно...

Анонимен каза...

Към 57-как ще оттегли кандидатурата си, ти луд ли си, та тя умира за власт.

Анонимен каза...

Ще гласувам за Г-жа Красимира Райковска.
Защото:
1. Я познавам като интелигентен човек. Каквато беля може да ти направи глупак, никой друг не може.
2. Знам, от нейни ученици, че е добър учител. За мен, който не е успял да се докаже професионално, си е жив комунист. Само измежду тях опитът на партийни позиции се цени.
3. Знам, от настоятелството на гимназията, че когато е била директор, нещата в училището са вървели много добре. Нейният административен опит определено е положителен.
4. Знам, че е член на "Българка", където се ползва с уважението на членовете, както и на хората, които са видяли добро от тази организация. А който не умее да дава от себе си, няма място в политиката.
Всички голословни мнения, са израз на чиста злоба.
5.

Анонимен каза...

"...АКо прочетеш пак материала ,дори автора вменява това което ни е ясно на вси:

"Като общински съветник г-жа Райковска се отличава с лоялността си към управляващите от ГЕРБ и тяхната политика на местно ниво."....
Той автора вменяваше дълго време и че ДСБ са много готини, ама всеки знае, че към тях се присъединиха най- големите утрепки. /Номинацията им за кмет го доказва ясно/ Даже за една видна тяхна дама всички знаят, че е ходила да моли преди това коя ли не партия, да я направи съветник, като е обещавала какво ли не. Но само Милко Станчев се е врекъл. И вярвам вече горко съжалява, че въпросната дама действа само, ако има келепир.

Анонимен каза...

Райковска, ако съм на твое място минавам в нелегалност!!

Анонимен каза...

62-ри, ти си тотален олигофрен!

Анонимен каза...

64-ти, ти само доказваш моята теза по безспорен начин :)))))

Анонимен каза...

65-ти, ти си знаеш...олигофрен!

Анонимен каза...

Неаргументираните изказвания в двата полюса издават безпомощност....

Анонимен каза...

Издават и че "нещо мърда в гръстите" както пише един.Наесен ще видим.

Анонимен каза...

Какво друго да очакваш от една шайка подлоги,че и някои от тях с криминални деяния, а други с психически проблеми...

Анонимен каза...

Изглежда човек трябва да се кандидатира за кмет, за да разбере колко негативна личност е, какво всъщност си мислят хората за него и колко лицемерно му се усмихват всички!

Анонимен каза...

70-ти, моля ти се -застреляй се олигофрен!

Анонимен каза...

Наистина повечето хора са лицемери-те на това му викат "тактични".А иначе,има абсолютно точен метод за определяне на истинската същност на една жена-взема се мнението за нея на най -добрата и приятелка,събира се с мнението на най-върлата и съперница и се дели на две...
Само че Райковска дали има приятелка?

Анонимен каза...

Г-жо Райковска, желая успех!

Анонимен каза...

А може би е по-лесно, 72, може би е време Троян да има за кмет жена. То, добрев са жените в България, че да се удържа положението.

Анонимен каза...

В любовта,нали 73-ти!!!!!!!

Анонимен каза...

До 45 "олигофрен": А защо не се запиташ защо сега в СОУ "Васил Левски", която е и много по-малка гимназия, има над 1000 ученици, въпреки, че Троян става по-малък?

Анонимен каза...

Аз не съм 45,но ще ти отговоря:Защото сегашната директорка на въпросната гимназия изключително добре умее да се възползва от конюнктурата,да краде идеи и да пренасочва пари изключително към повереното и училище:В Милата България съществува закон,според който ако закрие училище една община получава пари.Еименно такива пари бяха разделени м/у двете общински училища В.Левски-троянското и боримското.Няколкото предишни мандата на БСП дадоха възможност на госпожата да се развихри в качеството си на зам.кмет по тези въпроси.Иначе,повярвайте ми не умее две израчения да каже без да започне с "ъъъ"-нищо,че е филоложка!Публична тайна е чия любовница беще и кой я издигна на поста зам,кмет.Там бе назначена,а не избрана.Хайде стига лъжи-всичко при нея е реклама,реклама,реклама!Много и неистови напъни,заблуда на обществеността за качеството на образованието в повереното и училище!И там много учители не взимат часовете си или го правят фиктивно.какви точно специалности и квалификации дават на учениците си-келнери и готвачи!О, забравих-учели испански!Защо?За да бъдат емигранти в Испания!Да те комунистите това искат-всички българи да напуснат България.Патриоти......

Анонимен каза...

77 Много прав.Това че има повече ученици във"Васил Левски",означава че младото поколение все повече затъпява.Всеки иска да е барман,певичка и глупости такива.Няма кадърни хора за хубавите специалности които предлага "Климент Охридски".Както искате така го разберете,но вижте какви специалности има в едното и другото училище,това само говори както за нашия демографски сриф,така и за умственото ниво на обучаващите се.Ми дайте да правим хотели и ресторанти,да има къде да пият дечурлигата.Не искам да обидя никой кадърен ученик от "Васил Левски",но е така,всеки иска по лесното и платеното.Но тая няма да е бъде.Вместо да се въспитават специалисти,ние барманчета и сервитйорки произвеждаме.Че училището в Априлци не е достатъчно ли,ама да, тя цялата България тръгнала към нищото пък ние ли?Ами,с барманите напред,бъдещето ще е "светло".Пак казвам не искам да обидя никой кадърен и умен ученик

Анонимен каза...

77-ми,стига с тези комунисти. Сигурен съм, че не си капиталист.Осъзнай - не комунистите, а дивият български капитализъм, необоснованото обогатяване на едни за сметка на други, прогони умните и талантливи млади българи след 1989г Направи преглед на понатрупалите пари троянци и ще видиш, че сред тях няма нито един комунист.

Анонимен каза...

Да, 79, те са деца на комунисти.

Анонимен каза...

М-м-мда-а-а-а,милиционерите наистина ви взеха за тъпи-и в София и във Варна и в Сливен и в Троян.Така ще е,щом гласувате за тях.

Анонимен каза...

До79:Дивият български капитализъм го осъществяват именно КОМУНИСТИТЕ!!!!Те сега се правят на "по-катокици от Папата",развиват бизнес или "менажират" училища.Ако някой си мисли,че в България някога комунистите са слизали от власт,жестоко се лъже.Сменят се само отделни техни фракции.И като си толкова запознат с делата български,би ли ми посочил нечие друго управление,което да е избили или изгонило повече интелигенти от тях?!

Анонимен каза...

Към 79

Ама направо няма комунисти сред натрупалите пари троянци - нито на Дочков баща му е дългогодишен директор назначен от БКП, нито на Данковите баща им е председател на ИК на БКП, нито на ...
Ама вие за съвсем прости ни имате нас, обикновените гласоподаватели! Недейте така, ще сбъркате! Т.е., СБЪРКАХТЕ!!!

Анонимен каза...

Бивши комунисти и бивши курви няма!
Такива са горе описаните ,такива ще пукнат заедно с курвите покрай тях...
В мъки ужасяващи за злодеянията си!

Анонимен каза...

М-м-мда-а-а-а,и милиционерщината е много заразна-глей кво става в държавата,пардон,територията.Но пък цената на бензина и нафтата....уау!
Нашето момиче обаче най-пее и има дълги мигли!Ма-а-алей-й-й-й,кеф-ф-ф-ф-!!!!!
АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

83-ти Не познаваш съгражданите си драги - дядото на Св Дочков е съден от народния съд, а Данковите не притежават нито завод, нито фабрика, нито поне някакъв цех.Ако това е вашата представа за богатство...А иначе един тъпунгер като Сашо Данков наистина няма място, но не съм забелязал това особено да ви впечатлява.А трябва, защото властващата некадърност е онова зло, което всеки миг ни вкарва в пропастта.

Анонимен каза...

Значи това са успелите комунисти на Троян - Св Дочков с дядо борец срещу комунизма и Данковите.Абе каквито ни успелите комунисти, такъв ни и успелият град.Всъщност пълен неуспех.

Анонимен каза...

Ако на Светлю дядо му научи, че внукът му е комунист ще се обърне в гроба си.Оставете мъртвите да почиват.

Анонимен каза...

Все ми се струваше, че Св Дочков прилича малко на Карл Маркс, ама мислех, че е случайно, а той бил комунист.

Анонимен каза...

Във "В.Левски" няма 1000 ученика.около 840 са, така че не преувеличавайте.за съжаление то Троян намаля!!!

Анонимен каза...

86-ти,

Прочети внимателно - човека от 83, говори за бащата на С. Дочков и за самия С. Дочков, никъде не говори за дядото! Мисля, че повечето хора около петдесетте и нагоре, помнят много добре, кой и как построи халето на Дочков. После, как така изведнъж, за 2-3 години, броя на камионите му нарасна лавинообразно и съответно поръчките които изпълнява. Направете справка за годините в които това се случи!
Данковите - законен цех нямат, но имат незаконен такъв, както и ваканционно селище и още няколко къщи за гости и апартаменти в София!
Сигурно са икнономисвали от заплати - Й. Данков и Дочков като директори на Машстрой, а С. Данков от заплата си, получавана като служител на БКП!

Анонимен каза...

Я попитайте Дочковия как така се оказа, че Беклемето е негова собственост?

Анонимен каза...

Ле-ле, колко злоба!К.Райковска е интелигентен и фин човек!

Анонимен каза...

Беклемето не е собственост на С.Дочков!Стига сте писали глупости!

Анонимен каза...

Е да,наистина все още цялото Беклеме не е и затова трябва втори мандат на Акимов и ГЕРБ.

Анонимен каза...

А бе не ви ли се струва ,че бая се измести темата посветена на скромната особа със съвсем нескромни щения?

Анонимен каза...

Е да изместиш тая особа, си е чиста проба геройство!

Анонимен каза...

Краса има реален шанс да стане кмет-ако другите кандидати умрат от смях.

Анонимен каза...

91-ви! Явно критериите ти за богат човек са силно занижени.Колкото и да имат братята Данкови не са богати. Единият оправен, другият е кокошкар.А за Св Дочков нали разбираш, че той е само лицето на компания с неназован собственик.Не че е способен.А иначе си прав - той стана общински съветник, за да изкупи Беклемето и да чопне по нещо от тук от там.Развитието на града изобщо не го интересува.Ама пак ще е съветник - все нещо ще капне и следващия мандат.Изберето го момчето!

Анонимен каза...

Ще е пародия ако К.Райковска бъде избрана. Мисля, че това е абсурдно. Едва ли някой иска по-дълбоко дъно от сегашното. Все пак има и здравомислещи хора в този град. Трябва да бъде избран работлив и честен човек, който да работи за бъдещето на града, а не само да се облагодетелства.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |