Сватбата без булка на Митьо Пищова

* Пищова пристигна с 9-метров розов „Линкълн”, пя му рапърът Устата * Сред „виповете” - само няколко репортерчета от национални медии * „Няма да се ядосвам, за да не получа още един инфаркт”, обяви женихът

„МИТИЧНАТА” БУЛКА НА МИТЬО ПИЩОВА - която никой не бе виждал и за която се говореше, че е ту от „китно градче до Троян”, ту от самия Троян, плъзна даже слух, че е 26-годишна работничка в „Калинел” на име Деси и й били платили да се врече да „пристане” на Пищова – избяга, по-точно не се появи. И направи троянската гергьовденска сватба на едрогабаритния търновец (казват, че щяла да бъде 5-тата му годявка, но кой знае дали е точно така) нещо като айран без мляко или ако трябва да се изразим адекватно на събитието – като Митьо без пищова.

ЗАРАДИ БУЛКАТА БЕГЛЕЦ цялата работа поизгуби блясъка си, въпреки че повечето от обявените предварително екстри бяха реализирани: огромният 9-метров розов „Линкълн”, с който Митьо пристигна в Троянския манастир, където трябваше да се състои част от църковния ритуал (останалото бе планирано да е в църквицата в орешашката махала „Баба Стана”); манекенките, издокарани в роклички с цвета на националното знаме, които следваха Пищова по петите, а вечерта в ресторанта маршируваха около печени гергьовски агнета; конкурсът за красота, с 18 участнички (спечели 17-годишната Моника Колева от Казанлък), организиран от Митьовата модна агенция „ВИП моделс” и съвпаднал със „сватбената” церемония; музикалната част, осигурена от именития рапър с поп фолк уклони Устата…

НО ИМАШЕ ЕДНА ЛИПСА, която биеше на очи на троянската „сватба на хилядолетието” (6 май) – отсъстваха шумно обявяваните предварително ВИП персони, дето щели да са специални гости на събитието на приятеля си Митьо: Венета Райкова, Иван и Андрей, Слави, Албена Вулева и т.н. Сред „виповете” бяха само няколко репортерчета от национални медии и столичният партньор на Пищова – окиченият като цигански „москвич” с разни дрънкулки (май че златни) Стоян Стоянов-Златния. Благословията в ресторанта пък извърши местният свещеник отец Борис, сдобил се с титлата "личният поп на Митьо Пищова".

„БУЛКАТА ИЗБЯГА С РОКЛЯТА и скъпия пръстен, дето й ги купих за сватбата, но няма да се ядосвам, за да не получа още един инфаркт”, ухилен обяви пред „сватбарите” неуспелият жених, размахвайки две булчински обувки, които явно трябваше да са на крачетата на бегълката. Друго за отбелязване – видно бе, че предварителните очаквания за наплив на желаещи от цялата страна не сработиха и вечерта в ресторанта личаха свободни места.

Т21

Снимки: BulFoto,
фотограф Александър Михайлов

37 коментара:

Анонимен каза...

Казао по-просто-и медиите произвеждат чалга,тя просто струи отвсякъде.....и апатия и безнадеждност.И все повече хора се питат:
-Що ща аз тука?!?!?!
АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Какъвто "пищовът" - такава и "сватбата" :)
Не ми е ясно, колко трябва да се мрази една жена, че да се ожени за този....даже не знам как да го нарека...проста лоена топка, кух като лейка.Порим ги кът риби,пълним ги кът агънца.Aко тоя знаеше колко е прост да беше са гръмнал! България наистина прилича на кенеф пълен с подобни индивиди.Целия български "хай лайф" е от някакви същества, от които му се драйфа на човек.Хиляди благодарности за изключително интересния материал, тия дни имах стомашно чревни проблеми, та благодарение на него си спестих пари за очистително...Бах ти гнуснавия тип и фабрика за лайна е тоя бре.Много се радвам ,че не им се получи далаверата с оня измамник Иван ЦЕБЕАТО дето го довлече тук това човекоподобие.Ама какъвто пищова такива му и приятелите!!!!Явно простаците почват да не са на мода което е добре за градът ни.

Анонимен каза...

Хахахаха това момиче трябва да се направи почетен гражданин на Троян за благодарност ,че осуети поредната долнопробна чалга произведена и организирана от големия троенски бизнесмен Иван CBA-то подкрепена от свинята Митьо пищова!Евала и на гражданите за абсолютното пренибрежение към ""светското събитие на годината""!!!!

Анонимен каза...

Световните медии донесоха току-що и вестта че:
-Има два типа жени-които искат да спят с Бойко Борисов и които искат да спят с Бойко Борисов отново...
-Сълзите на Бойко Борисов лекуват рак!!!За жалост,Бойко Борисов никога не плаче...
-Джеймс Камерън искал във филма Терминаторът да участва Бойко Борисов.Продуцентите не се съгласили,защото това щяло да превърне филма в документален.След това се обадили на Шварценегер....
-Когато Бойко Борисов прави лицеви опори,той не повдига себе си,а натиска земята надолу...
-Бойко Борисов е единственият човек,който някога е побеждавал на тенис тухлена стена....
-Оградите в зоопарка са,за да пазят животните от Бойко Борисов...
-Веднъж Бойко Борисов ритнал един кон в брадата.Наследниците на този кон се наричат жирафи....
-Някои хора носят пижама със Супермен.А самият Супермен носи пижама с Бойко Борисов....
-Веднъж на Бойко Борисов му дошла идеята да продава и потта си като безалкохолна напитка.Можете да я намерите под името RED BULL...

Анонимен каза...

Аз лично си мисля, че всичкото е било само слухове и така или иначе нямаше да има сватба. Може би е само PR

Анонимен каза...

"Хляб и зрелища" са казали древните римляни,но тези тъпанари хляб не дават,а и зрелищата не ги могат!!!!!Добре е да помислят до кога ще се хранят от наивността на българина!???

Анонимен каза...

Дали изобщо е щяло да има сватба ... много се самнявам. Само дето провали българския празник ... Поне да беше истина всичко това - пълна боза ..

Анонимен каза...

4ти забрави да кажеш ,че като п..и..к..ае стават наводнения в САЩ браво
Дилян Врача

Анонимен каза...

Искам само да поправя автора Александър Михайлов,че победителката в конкурса Моника Колева не е,повтарям НЕ Е от Добрич,а от Казанлък,все пак ми е братовчедка и много добре знам къде живее...... ;)

Анонимен каза...

До братовчеда-дреме му на някой от къде е тая кифла дет съ е завъртяла около питона на Пищова:)

Анонимен каза...

Този човек очевидно е болен.Оставете го да си прави измислените конкурси за МАЛОЛЕТНИ миски, където родителите си пускат дъщерите(щото толкова им е акъла).НЕ ЗНАМ САМО КЪДЕ Е АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ДЕТЕТО И ЗАЩО ДОПУСКАТ С ТАКИВА КОНКУРСИ ДА СЕ ПРИКРИВА НАБИРАНЕТО НА МАЛОЛЕТНИ МОМИЧЕТА ЗА ПРОСТИТУТКИ!!В краен случай може Митьо да си вземе някоя друга измислена моделка за жена - нали условието да получиш корона от неговия конкурс е да спиш с него.Но явно докато има жени,които се продават,ще има и такива като тоя измислен "герой"!
Жалко,че колкото е неговия акъл,толкова е и на водещите и собствениците на медиите, дето го канят. Че и му плащат...Падение на култура,медии и самочувствие!...

Анонимен каза...

Я вижте нещо свежо:
http://forumat-troyan.blogspot.com/

Бай Бочо каза...

12ти наистина това е много свежо -
http://forumat-troyan.blogspot.com/

Този г-н Минчев от Стара Загора е голям пич!!!!!!!!

Анонимен каза...

Тиха музика и малък Jameson,Владо Кузов и Майкъл Джексън...

Н. Генкова каза...

Благодаря на №12, ободряващо е да знаеш, че имаш за сънародници и хора като г-н Г. Минчев.

Анонимен каза...

Проституция, селяния, олигофения, цирк...

След вкарването в затвора на предишния троянски сводник, явно този смешник (да се има предвид Митьо Пищова) е дошъл да го замести (че проститутките в Троян останали без сводник горките) - поне това е неофициалната версия.

ВЪПРОСЪТ тук е: защо се допуска участия на 17 годишни момичета по такива мероприятия? Искат да стават проститутки ли, та отрано се ориентират? Родителите - вие одобрявате ли проституирането на малките ви щерки?

Анонимен каза...

Троянци да се хванат и да му теглят един хубав бой на тази торба с лайна (както и на гейовете около него) и после да си ходи откъдето е дошъл! Аман от този цирк вече!

Анонимен каза...

Толкоз ли нищо не се случва в този град, че трябва да се заномаваме с този ТЪРБУХ гнусен

Анонимен каза...

До 16-ти:

Троянските жени, отколе още са били известни с курвенския си манталитет.
Легенди се носят за наще лекоатлетки не само извън Троян, а и извън България.
Така че, какво те учудва че щерките на вече пенсионираните многобойки, са тръгнали по пътя на мамчетата...Е тя кръвтта на водица не става, рекъл един преди време...

Анонимен каза...

БЛАТОДАРЕТЕ СЕ НА ПИЩОВА ЗАЩОТО ВИ НАПЪЛНИ ХОТЕЛИТЕ , В ВЕНИКА СПАХА НА ЧИФЛИК 4 ДНИ 20 МОМИЧЕТА , ТРОЯН ПЛАЗА 15 ЧОВЕКА , НА КАПИНЧО ПАРК ХОТЕЛ ТРОЯН 15 , И НА ДЛУГ МЕСТА ПО ОРЕШАК А ДА НЕ ГОВОРИМ И ЗА МАГАЗИНИТЕ В РЕСТОРАНТА Е ИМАЛО ОКОЛО 230 ЧОВЕКА И САМО 15-20 ТРОЯНЕЦА ВСИЧКИ ГОСТИ , АПЪК ЗА ТЕЛЕВИЗИЙ ДА НЕ ГОВОРИМ БНТ , НОВА - ЧЕТЕРИ ПРЕДАВАНИЯ , ВЕНЕТА РАЙКОВА , КАРБОВСКИ , ВУЛЕВА И ИВАН И АНДРЕЙ , КАНАЛ 3 , И ПО НЕ 10 КАБЕЛАРКИ АПЪК ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕ ПОНЕ 20 , ЖУРНАЛИСТИ ОТ ТРУД , 24 , И ВСИЧКИ ЖЪЛТИ ВЕСТНИЦИ , ЧОВЕКА КАТО ИМА ПАРИ СИ ПРАВИ ШОУ

Анонимен каза...

е батка добре им разказа на троянските гълфони който само стоят пред компа и нищо не работят или са грамотни пенсионери дето казват че само четат а не пишат или мързеливците от общината който няма какво да правят или да правят клюки

Анонимен каза...

Защо първо не наблегнете на българската граматика, а след това изказвайте компетентните си мнения по различните теми?!

Анонимен каза...

Абе те наблягат,как да не наблягат,ама на други работи.То по това ще познаеш гАлфона-и името си пише с -Ъ вместо с каквото трябва.И "ногу обича да са изказва","да го дават по телевизора", "да са глези у жакузито" и розов кадилак.Ама им "ногу бегат булките,да га е"......АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

и кифтета има, и един и седемдесет и осем,четирисет и осем кила палавница да е...
прайм шоу,майкъ и бъщъ и не и дадоа...спал си у мойте хотели и пак ще спиш...

Анонимен каза...

До 20тия пищов ,ти да не си на толупа пи ара та ги нареждаш като него по телевизията ,че имало "500 в църквата и 300 в ресторанта".Те хотелите са си пълни петът и събота и без да го има този малоумник.Пък за ВИП величията и за заетите места от гости нещо ти се разминават данните със инфото от статията.
"Сред „виповете” бяха само няколко репортерчета от национални медии и столичният партньор на Пищова – окиченият като цигански „москвич” с разни дрънкулки (май че златни) Стоян Стоянов-Златния.Друго за отбелязване – видно бе, че предварителните очаквания за наплив на желаещи от цялата страна не сработиха и вечерта в ресторанта личаха доста свободни места."
Явно си бил на друго събитие този петък:):):)

Анонимен каза...

Митьо, Деската ти праща много поздрави, и благодари много за подаръците!

Анонимен каза...

Браво,Деси,само така,мойто момиче!Галфоните трябва да се доят,щото пускат и е полезно и за двете страни.Ако има още две-три такива пешкин-моми ще го видиш тоя пезевенк как ще му се ветреят гащите и ще забрави пътя за Троян.Ама ще свали кръвното...

Анонимен каза...

Пищов,искаш ли да ти пратим снимки от партито с Деси, де си спретнахме на Чифлика, като те изши с пръстена и прочие?

Анонимен каза...

Изпратете ги на оня шибаняг Иван чалгаря щото той е спонсора на Митя за да си направи реклама на шибания ресторант.Евала Деси ,че им го наби и на двамата явно не са си платили,дано само нямаш проблеми щото са копелдаци от класа!!!

Анонимен каза...

Какво толкова го хвалиш това Деси - и то продажно курве. Съгласило се да посвири на свирката на Митьо, ма после забегнало. Оплакало се в полицията, ма си прибрало пръстените и рокличките. Айде, холан, еднаква порода са си и двамата.

Анонимен каза...

Вярно ли е че стойността на куверта е била 100лв.?

Анонимен каза...

Пищова откачи, булката му подава жалба!!!
Търновецът я карал насила да се жени за него
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1571547522

Студентка съди Митьо Пищова за секстормоз!-
http://skandalno.net/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8C%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%89%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D0%BE-4575

Абе за тези извратеняци и боклуци съд и прокурори няма ли в тази държава или те са слепи са деянията им.

Анонимен каза...

До редакцията: Вие и останалите български медии направихте от един престъпник медийна звезда. Никак не е забавно да занимавате хората с човек, чието място е в затвора заради изнасилвания и сутеньорство. Знаете ли колко момичета са изпищяли от него през годините? Точно преди месец, в Троян, бъркаше в гащите на една 18-годишна дрисла и я молеше да ходят в гостна къща в Рибарица???
Продължавайте да му вдигате рейтинга, за да подпомагате престъпността. А той си има жълта книжка, затова никой не може да го осъди, нали е невменяем. Типично по български.

Анонимен каза...

desi e kurva goliama kakvato tia takav i mitio

Анонимен каза...

fuck off

ВИЖТЕ ИЗБЯГАЛАТА БУЛКА каза...

Това е нашата съграждана вързала тенекия на оня кретен

Анонимен каза...

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-05-19&article=368009

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |