25-годишният Бойко Трифонов стана „Мистър Троян 2011”

* Теодор Лука се окичи с приза „Най-секси момче на вечерта * Гергана весели публиката, Митьо Пищова хвали троянските момчета
  
25-ГОДИШНИЯТ БОЙКО ТРИФОНОВ грабна титлата в конкурса за красота „Мистър Троян 2011” – първият подобен, провел се в „наше село” (19 април). Троянският красавец №1 получи право за участие в международния конкурс „Мистър Европа – България”, който ще се проведе през май в София. Организатор на надпреварата бе агенция Elite Fashion Group на търновския сексюнак и чешит Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, който не пропусна да нахвали красотата на троянските момчета. Митьовата агенция точно месец по-рано, на 19 март, организира и „Мис Троян 2011” (от веригата VIP Models Bulgaria), спечелен от 19-годишната Теодора Павлова.

ДОМАКИН И СЪОРГАНИЗАТОР отново бе елитният троянски ресторант „България”, собственост на местния бизнесмен Иван Найденов, без чиято подкрепа и двата конкурса трудно биха се осъществили. А продължението (неофициалната част), както и при дамската надпревара, бе в дискотека „Шоко”, където участници и гости весели фолк певачката Гергана; по думите на очевидци тук страстите тъй се разгорещили, че се стигнало до спонтанен мъжки стрийптиз, като един от красавците се разхвърлял по „дибидюс”.

ОБЩО 11 МЛАДЕЖИ - на възраст от 16 до 25 години - участваха в „Мистър Троян 2011” и, както бе и при скорошната дамска надпревара, всеки си тръгна с някаква награда. За подгласници на топ хубавеца бяха обявени Борислав Цеков, Георги Добрев и Христо Минков. Възпитаникът на гимназията по компютърни технологии в Правец Теодор Лука пък се окичи с приза „Най-секси момче на вечерта”.

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

Митьо увисналият пищов.......

Анонимен каза...

Теодор Лука е от СОУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - ТРОЯН

Анонимен каза...

Митьо Пищова ли докарахте за да възроди обществено-културния живот в града? Мъка!

Анонимен каза...

Хора, радвайте се, че малко ни се поранообрази обстановката. Не са излишни сабития като тези, които се проведоха напоследък. Стига с този скептицизъм! :)

Анонимен каза...

Към 4-ти - Щом Митьо Пищова е фактор за разнообразие и всяка простотия наричаш събитие, ясно е що за "личност" си.Инернет е място за общуване между грамотни и разумни хора.

Анонимен каза...

#5 - Явно не си влизал скоро в други български страници и портали... :)

Анонимен каза...

Хора разберете че Пищова няма нищо общо с този конкурс,вестника не е добре информиран!

Анонимен каза...

Към 6 - Вероятно искаш да кажеш, че си част от крилото на глобалната простотия.Разбирам те, но не мога да ти помогна.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |