СДС: Не искаме Акимов за следващ кмет

* Инж. Румен Русанов бе преизбран за лидер на сините в Троян, претендентът инж. Стелиян Дачев остава зам.-председател

„ТВЪРДО СМЕ ПРОТИВ – СДС и аз лично – следващият кмет на Троян да се казва Минко Акимов.” Това заяви пред Т21 преизбраният за четвърти пореден мандат председател на СДС - Троян инж. Румен Русанов. Сините ще търсят партньори за предстоящите избори на основата на Синята коалиция (СДС и ДСБ), като разговори с местния лидер на костовистите инж. Милко Станчев и с представители на други десни формации се водят от около година. Г-н Русанов получи поредния си вот начело на синята партия в Троян на общинската изборна конференция, състояла се миналия четвъртък (10 март). Другият кандидат за поста бе инж. Стелиян Дачев – син на един от основателите и бивш лидер на СДС – Троян инж. Николай Дачев.

ТЪЙ КАТО Г-Н РУСАНОВ СЕ БОРЕШЕ за извънреден четвърти мандат, му трябваха две трети от гласовете (общо 21 човека участваха в гласуването) и той успя да ги получи. След избора областният координатор на СДС – Ловеч д-р Георги Митев е поздравил троянския си колега. Единият заместник на новия стар председател ще е инж. Стелиян Дачев; а след Националния съвет на сините (26 март) ще бъди избран секретар и втори зам.-председател на СДС – Троян. Тогава ще бъде попълнен и общинският съвет на партията, включващ хората от ръководството, сините кметове в общината (на с. Калейца и с. Врабево), общинските съветници (Красимира Райковска) и още няколко члена. Румен Русанов е начело на СДС – Троян от 2001 г., когато замести на поста арх. Иван Атанасов.

Т21

11 коментара:

Анонимен каза...

Колкото по далеч стои СДС от хора като Милко Станчев, толкова по-добре.
А на даскалицата Райковска се чува че Акимов и е обещал директорското място на Минко Христов ако премести задника си на към ГЕРБ...Така че надалеч и от нея...

Анонимен каза...

Времето се стопли, тази година щяло да има много гъби, пък и риболова ще е добър.

Анонимен каза...

Поздравления г-н Русанов!
Крайно време беше някой от политическите лидери в града, да заяви така ясно, че трябва да се направи всичко, против преизбирането на Акимов!
Сега г-н Русанов, остава да си свършите работата с ДСБ и да изпратим другаря Акимов да се радва на старините и пенсията си!

Анонимен каза...

Не, че е толкова важно, но Румен Русанов зае мястото на арх. Атанасов през 2004 г. (не през 2001). Колко мандата са от тогава и на какъв интервал си ги смятете - ваша работа.
Но дано математиката да не ви е най-силната страна.

Анонимен каза...

Не е важно кой колко мандата е изкарал. Важно е кой какво направи за този град. Важно е защо СДС подкрепяха безмълвно решенията на Акимов, а сега не го искат. Важно е и чия кандидатура ще издигнат, тъй като троянци вече са загубили вяра.Важно е техният кандидат да бъде троянец, а не политическа пионка.

Анонимен каза...

Важно е да е неупетнен и забил поне два пирона в живота си.

Анонимен каза...

Как да стане тази работа,като никой не дава място на младите хора.
Гледам все едни титли се мъдрят отпред,я инж,я даскал,чак страх да те хване.

АРВи каза...

Дами и господа, стига сте запълвали нета с елементарни вопли за млади хора. Това ваше искане говори за, ....най меко казано, не познаване изобщо на политическия живот в страната ни. Е какво като ще е млад, нали ще нагази в същата клоака, която нагазват волю или неволю всички дръзнали с пионерски ентусиазъм да станат кметове, като нашия сегашен.
Не, не че имам нещо против младите, не! Но, на този етап се нуждзаем от чудо за да се смени статуквото двадесет и няколко годишно българско. Това не може да се постигне от когото и да било, като кмет на която и да е община, като изключвам София. Нали видяхте как настъпи с неподправен ентусиазъм, жар и видима неприклонност в началото и Б.Б.! И какво в крайна сметка - за сега нищо! Той просто не оцени клоаката! Хвърли се смело и-и-и ще си счупи главата. Сега и да обвинява Кадафи все тая, той за мен вече се провали. И в него, ние обикновенните хора виждахме месията. И какво от това? Тази вечер заяви най безцеремонно, че и той бил против Кадафи и нищо не можел да стори. Ами господине защо се ерчихте и перчихте толкова бе джанъм, застанахте на чело на нацията ни, казвахте безцеремонно Аз това, Аз онова, та сега сега стигнахте до там, че да не се различавате по нищо, ама ей тъй пък хептен по нищо от предишните.
Та така братя троянци, не ни е необходим млад човек, а човек, който може да се пребори с този проблем, КЛОАКАТА. Българският бълвоч политически, чиито екстементи се изливат върху ни чрез лъжливи слова, необосновани, голи обещания и плоско съставени недодялани задявки с изстрадалия ни народ, сякаш сме малоумни, та да не видждаме какво в същност става. Ама ние пък, на пук на това, си спинкаме юнашки та и Чинтулов не мой ни пробуди, ако и че вече не сме юнаци, а .....аЦи! Това последното за размисъл.
Със здраве земляци! Не се отчайвайте. При давенето вода ще има за всички!

Анонимен каза...

Р.Русанов - маи беше подсъден в миналото.Тои е човека пръснал СДС.С неговото бездеиствие.А дали не се меракладисва за кандитат кмет а?//Опазил господ.

Анонимен каза...

Eи всеки гледа парата да хване.И вас ви знаем

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |