Графа и Индира на 26 февруари в Троян

* Изявата е част от националното клубно турне Невидим Tour 2011, домакин - дискотека "Шоко", вход 5 лв.

НАЦИОНАЛНОТО КЛУБНО ТУРНЕ на попзвездата Влади Ампов-Графа, представящо парчетата от последния му албум „Невидим” и кръстено Невидим Tour 2011, ще мине и през Троян. Това научихме от Митко Динушев, представляващ продуцентската компания на Графа „Монте Мюзик”. Заедно с певеца участие в Невидим Tour 2011 ще вземат и DJ Borche (Борислав Бояджиев) и атрактивната танцьорка Индира, позната от изявата си в клипа на „Невидим”. Другите спирки от турнето са в София, Хасково, Шумен, Варна, Велико Търново, Плевен и Асеновград.

ТРОЯНСКИЯТ КОНЦЕРТ НА ГРАФА и компания ще е на 26 февруари в дискотека „Шоко” и ще започне от 23:30 ч., вход – 5 лв. „Ще е много яко, каня всички почитатели на истинската музика”, коментира пред Т21 г-н Динушев, напомняйки, че албумът „Невидим” за кратко време се е превърнал в най-продавания албум на годината, а едноименният му пилотен сингъл вече 16 седмици е №1 в националната класация (NMC).

Т21

4 коментара:

Анонимен каза...

Реших, че ще е Индира Радич, то било графа... :D

Анонимен каза...

"Ще е много яко"!!!!!!!
Колко яко,200 на лежанка?

Анонимен каза...

и без него поменуваме

Анонимен каза...

За кой празник са дошли тия,па и 5лева вхоДЪТ (ДА няма ГЕЙ ПАРАД) Да са поканили :орк.Канари Хахаххахаххааа

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |