Водеща варненска фирма избра „Острова” за своя юбилей

* Димитър Рачков и Васил Найденов забавляват ВИП гостите цяла нощ
* Силвия Станева: „За комплекс „Острова” това събитие ще остане емблематично”


ФИРМА „ЗАЛИВА 47 - СП” АД от Варна, която се занимава с ресторантьорство, кетеринг и болнично и столово хранене и е сред лидерите в бранша в морската ни столица, избра да отбележи 20-годишния си юбилей в Троянско – във великолепния и трупащ все по-голяма популярност комплекс „Острова” в с. Бели Осъм (15 януари), научи Т21. Сред гостите на ВИП партито имало редица неслучайни хора – депутати, лекари, морски капитани, бизнес партньори и приятели на фирмата от цялата страна.

А ВЕСЕЛАТА ЧАСТ била „дирижирана” от самия Димитър Рачков – прочутият и много обичан български актьор, способен да разсмее и камък. „Страхотно харизматична личност! Очарова и забавлява неуморно през цялата нощ и гостите, и екипа на „Острова”, на който вече е пръв приятел. Митко показа наистина, защо хората го обичат: човек с истински талант, но и с голямо сърце, семпъл извън сцената, земен”, сподели ни търговският мениджър на комплекса Силвия Станева.

БЕЗСПОРНАТА АТРАКЦИЯ №1 в програмата пък бил големият певец Васил Найденов, който, както ни разказаха очевидци, буквално взривил сцената на „Острова” и „сто човека, на крака, пееха с него и танцуваха, бяха щастливи да се забавляват рамо до рамо с една истинска звезда”. Васко Кеца, както е познат обичаният от поколения попизпълнител, останал много доволен от готвача на „Острова” – и специално похвалил троянската шкембе чорба и зелевите сърмички.

„ЗА ЕКИПА НА „ОСТРОВА” организацията на събитие от такъв характер беше истинско предизвикателство. Но се справихме на ниво. Доказателството е, че гостите останаха изключително доволни от професионалното ниво на обслужване, стилната обстановка и отличната кухня. Както и признанието от колеги за перфектно свършената работа, което има тежестта на истинска оценка. За комплекс „Острова” това събитие ще остане емблематично”, коментира г-жа Станева.

Т21

18 коментара:

Анонимен каза...

Добре е "РеМарк",че ще видите туристи на кукуво лято!
Само дето някои завистници го плюят,аман!

Анонимен каза...

Ай сега ш съ убиждаме!?

А БРАНДА ЩО ЗАБРAВИХТЕ??????????
________www.MyTroyan.com____________

Анонимен каза...

www.MyTroyan.com - това не действа

Анонимен каза...

Как да действа, като тия наглеци са искали доста пари за една картинка и пет страници за сайт. Пък и отделно сигурно са взели някакви пари по някоя програма. Просто използваха Троян.

Анонимен каза...

В крайна сметка какво се случва с този т.н. "бранд"?

Анонимен каза...

ИСКАМЕ СИ БРАБДА!!!!!!!!!!!!!!
Генчо, я питай Кмета, след като и той се кипреше с тези измамници - ДЕ МУ НА КМЕТА БРАНДА?!

ИСкаме си БРАНДА!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

В четвъртък 27/01 2011г./ от 13.30часа на редовна сесия на Общински съвет,ще се приема поредното данъчно бреме за малкия и среден бизнес в Община Троян.Така,че туризмът и въобще политиката на Общинската администрация, в едно с
"БРАНДА" и "РеМарк" остават в историята.Ако икономиката в индустриалният сектор до някъде не зависеше от Общината то развитието на туристическия сектор е изцяло в ръцете на общинските органи жалко,че ръководството и на тази администрация залитна в погрешна посока обвързана единствено с писането на кухи проекти и плащането на шуробадженачески хонорари.Поредният фарс и напразни надежди за главоломно намаляващото население на Община Троян.

Анонимен каза...

КЪМ №7
Дали е намаляващо още се разбере от преброяването , което ще направят висококвалифицираните общински служители или техни приближени - добре инструктирани какво да пишат из бумагите.Може да ни изкарат, че сме станали и повече.Питам и ако някой докладва на кмета каво си пишем из форума да го пита и да отговори.Може и Генади да зададе този въпрос.КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯХА КАНДИДАТПРЕБРОИТЕЛИТЕ И КОЙ ГИ ОПРЕДЕЛЯШЕ.?Искам в сайта на общината да се поместят имената на одобрените от тях и техния образователен ценз.ТОЗИ ВЪПРОС ЩЕ ГО ЗАДАВАМ ПОСТОЯННО ,ДОКАТО НЕ МИ СЕ ОТГОВОРИ?ПАК ЛИ ПО ХУБОСТ СА ИЗБИРАНИ, КАКТО ПРЕДИ ГОДИНИ СЕ ИЗБИРАХА, ТЕЗИ, ДЕТО ХОДЯТ ИЗ ГРАДА КАТО ЧАЛНАТИ С ТЕФТЕРИТЕ ПОД МИШНИЦА И НИТО ГРАДЪТ СТАНА ПО-ЧИСТ, НИ ПО-ПОДРЕДЕН? ПИТАМ И НАСТОЯВАМ ДА МИ СЕ ОТГОВОРИ!

Анонимен каза...

Питаш ама няма никои да ти отговори.Да живее село Акимово.

Анонимен каза...

Отдавна в сайта на общината са поместени имената на преброителите, № 8 да си сложи очилата.
Също така в сайта на общината и на някои други троянски медии е написано по какви критерии са определяни преброителите и че са одобрени от териториалното стаистическо бюро в Ловеч.
Аз не съм кмета, но отговарям, защото чета и се информирам, преди да задавам въпроси.

Анонимен каза...

Миня обяви 2011 за година на туризма в Троян!
Ей Ви туризъм драги мои,плащайте сега като попове!
Един съвет към всички собственици на малки туристически обекти:

Може да си преригестрирате обектите от къщи и вили за гости в обекти под наем,така ще плащате директно на дъжавата,а кмета е пътник!

Анонимен каза...

Че да не би Акимов да е измислил промените в Закона за местните данъци и такси, които заменят туристическата такса с данък? Идеята е да не се укриват нощувки, както досега.
Тоя закон е валиден за цялата държава, на която предлагаш директно да се плаща, не ми стана ясно как.
Може би ще обясниш какво е "пререгистрация като обект под наем", защото досега търсих информация в нета от любопитство и такова нещо не видях.
В днешното предаване на живо по кабелната се каза, че в Троянска община нощувката от 1 лев намалява(не запомних точно на колко стотинки), което компенсира това, че минималният размер на данъка за една година ще е не по-малък от дължимия данък при 30 % заетост на легловата база.

Анонимен каза...

Кой укрива нощувки и как го разбра?
Да не би търтеите в Общината отговарящи за този "ресор",да са се вдигнали и да са направил проверки, по хотелите,къщите и вили за гости?
Я да те питам и нещо друго.
От Общината се хвалят с невиждана посещаемост на Троян за 2009(подчертавам годината,сещай се защо),и дават статистика от над 85 000 (осмедесет и пет хиляди) туристи за годината.А туристическата такса за същият период е около 35 000(тридесет и пет хиляди) лева....Та ако са верни цифрите,не забелязваш ли леко несъответствие...?

Анонимен каза...

А бе тези 85000 туристи само поведнъж ли са спали?.Амчи толкова туристи преминали през общината, то път неостана, вода се свърши , хляб недостигна, месо и зеленчуци директен внос са правитли търговците.Ако има грешка и това са нощувки,то тогава са работили само 40% от туристическите обекти.Моля оправете си цифрите ,че станахме за смях.

Анонимен каза...

До колкото имам информация в Чифлик собствениците на малките туристически обекти се наговарят да се откажат да работят като такива и ще преминат да внасят данъци съгласно Закона за задълженията и договорите в раздела - договор за наем дирекно в републиканския бюджет.Общината ще остане без патентен данък и туристически данък.Жалко , пак я объркахме!

Анонимен каза...

Хотелите ги оправихме като крият оборот.Да се готвят и кръчмарите и те са същите.След забраната за пушене им сложете и на тях данък при 30 % заетост на местата И ИМ ДРЪПНЕТЕ ШАЛТЕРА НА ЧАЛГАРИЯ.

Анонимен каза...

КАКВО ЛИ БИ МОГЛО ДА ВИ ЗАРАДВА.

Анонимен каза...

Ами би могло да ни зарадва примерно, ако №12, т.е. Анитка, която с Миньовия отвес яко джитка, да стане малко по-грамотна.
Но тъй като я познавам от около 30г. и знам че това няма как да се случи, защото тя е изключително проста, ще ни зарадва това, през ноември, дедо Трибестан да си се радва на воля пенсията, в общинския съвет да има мнозинство от мислещи хора с десни убеждения, без значения от коя партия, и кмет, който да върши реални неща, а не фъфлейки да ни обяснява години наред, колко е велик и колко много неща е свършил, но за съжаление ние сме толкова прости, че не можем да ги осъзнаем...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |