Брадва в колет получи зам.-областният Пламен Огнянов

* Заплашителната пратка пристигнала по пощата на 30 декември, случаят се разследва

ОБЛАСТНИЯТ ЗАМ.-УПРАВИТЕЛ на Ловеч Пламен Огнянов получил преди Нова година по пощата колет с… брадва, съобщи националният всекидневник „Труд”. Според изданието странната заплашителна пратка пристигнала в областната администрация на 30 декември, а указаният подател e мъж с адрес в Тетевен. Информацията била потвърдена и от PR-ката на областната управа Елка Баръмова; според нея започналото полицейско разследване успяло да установи, че колетът е изпратен от пощенски офис в Ловеч, а посоченото име и адрес на подателя са фалшиви.

ПРИПОМНЯМЕ, че Пламен Огнянов е единият от двамата заместници на ловешкия губернатор Николай Нанков (другият е съгражданинът ни Сашо Данков). Г-н Огнянов е на 34 г., от Тетевен, женен, с висше икономическо образование и преди да заеме поста е работил в собствената си счетоводна фирма. В областната администрация отговаря за ресорите: икономика, инфраструктура, транспорт, екология, регионално развитие, социално подпомагане, проблеми на заетостта и безработицата, образование и наука, взаимодействие с неправителствения сектор.

Т21

П.П. Все още нямаме отговор на нашето питане по случая, отправено до г-жа Баръмова.

2 коментара:

Анонимен каза...

Честито, да си я ползва със здраве човека :)
Таз година брадва,догодина две!

Анонимен каза...

Абе да не са объркали тоя човечец на снимката с другия,с Данковия.Тоя ми се види хрисим,а нашия с тия ментета,може да е изгорил нечие дробче и да го е докарал до трансплантация.Щото,чак балтия да му прати....Дебела работа!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |