Пилот vs танкист

 
Сега един виц на Фенът - 
приятел на Т21!

Подпили се в кръчмата танкист и пилот изтребител и както си е редно - скарали се кой е по-велик и чия машина е по-сложна и по-съвършена. В края на спора решили всеки да посети другия и после пак да обсъждат. Пръв на танкиста на гости дошъл пилотът. Дал газ танкистът. Преминал през стени, кал, вода... стрелял във всички посоки с помощта на всички видове оръжия. Изобщо пилотът добре се одрънкал и опушил и на слизане казал:
-Трудна е твоята приятелю, и машината е страхотна, но ще видиш и при мен как е.

На другия ден пилотът натоварил танкиста в самолета и излетели. Попогледнал пилотът през рамо - танкистът с каменно лице. Понатиснал пилотът машината - излетели вертикално. Погледнал пак назад - отново безизразна физиономия на танкиста. Казал си пилотът - чакай да видим какво ще кажеш за това!? И последвали лупинги, салта, свредели... изобщо целият висш пилотаж. Погледнал пак през рамо пилотът и какво да види - танкистът се смее, та се залива от смях. Ядосал се пилотът тогава и още повече лупинги, салта, салтанати. Пообърнал се пак - танкистът продължава да се залива от смях. Отчаял се пилотът, че не успял да впечатли танкиста, и се приземил.

Вече на земята, когато двамата се прибирали по пистата, пилотът казал:
- Приятелю, аз видях, че твоята машина и служба са велики, ама можеш ли да ми кажеш защо се смееше в небето?

- Смешно ми беше, защото досега не бях се насирал със задника нагоре.

1 Коментара:

Анонимен каза...

Пиян македонец се прибира вкъщи:
-Добър вечер Лепо Брено!
-Па я не съм Лепа Брена,я съм твойта жена!
-Па я знам дека не си Лепа Брена.....я така си лъжем члена.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |