Нашите – трети в комплексното класиране

* Павлин Дишев с бронзов медал * Плакет от федерацията за президента на „Атнес” (Троян) Емил Атев

Национална купа по карате „Троян 2010”

НА 9 И 10 НОЕМВРИ (събота и неделя) градът ни бе домакин на Националната купа по карате-до за мъже и жени „Троян 2010” – изключително силно състезание, в което участваха над 80 състезатели от 15 клуба в страната. Схватките бяха в обновената зала „Чавдар” и по всеобщата оценка на техническите лица, сред тях и зам.-шефът на федерацията, организаторите от клуб „Атнес” (Троян) с президент Емил Атев се бяха справили отлично със задачата си.

НА Г-Н АТЕВ БЕ ВРЪЧЕН и специален плакет от името на федерацията – както за настоящото безупречно домакинство, така и за безспорните му и дългогодишни заслуги към българското карате. Гости на церемонията по откриването бяха кметът Минко Акимов и заместникът му Мариян Балев, председателят на Общинския съвет инж. Ангел Балев, зам.-областният управител Сашо Данков, секретарят на общинската администрация Бойко Пъдарски и др.

ОСВЕН С ДОБРАТА СИ ОРГАНИЗАЦИЯ троянци впечатлиха и с успехите на състезателния подиум. Мъжкият състав на „Атнес” (Троян) в състав Минко Гечев, Павлин Дишев, Пламен Мошеков, Димитър Христов и Генади Христов завоюва трето място в комплексното класиране. Най-добър от нашите в индивидуалната надпревара бе Павлин Дишев, спечелил бронзов медал.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |