Басейните в Троянско – според изискванията

* От РИОКОЗ заявиха: водата навсякъде е чиста и добра за къпане

22 ПЛУВНИ БАСЕЙНА в Троянско и Тетевенско са били проверени от ловешката РИОКОЗ (Регионална инспекция за опазване и контрол на общественото здраве) в периода 2–8 август. От басейни в Троян, Чифлик, Тетевен и Рибарица са взети водни проби за извършване на лабораторен контрол и не са констатирани несъответствия по изследваните химични и микробиологични показатели.

ИНАЧЕ КАЗАНО
– според инспекцията водата навсякъде е чиста и добра за къпане. И затова ако жегата ви мъчи, имате достатъчно свободно време, падате си по водните забавления и 4-6 лв. не са ви проблем (цените за цял ден варират в този диапазон), грабвайте по една хавлия и се спасявайте край басейна. Разбира се – умната със слънчевите бани, защото със Слънцето шега не бива, още повече в тези горещници напоследък.

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Интересно какво ли са показали пробите от Веника Палас?
Последно едно куче щастливо се къпеше със стопаните си във вътрешния басейн!

Анонимен каза...

Нищо не се споменава за Шипково

Анонимен каза...

Там е ясна схемата че се работи умишлено за досъсипията на Шипково,де и местните не струват ами и тия тумбаци искат да го премахнат от туристическата карта!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |