Юношите младша на „Хемус 1896” – пистови шампиони на България

* Владко Русенов със сребро на 2000 м индивидуално преследване

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ младите надежди на колоездачния клуб „Хемус 1896 – Вивело” (Троян) доказаха, че уверено вървят по стъпките на елитния ни тим, смятан от специалистите за №1 у нас в шосейното колоездене, но жънещ успехи и на пистови състезания. На провелия се на колодрума в Борисовата градина в столицата отборен шампионат на писта за юноши младша възраст (17-18 юли) троянчетата грабнаха златото и титлата в дисциплината 3000 м отборно преследване.

НАШИТЕ МЛАДИ БЕГАЧИ оставиха зад себе си силните тимове на Пазарджик, Несебър, Бургас, Пловдив, ЦСКА и др. Шампионският ни отбор бе в състав: Владимир Русенов, Минко Донковски, Владо Вълков и Цветослав Конишев. В дисциплината 2000 м индивидуално преследване звездата на тима – Владко Русенов, се окичи със сребърния медал.

5 коментара:

Анонимен каза...

Браво!!! Много успехи и занапред!

ICE

Валя Букарева каза...

Уважаеми форумци,
напомням, че срещата на обединение ФорумЪТ е днес, от 18 часа в Арт клуб.
Желаещите да присъстват са винаги добре дошли.
Очаквайте скоро и сайта на обединението.

Анонимен каза...

След определена възраст слънцето и горещината не се отразяват добре на някои жени, особено на незадоволените.

Анонимен каза...

Ти пък, нали си добре, какво ти пука за незадоволените мацки. Те вероятно имат до тях такива, като теб, отворковци всезнаещи, нищо не можещи, освен да констатират неща, които не са им работа.

Анонимен каза...

До по-горния-на каквото нарича,на себе си прилича....:)))))

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |