Честит рожден ден Troyan21.com!

Честит рожден ден, Т21.com!


Честито Генчо, Нели, Дида... Измина точно една година от момента, в който страницата пое към света. И ако това беше дете - сега точно щеше да проходи! Ето как проходи "ТРОЯНСКИЯТ" сайт, както каза един приятел, и нека конкурентните страници не се обиждат, но за троянския сайт се говори в единствено число:

- за 1 година - 156 000 посещения
- 378 000 прочетени страници

- средно две и половина страници на посещение

- средно 4:10 минути на посещение
- 36 000 уникални посетители
- посещения от 102 държави и след България са Англия, САЩ, Канада, Германия ... та до странното Гваделупа, Мозамбик, Кения, Камбоджа...

- 77% от прочелите веднъж страницата се връщат отново - Браво, Гена! Това е оценка!
- 10% от читателите на блога са влизали повече от 200 пъти

- 68% от редовните посетители четат сайта ВСЕКИ ДЕН и затова четат само последните две новини
- 63% от читателите отварят страницата с WinExplorer, а 29% с Firefox

- страницата е четена от клиентите на 2100 доставчика на интернет, като начело е optisprint и след него btc
- 18% от читателите знаят името troyan21.com и влизат директно с него, а 30% от посетителите се препращат от google - в края на краищата страницата е собственост на google

- 200 страници от цялото интернет пространство съветват читателите си да прочетат Т21
- "Светослав Радев" и "Валя Букарева" са най-намерените на страницата на Т21 отговори ;-) от интернетските търсачки. Честито, Светлане и Валя! Вие сте най-известните троянци в момента! Странното е, че го постигнахте с коренно различни методи. Валя е най-активният читател, а Светлан вероятно не знае за страницата на Т21.
- неприятно, но най-четената статия е "Троянец уби жена си и я наряза на парчета", четена е цели 3000 пъти
- най-много посетители на сайта е имало на 24 март - 1600


Така проходи "ТРОЯНСКАТА" страница. Ако средно за година на всяка страница посетителите се УТРОЯВАТ - то искрено се надявам привлечените на страницата рекламодатели да сторят същото, за да я има страницата и да го има Троян на картата на света!

Честито - АдминЪТ


Послепис:

По повод някои от коментарите - каня всички, които се съмняват в честността и анонимността на сайта, на разходка в невидимата страна. Заповядайте, кликайте по картинките и се убедете, че ГУГЪЛ действително е световният лидер в тези работи. Ние от нашата махала в световното село само трябва да мълчим, четем и да се учим. Да, сигурно се знае повече за Т21 и хората, които го четат и пишат коментарите си в него, но тези хора живеят в Mountain View, California. Не ги познавам, но са я измислили тази работа и им свалям шапка.Да, много се знае, и аз знам много, защото ценя труда си и труда на Гената и на целия екип, но както виждате, личната информация не я виждам дори аз! Американците са я приложили думата ДЕМОКРАЦИЯ и въпреки 11 септември - продължават да държат на нея. Бъдете СПОКОЙНИ и СВОБОДНО казвайте мнението си. И УВАЖАВАЙТЕ всички околни, а от там и себе си! А колкото до коментарите - с тях дори в ГУГЪЛ няма кой да се занимава, а за съдържанието им - да не говорим (може би само от Общината знаят повече ;-)) ).








55 коментара:

Анонимен каза...

АдминЪТ на в първата дума на 1-вия ред имаш грешка.

Т21 каза...

Благодарим - поправихме я.

Unknown каза...

ЧЕСТИТО! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!БРАБО,ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ Е ПРЕКРАСНО!Аз живея в Габрово и с вас съм винаги в час какво става в родния ми град.Сайта ви много ми допада.Много ми харесват статиите за миналото на Троян и неговите хора оставели значими следи.Благодаря!

Анонимен каза...

Честит рожден ден и от мен.Някои и на много повече години само слушкат,папкат и пълнят памперсите,а тоя мъник едногодишен какъв устат се извъди-орева орталъка чак до Мозамбик и Гваделупа.Е,понякога говори и срамотии,но така е с малките деца.Успехи с нови теми и нови думи,палавнико! АЙ с-с-с-с.....

Генадий Маринов, Т21 каза...

Казвал съм го и друг път - този сайт го има заради ентусиазма и професионализма на нашия администратор Стоян Борджуков (АдминЪТ). Математик и компютърджия и едновременно с това - човек на каузата, сърцат, естет, почитател на словото. Личност!!! АдминЪТ, огромните ми благодарности за делото (Т21.com) и за удоволствието от съвместната работа.

Поздрав най-сърдечен: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Нели каза...

Да се намеся и аз. Двама Близанаци с въображение и мерак, един град с проблеми и характер, революция в комуникациите - при това съчетание на обстоятелства нямаше как да не се появи сайтът. Статистиката по-горе потвърждава, че най-много върви жълтото (и черното). Но и позитивното. Нека това да си бъде страница на надеждата. И, Стояне, да не ни вземеш хляба на нас, филолозите! Интересно ще е също някой да направи статистика за коментарната част и профил на троянския коментатор. Защото тази част е още една важна характеристика на сайта. Нека да ги има рекламодателите, да ги има (стойностните) коментиращи, виж, емоции има предостатъчно.

Анонимен каза...

Нели,прочети някоя от книгите на Иван Хаджийски,и там ще намериш пълен профил на животното наречено Троянец!
Поздрави на Генадий и Стоян за сайта и за смелостта да дават наистина пълна свобода на словото в ерата на затъмнението на Троян :)
Бог прощава Левски не!

Анонимен каза...

"10% от читателите на блога са влизали повече от 200 пъти"

Това как го разбра?
Шпиониране ли е?

Анонимен каза...

еееееееее аман от такива като горния!!!!!!

Анонимен каза...

Разбирай,че сайта има постоянна аудитория!
Същото е да си купиш в.Труд 200 пъти,същото и както ти влизаш 200 пъти на ден в любимия ти гей сайт?
Така стана ли ти ясно какво означава статистиката?

Поздрави,
Господин 10 процента

Анонимен каза...

До горния

Проверете колко процента гей сте ето тук
http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/gayometer.html
Май си повече от 10 процента, а?

Анонимен каза...

Ама ти верно си с лява резба,че я и мериш колко навивнки в цол-а е....жалко наистина,сигурно не си лош човек,но съдба кво да правиш...

troyanbg.com каза...

Честита годишнина на етипа ви!Желая здраве и още много успехи,както и по-малко завистници от тази гилдия!!

Полендачката каза...

Честит 1-ви Рожден Ден.Това за мен е най-хубавото "дете",което познавам.Прохождането е перфектно,идеално.Желая Ви на всички,които имат принос за този невероятен сайт освен здраве,постигане на всички набелязани цели.Аудиторията да се увеличава с всеки изминат ден,да е пълен с качествени коментари,да се появяват тук,таме по някой Трол,да ни е интересно.И най-вече да сте чуваеми,да привличате още повече внимание от всеки и най-вече нашите управници,барабар с Миню и следващите:))).Бъдете все така умни,чаровни,добри,интелигентни,защото аз се убедих в тези Ви качества.Всеотдайноста ви е за пример.Изпращам по една голяма целувка на Гената и Админа,също и на другите,които не познавам лично.Още веднъж поздравления и благодаря,че Ви има!

Анонимен каза...

Познавам и Нели, и Генчо, и Стоян! Хора ентусиасти, търпеливи, знаещи и можещи да довеждат нещата до край, и най- важното - да работят в екип! Нека все така използват силата на словото и ни информират за всичко, което се случва около нас! Честита годишнина с пожелание да илиядите :)! Бъдете живи и здрави!
Ив. Цекова

Анонимен каза...

И от мен - честит ви първи рожден ден, Гена, Стояне, Нели, Диди.
Не знаех за празника ви, но се надявам да ви изненадам следващата седмица със скромен подарък. За мен вие сте очите и ушите на нашия град, хората, без които нямаше да имам такава информация. Не може да се измери времето и труда, който сте вложили, за да вдъхнете живец на тази ваша идея. Но успеха е факт, който трябва силно да ви радва, но да помните, че и много задължава. Бъдете здрави, гонете мечтите си, бъдете силни, за да ги постигнете, не се променяйте, бъдете вас си и вярвайте витаги в делото, което сте започнали! Не позволявайте да се провали, защото имате нас - вашите приятели, които са тук и за да помагат.
Специално на АдминЪТ благодаря, че ме направи толкова известна.
Стояне,
дори този, който не го е разбрал, сега вече го знае. И ти казвам, че някои хора няма да спят спокойно дълго време...
Наздраве, приятели мои.
Валя Букарева

ARVi каза...

На Т21 и целия му екип, честит първи рожден ден. За многоя лета, дами и господа основатели, собственици и работещи в сайта Т21.com и на всички пишещи по поставените проблеми и теми в нашия сайт. Още веднъж, честито и много здраве, успехи и творческо дълголетие.

ARVi каза...

Гена и всички които имат отношение към рожденния ден, прочетете какво пише в индийският хороскоп за днешна дата 16. юли, напълно в резон със сайта. "Въоръжен конник се движи през една пустиня по посока на хълмове. ГРАДУС НА ВОЛНОСТТА. Склонност към естествен живот. Воински дух".

АдминЪТ Ви каза...

Ама аз какво съм виновен, че хората използват ежедневно и многократно търсачката на Гугъл? И как аз казвам на всички потребители на интернет КОГО да търсят в интернет? Аз - какво? Виновен ли съм, че като клиент на Гугъл, сайтът на Т21 има право да му поповдигне малко на Гугъл фустата? ... и там, както сами виждате - Светлан е най-желаният национален ерген! (дай-боже всекиму!) Там е и г-н Пеевски, ама по-надолу! (вероятно не е толкова богат)... та така г-жо Букарева - Гугъл казва това, не аз! Аз съм само една ходеща реклама на Гугъл. А колкото до почерпката - не бях се сетил, но не е лошо! А от г-н Радев - Гената може да бъкне едно интервю даже, не че и той не би почерпил. Дори имам и един въпрос: Дали би се кандидатирал за кмет на Троян, след като е и достатъчно богат и достатъчно известен?

Анонимен каза...

ЧЕСТИТ0

Пол..... каза...

ARVi,здравей приятел:))))

ARVi каза...

Здравей Пол, гледам, че си много активна през периода на отсъствието ми. Това е много добър атестат за теб. Но моля те не се впрягай да обясняваш всичко на всяка цена, има хора които трудно ще те разберат, за да не кажа, че изобщо няма да могат да го направят. Егото им е много силно и не търпят изобщо мнение, различно от тяхното. И адмирации за гражданската ти позиция, относно Турция в европейския съюз. Напълно съм съгласен с теб и те подкрепям.

Пол...... каза...

Много ти благодаря ARVi ,страшно много се радвам,че се появи отново!Пак ти благодаря,че ме и разбираш.Вече си мислех,че причината е в мен и нещо не мога да се обясня.

П.М. каза...

Честит рожден ден на Т21.com и от мен. ЗА тази година научих още повече за града, управляващите, коментиращите и обогатих житейската си култура. Благодаря на Г-н Маринов, и неговата съпруга, на екипа, който се грижи за сайта и прави нещо и за младите хора в този град. Бъдете живи, здрави и все така находчиви.

П.П Статистиката е невероятна, мога само да кажа, че на ден влизам средно от 2 до 5 пъти, и за тази една година никога не изневерих на търсачката google, макар и по трудния начин само през нея влизам в любимия ми сайт. Другата статистика за мен не представлява особен интерес, но пък в никакъв случай не е безполезна!

Анонимен каза...

фен
голяма прегръдка и от мен за родителите на тази рожба:) невероятно дело, шапка ви свалям. това е от най -значмите неща, случвали се напоследък в троян.

Анонимен каза...

Нали виждате колко души са се включили тук с коментар и пожелания. Десетина души. В събота бях на гости в нашия град, тъй като не живея в Троян от години и се разочаровах напълно. Нежно казано, мъртвило. Между 17 ж 19 часа имаше по центъра не повече от стотина души. Наистина града замира. Като виждам и в сайта няма много големи "набези" от желаещи да вземат отношения по въпросите поставяни тук. Е, разбрах, че създавате вякакво сдружение, но с десетина души, нищо няма да можете да постигнете. Хората в града са тотално неангажирани и мисля, че хич не им пука и си живеят някак си по своему, затворили се в къщите си и не ги интересува нищо. А вие си пишете тук каквото искате и не Миньо или Миньовица, ами и Дякона да стане от гроба и изберете за кмет, нищо не ще стори, защото в града сега е такава апатия и безпътица, че просто не ми го побира ума. Иначе имаше сносни автомобили, които в други градове са кът, наперени първенюта в тях, но това определено не е моят град, който познавам и в който мина детството ми. Говоря като страничен наблюдател, тъй като вие сте в града и някои неща ви убягват, защото сте се примирили или свикнали с тях. Засега толкова и не ми се сърдете за преценката.

Гост каза...

Благодарим за включването, но не казвате нито нещо ново, нито нещо полезно. Желая Ви успех там, където живеете. Ние тук ще си гледаме нашето, включително с помощта на Троян 21, който поздравявам с малкия му празник.

Анонимен каза...

Гост, то полезното е относително, за всеки е различно. Мисля, че казвам неща, които ми правят впечатление, а на Вас май не Ви изнася много това. Аз се изказвам като страничен наблюдател. Още по-лошо, че всичко това Ви е известно, но май само на Вас и на неколцината пишещи тук. Понеже сте се слели с проблемите, не виждам как ще излезете. Аз не ви се надсмивам, нито подигравам, реших да си изкажа само мнението и Вие немедленно ме осъдихте. Май наистина само ГЛЕДАТЕ. Ами гледайте и ......!

Анонимен каза...

Уважаеми господине, ти който не си от Троян. Не те ли е срам да говориш за собствения си град по този начин. Троян е езин от малто градове в Българикоя запазил в себе си красотата и девствеността си. Тук децата ни се разхождат необезпокоявани от престъпност. Могат вечер да закъснеят, без родителите да се притесняват, че някой от някъде ще ги нападне. Тук е спокойно и много тихо, а в същото време града е красив и чист. Такива псевдородолюбци като теб не са необходими тук. Не харесвам твоето изказване, ама никак. Аз имам малък бизнес и се гордея, че живея в Троян и, че тук растат децата ми.
С уважение
Антония Николова
от град Троян

Анонимен каза...

Уважаема Антония, това, че не харесвте написаното от мен, не ме засяга особенно много. Първо аз съм 100 процентов троянец. Не напуснах града по мое желание, но това не е твоя работа, явно си по млада и не си се сблъсквала със соца. Това което пишете е мехлем за моята душа. Когато се включа тук все нещо не е наред и за това е такова писанието ми. Защото се потвърдиха негативните мнения на много пишещи тук. Като Ви е много добре, спокойно и готино, идеално, успокоих се! А дали ме приемате в Троян или не, добре, че не сте кмет защото тогава жална им майка на троянци, ще колите и бесите, та перушина ще хвърчи. Но на мен Троян в представите ми е съвсем друг. Като го харесвате, добре, няма лошо. Не ми е ясно защо в сайта тогава се появяват негативни мнения? Или пак аз съм виновен? Уважавам мнението Ви, не го оспорвам, за разлика от Вас, но малко ме разочаровахте. Успех в бизнеса ВИ.

Анонимен каза...

Антония, в яда си, мисля, че пропуснахте да поздравите съсдателите и благодетелите на сайта Т21, благодарение на които така сладко си гукаме тук с Вас. Проявете, моля Ви малко уважение към Гената & CO, аз не съм толкова интересен и важен, моля Ви.

Анонимен каза...

Моля да публикувате резултатите от 1 до 10 на аналитикс за keywords. Защо сте извадили от 11 до 20? Какви са първите е важно, с този шорткът вие показвате (знаете какво) - http://1.bp.blogspot.com/_re9M6Ru_2Lg/TEA13JoW11I/AAAAAAAAHRY/tiAuZ3kmWrg/s1600/4.jpg

Обзалагам се, че на позиции от 1 до 10 се мъдрят 10 търсени фрази в сферата на математиката ;)

Анонимен каза...

Да попитам кой какво и от кого очаква да се случи нещо?
Не ми допада да чета писания плод на троянския манталитет.
Мнителност,предубеждение и еснафлък.
Кой какво от кога и как очаква да се случи?
Били малко хора тук,били малко хора в онова сдружение.
Явно не четете история или сте забравили защо нашия народ е бил цели 500 години роб на фесовете,именно заради това си мислене.
Този дето бил страничен наблюдател абсолютно нищо не казва,просто поредния който прави анализ ясен на всички в Троян.
Приятел,никой няма за цел да прави революции и въстания ,а просто се дава гласност на гражданското мнение,на хората които живеят тук плащат данъци и не искат некадърници да им се подиграват.
В бленувата за много Българи София,протестите и митингите са общо взето от по 2 до 3 хиляди човека ако не помниш последните опити за такива.
Това сдружение иска да извади на бял свят правата на данъкоплатеца и да накара хората да потърсят правата си щом плащат данъци тук в този град.
Троян че се обезлюдява е факт,но то важи за цяла северна България,както и за цялата страна като цяло!
Един престъпник за 12 години върна Троян много много назад,сегашния е нарцис и определено некадърен,но няма да му позволим да досъсипе и малкото останало.
Аз нямам нищо против мнението ти,дори адмирирам че се включваш,но се опитай да повярваш че гласът ти има сила и не трета страна а ние сами трябва да променим случващото се.
Относно сайта,факт е че това е единствения независим действащ такъв тук.
Имаше един да го наречем колегиален,но там "вземаха едни пари" и щом свършиха и сайта умря.Можеш сам да провериш кога за последно е имало движение по него.

Поздрави,
Синята Лавина

АдминЪТ каза...

Аз просто не разбирам, като искате да се заядате с админа - ми пишете ми писмо! Колкото до мейла ми - няма да Ви го кажа, щото и ако това не можете - по-добре не ме закачайте! Keywords-а Ви го пуснах на слайдшоу, само дето ако си мислите, че Кмета е бил на първа страница и аз затова не съм я пуснал - не познахте! Обяснявам за всички, които тежко разбират, че лаптопчето ми е малко и не ми хваща и търсенията и датите и затова на първата страница можете да видите датата и общата бройка търсения, а на следващите страници се виждат само бройките търсения. Между другото, ако г-жа Букарева се чувства засегната, че не е на ПЪРВО място - видях, че и по-надолу са я търсили хората, ама с други фрази... та ако ги посъберем - може да излезе, че съм ИЗЛЪГАЛ всички, ама е било поради глупостта и мързела ми, а не че подценявам Госпожата!

Анонимен каза...

Все пак, г-н АдминЪт, моля ви да пуснете класацията за най-търсени фрази от 1 до 10 място. Важно е за всички троянци това. :)

Анонимен каза...

Стига си кудкудякал пък ти бе...важно било,като ти е толкова важно си го отваряй и гледай,слабо ги интересува хората,кой е първи и кой не е...

Т21 каза...

До по-горния: Сега всичко е наред, нали? Вижда се, че казаното от АдминЪТ е било вярно - най-търсените фрази от 1 до 10 са различни варианти на името "Троян 21".

Поздрави - Т21

Стоян каза...

Пуснал съм го бре хора! Гледайте горе. Последната картинка е слайдшоу! Гледайте внимателно. Кликайте по него - става ГОЛЯМО и четимо. И съм ви пуснал и първите 20 страници, не само първата!
И аз, като колегата, ще кажа: "Ай сиктир!"

Анонимен каза...

Честит рожден ден и от мен! Чета ви, от време на време и драсвам по нещо.
Допада ми начина на писане на статиите. Винаги има закачка и сякаш многоточие.
Пожелавам ви много читатели и верни приятели, защото с някои "приятели" не са нужни врагове.

Анонимен каза...

Към АдминЪТ: Сега явно ме разбра -гледай нашите поробители как с една дума изразяват вулкан от чувства,а ние само с едни псувни изразяваме многообразието на душевните си притеснения.Е,понякога при личен контакт и това се налага.....АЙ с-с-с-с.....

Пол...... каза...

Към АдминЪТ-не мога да разбера,защо се ядосваш.Има хора които искат да четат и четат,има хора които НЕ ИСКАТ да четат а само да се КЛЯФАТ:))))))).Така,че приятелю не си губи времето да им обясняваш.Те токова и искат да знаят!

Анонимен каза...

Перфектно, г-н АдиминЪт! Благодаря ви от името на цялата Троянска Община!

Сега остава да обясните, защо като потърсим в Гугъл за: Троян, троян-новини, троян-туризъм, или каквото и да е за Троян, като изключим Троян21, вашето сайт не излиза в първите 2-3 листинга от по 10 резултата? Как ви намират хората?

Троански глас винаги е бил в класацията преди вас. http://troyaninfo.com е сайтът който излиза винаги преди вас!

Анонимен каза...

До горния:

И като троянинфо излиза преди троян 21 какво?
Я погледни в този троянинфо какви врели некипели се пишат,и това не е ли сайта на общината ,демек орган на властта да демагогства.
Какво е съдържанието на този сайт,който излиза толкова напред в класациите на гугъл,тотално плоско и плитко!
И за твое сведение господинчо,най-горен в ранга в интернет сайт за Троян е troyan-bg.com
И още веднъж,не е важно на кое място е,а съдържанието,но ти едва ли разбираш за какво говоря ,просто защото си тъп!

Анонимен каза...

Официалният сайт на община Троян е: www.troyan.bg.
Като се търси с GOOGLE "Община Троян" или "Троян", на първо място от всички троянски сайтове излиза точно "www.troyan.bg".
До горния - troyaninfo не е сайт на общината!!!

Гост каза...

Което където да излиза, факт е, че се карате именно тука.

Анонимен каза...

Искрено се радваме за колегите от Троян. Както всички сами се сещате - нашата интернетска махла е толкова малка и незначителна, че просто думичката КОНКУРЕНЦИЯ няма как да се реализира на практика! Предайте нашите целувки на всички приятели от горните сайтове, ако ли НЕ - ще ги атакувааме с БИРИ!

Ст.Борджуков

spaska каза...

Интересно става като потърсим за "Троянският сайт" в Гугъл.. Ще има да гоните Спаска.. Там хептен не се вижда Т21 :)Бира пием всички! Ако може една атака и с пържена цаца.

Генадий Маринов, Т21 каза...

До Spaska и някои други:

Нашите данни са по-горе - ясни, открити. Случилото се за тази година със сайта ни радва, даже надмина очакванията ни. Коментарната част пък се превърна в истински градски форум - което, може да е нескромно, но също считаме за успех. А кой как ни намира си е негова работа, важното е, че ни намират и яко ни четат (и коментират). Пожелаваме успех на останалите троянски сайтове; и сме напълно съгласни с Мечо Пух, че "колкото повече, толкова повече (по-добре)".

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Колко може да поеме Мечо Пух, г-н Моронов? ;) Нали, не забравяте, че идва есен?

Анонимен каза...

До горния:

Направи добро-самоубий се...

Анонимен каза...

Няма да се самоубивам, достатъчно хора го правят и то с основателни причини. Аз такава нямам.
Един въпрос имам към г-н АдминЪт, може би предпоследен въпрос. Надявам се, че ще ми отдели необходимото за отговор време.

ВъпросЪт: Г-н АдминЪт, как успяхте да свалите рейтингЪт (Google PR) на сайтЪт на Троян 21? Преди седмица той беше 3 а сега е 1! Работите умишлено срещу политиката провеждана от г-н Моронов и искате да му съсипете репутацията, или какво? Ако е така, аз искам да ви поздравя! Виждам във вас един голям специалист, който знае какво може и иска! Стискам ви ръка задочно.

С уважение: Сети се кой е.

редовен читател каза...

Резултатите на Троян 21 явно не спират да дразнят конкуренцията,това говори много добре за дразнителя...Успех!!!

troyan21 каза...

Аз искам да се извиня, г-н Анонимен, но аз освен сайта на Гената, за който се грижа, и сайта на Стандарт - други сайтове от тип новинарски - не чета! Пак се извинявам, но не чета. Харесва ми езикът, на който се списват и не ме дразни начинът, по който се разполагат. Когато един от тези два елемента е нарушен - чета други сайтове! Не знам защо, но съм си такъв - потребител. Може и да съм пристрастен - Стандарт, по обясними причини е вестникът на Левски, а аз съм си левскар от малък, а колкото до Гената - той е готин тип, е малко е наивен и си вярва, че ще промени света и в частност - Троян, но го харесвам и чакам да порасне.
Искам да Ви благодаря, че следите страницата на Т21 и какво се случва с нея в най-големи подробности. Радвам се от сърце на Вашето внимание и задълбочените Ви анализи. Както знаете, заниманията ми с компютри и техните приложения са за мен чисто хоби и винаги съм се мъчил да се уча от най-добрите в занаята. Във връзка с това Ви предлагам в коментар да ми оставите пощенската си кутия, та да мога да Ви изпратя потребителско име и парола за Гугъл-анализатора на Т21 - така анализите ви ще бъдат още по-изчерпателни и полезни за простолюдието, като мен.
Ако това не Ви е достатъчно и имате възражения по работата на екипа ни - можете да се обърнете към собственика на фирмата - г-н Маринов и да я изкупите, а после да ни дадете полезни напътствия или да ни подмените - лесно се вижда, че това не е проблем и оценката е около $1100.

Понеже статията за питата на бебето Т21.com поотпадна от дневен ред - мога да Ви включа и като съавтор в сайта на Т21, или да Ви отделим специална колонка по компютърните въпроси.

Благодаря Ви повторно за високия интерес, който имате и поддържате към страницата на Т21. Искам още веднъж да Ви се извиня, че НЕ ЧЕТА ДРУГИ САЙТОВЕ освен посочените по-горе!

С най-голям респект - Ст.Борджуков - админ (засега)

Нели каза...

Стояне, недей така - хич бива ли да не четеш сайта на Климента? Че и да го списваш от време на време?

Нели каза...

PS: И освен това, като ще се пазариш за сайта на Т21, не се минавай - оценката е $1554.9. С горницата от 455 долара ще ни заведете с Гената на море!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |