Колоездене: Пиранята покори Румъния

* Звездата на троянския „Хемус 1896 – Вивело” спечели колоездачния Тур на северната ни съседка с впечатляваща преднина

ВЛАДИМИР КОЕВ от отбора на „Хемус 1896 – Вивело” (Троян) записа поредния голям успех в кариерата си. Звездата на троянския тим спечели победата в 7-етапната Обиколка на Румъния. Пиранята, както е известен елитният ни колоездач, завърши със сериозен аванс от 4:07 минути пред втория в крайното класиране, италианеца Бруно Рици.

ТОВА Е ВТОРАТА ПОБЕДА на Коев в комшийски Тур за последния месец – в началото на май шампионът прибави към актива си и титла от Обиколката на Черна гора. Миналата година Владимир Коев остана втори в Обиколката на Румъния, а съотборникът му от троянския тим – ветеранът Павел Шуманов, бе трети.

Т21

13 коментара:

ARVi каза...

Браво "пираня", защо ли не можехме и ние, като тебе да грабнем победата, която само ти знаеш, колко те зядължава към самия, тебе?
Ние като хищни хиени, особено, анонимните блюстители в сайта, на драго сърце ще ти завидяг на "кусура" - победител и ще затракат критиечно по клавиатурата си, защото се доказваш.
Прави го винаги, когато можеш. Аз поне, съм с теб.

Полендачката каза...

Здравей ARVi ,много се радвам,че си пак сред нас.Добре дошъл:)
Прав си винаги ще има анонимковци,които от злоба ще завидят на кусура-победител и ще затракат по клавиатурата/нали знаеш,не е важно аз да съм добре,важно е Вуте да е зле/,но лично аз се гордея,че имаме доста такива троянци.
Честито на победителя!!!!

Анонимен каза...

Доколкото виждат очите ми,вие горните двама сте единствените които пишете че някой ще завиди на някой!
Май внушения само ръсите и после обвинявате някой друг че бил злобар,а такива сте точно вие.

Браво на Пиранята!

Средностаропланинеца

Анонимен каза...

Хей, ARVi, радвам се, че се завърна. Липсваше ни, приятелю! Надявам се да те виждам често във форума.
Пожелавам ти един красив ден, изпълнен с хубави моменти.
Балканджийката

Анонимен каза...

Хей, ARVi, добре дошъл отново сред нас. Радвам се, че се завърна, и се надявам често да те виждам във форума.
Пожелавам ти един прекрасен ден, пълен с хубави моменти.
Балканджийката

Анонимен каза...

Нещо ми стана с компютъра, извинявам се за повторението на тези, които ще се подразнят.
Балканджийката

ARVi каза...

До Средностаропланинеца.
Приятелю, когато някой направи нещо хубаво, това става обикновенно, ЗАВИСГ. Тук не става въпрос за нея, тъй като в сайта ние чепкаме обикновенно ПРОБЛЕМИ. А ти веднага ни осъди. Благодаря ти все пак, че си по-"нежен" в оценкките си, но това има и лоши последствия за мен. Не мога да се обогатявам с прекрасни и сърдечни словоизлияния и душевни изблиципо мой адрес от страна на някои наши съфорумци, АНОНИМНИ разбира се.

Анонимен каза...

Погледни се какво си написал.
Твоя коментар е първи,никой никъде нищо лошо не е казал за човека,виж и по-стари статии за него,липсват каквито и да са коментари.
Само твоя и на някакво друго хахо с 2 думи му честитят а останалата част от писанието е само негативизъм и обяснения за евнетуална завист.
И кое те кара да се имаш за неанонимен ,слагайки някаква абривиатура?

Поздрави
(h)ARVi

Гост каза...

Аз мисля, че първите двама коментиращи са прави да пишат "профилактично" срещу грозните словоизлияния в сайта. Така, за всеки случай. А за победата и победителя - само поздравления!

ARVi каза...

До анонимния, който използва по горе моята абривиатура.

Значи, пиша товаq което смятам за нужно, това, че на теб не ти биндисва, си е твой проблем. Не чети!

Това, че не си ме разбрал, какво искам да кажа в първия си коментар, пак си е твой проблем.

Нищо лошо не съм искал да кажа за победителя, а по-скоро намеквам за точно такива, като теб, дето признават само своята истина и своето мнение, но това пак си е твой проблем, аз не те съдя.

Що се отнася да абривиатурата, която използвам и това, че в същност си оставам анонимен, само до някъде си прав. Аз поне приемам, чрез нея накакъв, макар и фалшив образ и чрез него общувам с всички. Това, че ти се опитваш да използваш напук същата абривиатура, а може и някой друг да го направи, си е пак ваш проблем. И най-важното, все пак се идентифицирам по някакъв начин, а ти и това не правиш. Но и това си е твой проблем.

За мен не е проблем да се идентифицирам изцяло и да заставам с истинското си име зад думите, които пиша. За теб не знам, това си е изцяло, само твой проблем.

А твоето мислене до болка ми е познато, но какво да се прави плурализъм.

Анонимен каза...

Това твойто състояние има име-казва се Остра Шизофрения ...

Докторката

ARVi каза...

Благодаря за диагнозата! И ти си докторка, колкото, аз съм китайският посланник.
Но, благодаря, трогнат съм от вниманието ти и високо ценя това, че икономисах едно направление на личния си лекар.
Хвала на такивИ "доктори"!!!

Полендачката каза...

ARVi, тук май е пълно с такива докторки:):):)
До Гената и Админа...благодаря,че ни известихте за проблема с Google.Мислех,че е в моя компютър причината и едва не го съсипах:):):)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |