Троянец спечели първия етап от шампионата на Румъния по мотоциклетизъм на писта

* Краси Михайлов: „Надявах се на подиум, но победата дойде малко неочаквано и за мен самия”

28-ГОДИШНИЯТ НИ СЪГРАЖДАНИН КРАСИМИР МИХАЙЛОВ, който от три години участва във вътрешни състезания по мотоциклетизъм на писта и има не едно призови места, спечели първата си голяма международна победа. Краси (с "дяволския" №66) отвя конкуренцията в своя клас - SBK 600 (Б 600 супербайк), в първия кръг от открития шампионат на Румъния, състоял се на пистата в гръцкия град Серес, 17-18 април. Втори е румънец, а трети – представител на Израел. „Надявах се на подиум, но победата дойде малко неочаквано и за мен самия”, сподели пред Т21 шампионът.

КРАСИ МИХАЙЛОВ СЕ ЗАНИМАВА С БИЗНЕС – представител е на компанията „Виваком” за нашия район, а преди няколко месеца отвори и собствен магазин в Троян. Моторджийските си занимания финансира сам, но отскоро е част от тима на Zedmoto и оттам получава известна подкрепа (въпреки че и някой местен спонсор не би бил излишен). Троянецът яха серийно „Кавазаки 600”, разбира се – с нужните подобрения за пистовите стартове.

Очаквайте интервюто с троянския шампион по мотоциклетизъм на писта Краси Михайлов.

Т21

11 коментара:

Бай Бочо каза...

Пожелавам успех!!!

Анонимен каза...

Веднъж вече го бих тоя охлюв.Правеше се на състезател из улиците на Троян и си мислеше че хората трябва да му дават предимство.
Сега ще го дебна пак.А се направи пак на пилот,пак ще го бухам.

Фен каза...

Момчето е много възпитано и коректно - съмнявам се да се е правил на велик по улиците.Желая му нови победи!

Анонимен каза...

Пълен малоумник,всяка втора дума му е "в смисъл"...

Анонимен каза...

Не се изисква много акъл за каране на писта. Пожелавам успехи на Краси.

Анонимен каза...

Браво само така Краси.Успех и на другите състезания.

фен каза...

Смятам,че Краси има голям талант.Много му се възхищавам.Пожелавам му успех и за напред.
Когато някой успее, винаги се намират хора, които да завиждат и да правят глупави коментари.

Иво Грийн каза...

Имам чувството ,че по всички форуми има хора ,които правят какви ли не малоумни коментари .По този начин, избиват комплекси,за това колко са нещастни всъщност.По коментарите на този анонимен "разбирач"въобще не знае за какво става въпрос, на пистата и какви хора са мотористите и тук идва другата черта на Българина-Троянеца,вместо да се радва ,че има съгражданин ,който е спечелил състезание ,той просто плюе щото толкоз му позволява плиткия мозък.Мога да изпиша 100 страници за зависта и простотията,която за нещастие е много модерна,но няма смисъл всеки сам си прави изводите.Само ,който се занимава със спорт знае,каква е цената на победата ,а моторните спортове са едни от най-скъпите в света и на Краси му прави чест, точно сега в тази криза да продължава да се бори и да дава всичко от себе си за спорта.На всички, които правят нелепи коментари, ще кажа едно голямо тийййт и ще ги поканя на пистата на 16.05.2010 от 11 часа първи кръг на републиканския шампионат на писта Долнна Митрополия-Плевен ,пък да видим колко е лесно и съм сигурен,че няма да се появят ,защото са анонимни ,а това само по себе си е егати наказанието ,никой да не те познава хах.

Анонимен каза...

Davai Klqsi skusai gi ;)

Анонимен каза...

Браво,Краси!Напукай им манерките,резервоарите,презервативите,гаджетата дори/стига да са женски/!Но.....само на регламентираните за целта места!Щото, почнеш ли,по стара троянско-орешашка-калейшко-бабастанска-афгано-иранска традиция да караш на задна гума посред бял ден по главната,ще ти напукаме манерките,резервоарите,презервативите и гаджетата дори.И оня боклук Румен Петков,дето похарчи на всички бабички от Северна България пенсиите,та да ви направи писта на Калейшкото и той няма да може да те спаси!Както казал оня палач от оня виц-горе главата!

Анонимен каза...

Я внимавай!Съобщение на говорителя на МВР-Троян!Имам право да блокирам сайта на Троян 21,ако на него продължават да се публикуват неверни,клеветнически твърдения от сорта на това,че по главните улици на населените места от поверената ни община се разкарват/посред бял ден/ кросови и некросови моторетки на задна/засега/гума и омазани с кал четириколки с гордо възседнали ги кметски и не само кметски синове,преобладаващо НЕПЪЛНОЛЕТНИ.Момент-прекъсваме изявлението,тъй като получихме съобщение за сериозно нарушение на Закона за движението по пътищата-наш офицер под прикритие съобщава,че суяк Минко Фукарата от Стойновското е забелязан да кара две кози на пръч в Черни осъм,като двете задни/двигателни/ колела са обути с гуми с грайфер под 2 мм.Колата е Москвич осмак модел отпреди Хрушчов.Изпращам две патрулки ,които незабавно да неутрализират нарушителя!Докладвайте незабавно за обстановката,за да можем своевременно да поискаме подкрепления от Ловеч!Ай сиктир.......

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |