Пиян като кютюк шофьор помете две пешеходки и избяга

* 37-годишният Т.Н.М. офейкал от мястото на инцидента, но малко по-късно бил спипан в жк „Лъгът” * Дрегерът отчел „шампионските” 2,45 промила алкохолно опиянение * Едната от ударените жени – с опасност за живота 

НА 18 МАРТ, ЧЕТВЪРТЪК, ПИЯН КАТО КЮТЮК 37-ГОДИШЕН ТРОЯНЕЦ, чиито инициали са Т.Н.М., блъснал с лекия си автомобил „Опел Астра” две пешеходки, също от Троян, след което избягал от местопроизшествието, съобщиха от РУ на МВР – Троян. Едната от ударените жени – А.Л.К. (58 г.), се „отървала” със счупена дясна ключица и мозъчно сътресение; другата пострадала – А.П.С. (57 г.), е с черепно-мозъчна травма и счупен десен глезен, като има опасност за живота й. И двете жертви на пияницата зад волана били настанени в МБАЛ – Троян. Инцидентът станал преди разсъмване - около 5:00 часа, на прав участък по ул. „Ген. Карцов” (при дом №262), а автомобилът се движел в посока към центъра.

СЛЕД СЛУЧИЛОТО СЕ ШОФЬОРЪТ НА ОПЕЛА ОПИТАЛ ДА СЕ УКРИЕ, но малко по-късно полицейски екип открил изоставения в жк „Лъгът” автомобил. 20-тина минути след това бил задържан и беглецът. При проверката на място за употреба на алкохол дрегерът отчел у Т.Н.М. „шампионските” 2,45 промила опиянение. 37-годишният „герой” бил задържан за 24 часа в предварителния арест, взета му е и кръв за химически анализ. По случая е образувано досъдебно производство.

ВИНАТА НА ВОДАЧА Е БЕЗСПОРНА, но е редно да се отбележи, че двете пешеходки също имат "заслуга" за станалото - движили се по най-неправилния начин, вдясно по платното с гръб към движението. Като прибавим и характерната троянска липса на тротоари плюс ямите по пътя, нещата стават още "по-логични".

Т21

1 Коментара:

Анонимен каза...

А има ли там тротоар...
1. Това което казват че е тротоар прилича по скоро на писта за мотокрос
2. контейнера поставен за битови отпадъци е поставен на същото това подобие на тротоар и заобикалянето му пешеходците са принудени да слязат на пътното платно.
3. На този участък от пътя не е първото проишесвие с пешиходци.
Въпроса ми е кога тази община ще вземе мерки и за нас хората живущи в горния край на града.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |