КОЛОЕЗДЕНЕ: Троянецът Йовчо Йовчев бе определен за №1 в България за 2009 г.

ЙОВЧО ЙОВЧЕВ - възпитаникът на троянския колоездачен клуб „Хемус 1896” и на треньора Тодор Колев, бе определен за колоездач №1 на България за 2009 г. при юношите старша възраст в класацията на Българския колоездачен съюз (БКС). Друг именит български колоездач, защитавал цветовете на троянския тим – четирикратният победител в Обиколката на България и рекордьор по титли от родния Тур ИВАЙЛО ГАБРОВСКИ, очаквано пък беше избран за №1 при мъжете.

„ЗА МЕН ТОВА БЕ изключителен сезон. Минах дълъг и труден път и бях в два клуба – „Хемус 1896” (Троян) и „Несебър”, на които искам да благодаря”, заяви на церемонията по награждаването Ивайло Габровски (цитатът е по БТА). Най-добрите български колоездачи във всички възрастови групи бяха наградени с плакети и парични премии на стойност над 1200 лв.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |