В неделя (4 октомври), от 8:00 до 18:00 - ограничения в движението на входа на Троян

* Троянският мотополигон, обявен за №1 в света за 2009 г. в клас МХ3, посреща поредния кръг от Източноевропейския шампионат по мотокрос 
* За пътуващите от и към Троян - страшно няма, "номерът" е отигран

В неделя, 4 октомври, се въвеждат ограничения в организацията на движението при входа на Троян откъм Ловеч (шосе II-35 от републиканската пътна мрежа), информира ни PR-ката на Областно пътно управление - Ловеч Светлана Петрова. Мерките са във връзка с провеждането на поредния кръг от Източноевропейския шампионат по мотокрос, чийто домакин е троянският мотополигон, обявен за №1 в света за 2009 г. в клас МХ3 (до 500 куб. см).

Ограниченията са следните – дясната лента (при влизане в Троян), участък от около 1 – 1,5 км, ще бъде превърната в паркинг и движението ще се извършва само в лявата лента, двупосочно. Така ще е през целия ден, от 8:00 ч. до 18:00 ч., което не бива да стряска автомобилистите – „номерът” е отигран при предишните големи стартове по мотокрос тук, когато проблеми не е имало, въпреки стълпотворението на хиляди почитатели на мотокроса от страната и чужбина (по данни от организаторите на стартовете за Европейския и Световния шампионат, състояли се на мотополигона в Троян на 13-14 юни т. г., е имало рекорден брой публика - над 22 500 души и около 5000 автомобила - бел. Т21 ); а момчетата от Пътна полиция – Троян, отговорящи за извънредната организация на движението, са доказали, че са отлични професионалисти.

П.П. В петък (2 октомври) троянският градоначалник Минко Акимов замина за Италия, където ще получи наградата на Международната федерация по мотоциклетизъм (FIM), обявила троянския мотополигон за №1 в света за 2009 г.

(още по темата – виж ТУК)

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |