Румънци откраднаха малката Кристина от Троян

* „Детето е като пчелите, които събират нектар да направят мед. Детето превръща всичко в мед...”

Спорната снимка на прелестната Кристина

ПРЕЛЕСТНАТА малка Кристина от Троян – дъщеричката на известния троянски фотограф Петър Петров, е била... открадната! Това съобщи таткото в страницата си във фейсбук. Но не се стряскайте – става дума за кражба на една от чудесните фотографии на Кристина, дело на татковата любов и фотографско майсторство. 

КРАДЕЦЪТ е от Румъния, по-точно – фейсбук страницата на румънската област Буковина  „Discover Bucovina” („Открий Буковина”). Оттам си „копнали” снимката на троянската красавица и я сложили в страничката си с красивия текст „Детето е като пчелите, които събират нектар да направят мед. Детето превръща всичко в мед...”, без думичка друго обяснение.

Малката Кристина вече е пораснала
Красавица
РАЗБИРА СЕ, случилото се не е правилно и коректно, с основание можем да кажем и по-силни думи. Но все пак, мислим си, има смекчаващо вината обстоятелство – буковчани са били изкушени от невероятно красивото и мило троянско създание, още по-красиво в гиздавата си народна носия. Че е така, съдим по многото красота, артистизъм и чувство в „Discover Bucovina”, една великолепна виртуална реклама на този безспорно красив комшийски край.

ЗАТОВА ни се струват пресилени, макар и не съвсем безоснователни, призивите за съд и други подобни, които срещнахме из коментарите в мрежата. Още повече че след вдигната шумотевица от „Discover Bucovina” написаха обяснение, че страницата им е с нестопанска цел, предлагаща приятелско отношение към всички хора и че родителите трябва да се гордеят с такова красиво дете, а спорният пост със снимката ще бъде изтрит.

Наградената снимка в конкурса „Пазители на традициите”
НАШИЯТ коментар е друг, нищо че не е оригинален – какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българка майка юнашка!

Т21
Снимки: Петър Петров

P.S. Ще припомним, че в края на миналата 2013 г. – с друга снимка на Кристина от същата серия, Петър Петров спечели фотографската награда в поредното издание на националния конкурс „Пазители на традициите”

2 коментара:

Анонимен каза...

Сладурана :)

Анонимен каза...

сладка дебеланка

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |