Внезапно ни напусна инж. Васил Радойчевски

* Един от умните, честни и смели хора, каквито не са много.
И духовни, те са още по-малко
In memoriam
Внезапно, научихме го тази сутрин и бе като гръм от ясно небе, си е отишъл инж. Васил Радойчевски, едва на 64. Един от умните, честни и смели хора, каквито не са много. И духовни, те са още по-малко. Бе инженер, и то от висока класа, с докторска инженерна титла, и работеше в тази област, ръководител на местния мобилен доставчик „Спринт“ в Троян. Но негово бе и другото: писаното слово (писал е неведнъж и във вестника ни), музеят, галерията, читалището, с които бе свързан и съучастваше. Бе и общественик, пристрастен политически, общински съветник, където бе същият – умен и честен. Бе и родолюбец, троянофил.

Почивай в мир, троянецо! Дълбок поклон!

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |