Младоженци дариха 1500 лв. на социална институция в Троян

* Средствата са от сватбените дарове на Милена и Тихомир и ще се използват от Дневния център за деца с увреждания,
 чието откриване предстои
Добрата новина
Милена и Тихомир на сватбения си ритуал в Троянския манастир
МЛАДОТО семейство Милена Троанска и Тихомир Атанасов, които преди дни сключиха брак, са направили сериозно дарения за Дневния център за деца с увреждания в Троян, чието откриване ще е през м. септември, научихме от кмета Донка Михайлова. Младоженците са връчили на градоначалника сумата от 1500 лв., която по волята им ще бъде използвана за дейностите на новата социалната институция. Парите са от подареното на сватбеното тържество, състояло се на 25 май в Орешак.

„ДАНО добротата, с която започват съвместния си живот, да ги съпътства по пътя им“, написа в профила си във фейсбук г-жа Михайлова. Милена и Тихомир не са от Троян, но имат троянски корени и приятели тук.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |