Троян – №1 на „Естествено в България“

* „Не отлично, а най-доброто представяне на тази национална среща беше на нашия Троян. Браво на Тереза Георгиева, беше блестяща,
 една глава над другите!“
Отличници

Момент от конференцията, на преден план –
 парламентарният шеф Цвета Караянчева и министър Ангелкова
ТРОЯН бе представен на националната конференция „Естествено в България (2019 – година на вътрешния туризъм)”, провела се на 9 февруари в НДК (София) и организирана от Министерството на туризма. Сред участниците бяха и председателят на Парламента Цвета Караянчева, министърът на туризма Николина Ангелкова, спортният министър Красен Кралев, столичният зам.-кмет Дончо Барбалов. А основната цел – насърчаване на вътрешния туризъм и привличане на повече пътувания към различните региони на страната. Показан бе и рекламен клип за вътрешния туризъм в България с участието на Кубрат Пулев. 

ВЪВ ФОКУСА на събитието бяха презентациите от кметове и представители на туристическия сектор в страната на природните, културните и туристическите дадености на своите общини. Сред представените общини бе и нашата, а по мнението на присъстващи троянската презентация на Тереза Георгиева, ръководител на Информационно-културния център (ИКЦ) в Троян, е била най-ефектната.

Тереза Георгиева
„ТРОЯН имаше честта да бъде последната презентирана община. При представянето ѝ включих знаковото събитие за Троян  –  празника на града, отбелязван на Петковден (14 октомври) и рекламната кампания през 2018 г., посветена на 150-годишнината от обявяването на Троян за град (целогодишната културна програма, каталог за градската ни годишнина, рекламния клип „150 години Троян“). След презентацията показах клипа „150 години Троян“. Реакциите и отзивите бяха повече от положителни“, сподели за Т21 г-ца Георгиева.

„ОТЛИЧНО представяне и много положителни отзиви за представянето на Община Троян от страна на присъстващите министри, кметове и експерти в туризма“, коментира в страницата си във фейсбук кметът на Троян Донка Михайлова. И последващ коментар на експерта по туризъм Димитър Семерджиев: „Една техническа поправка на г-жа Михайлова – не отлично, а най-доброто представяне на тази национална среща беше на нашия Троян. Браво на Тереза Георгиева, беше блестяща, една глава над другите! А клипът беше иновативен и като съдържание, и като дизайн“.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |