„Елпром Троян“ на Първия международен бизнес форум на БКИ

* Троянският производител представи визията си за развитие в машиностроенето, като във фокуса бе новата дигитална смарт лаборатория (SDM)
Новатори
Екипът на "Елпром Троян" на Първия международен бизнес форум на БКИ, София, 11 ноември
ТРОЯНСКИЯТ производител на електромотори „Елпром Троян“ заяви амбициите си за лидерски позиции в бранша и с представянето си на Първия международен бизнес форум, организиран от Българската конфедерация за иновации (БКИ) и имащ за цел да срещне иноваторите с инвеститорите. Домакин на събитието бе столичният София Тех Парк (11 ноември).

„ЕЛПРОМ ТРОЯН“ представи визията си за развитие в машиностроенето, като във фокуса бе разработената дигитална смарт лаборатория SDM (Smart digital monitoring). SDM ще е в задължителната окомплектовка на специализираните двигатели на „Елпром Троян“ и с нея ще се следят всички важни параметри (общо 16) на електромотора както в реално време, така и в електронната памет – т. нар. облак (Cloud), позволяващ на всеки потребител да използва софтуерния алгоритъм на завода. Новата високотехнологична „добавка“ към електромоторите, която наскоро спечели златен медал на Международния технически панаир в Пловдив (2017 г.), ще има сериозно приложение в тежки индустриални условия –  химическата, петролната, минната, военната промишленост, автомобилостроенето (електромобилите) и др.

Момент от презентацията на "Елпром Троян"
ПРИ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА на иновационния продукт на „Елпром Троян“ се чу следното: „За нас и за всички наши клиенти бъдещето започва от днес. Днес можем да диагностицираме и отстраним проблема за стотни от секундата. Това е възможно с нашата високотехнологична разработка, обединила инженерната мисъл и технически постижения на пет поколения инженери и над 70 години опит като пионери в машиностроенето. Тази разработка ви гарантира предимство, което малцина ще имат, гарантира безупречна работа на машините и съоръженията, в които е вложен всеки електромотор на „Елпром Троян“. Добре дошли в бъдещето, нашето общо бъдеще!“.

Т21 

Още по темата:

43 коментара:

Анонимен каза...

Браво на елпромци! Единственият в България функциониращ и работещ на световно ниво, завод за производство на електромотори!

Анонимен каза...

Браво на целия екип! Троянци се гордеем с вас!

Анонимен каза...

Продължавайте да ни радвате с хубави новини около Елпром! Този завод е символ за Троян!

Анонимен каза...

Все така да сте !!! Напред и само напред

Анонимен каза...

Еми браво на Елпром, радвам се когато някой прави нещо градивно

Анонимен каза...

Супер сте

Анонимен каза...

Това говори добре не само за елпром но и за града ни

Анонимен каза...

Усилената работа води до рзултат !!!

Анонимен каза...

Елпром е номер едно

Анонимен каза...

Добрия подбор на кадри води до вискоки резултати.Браво

Анонимен каза...

Браво ЕЛПРОМ

Анонимен каза...

Айде почна се.Един и същи човек написа 11 коментара.Защо в България икономиката се развива по медийте.Няма смисъл да се хвали по весниците.Ако всичко е наред то се вижда и чува особенно в малък град като Троян.

Анонимен каза...

То няма смисъл и да се плюе по вестниците по същата причина, ама на - плюе се.
Това е живота.
Но все пак медиите са да отразяват това което се случва независимо на кого се харесва или не се харесва.
И затова: ЕЛПРОМ, ЕЛПРОМ, ЕЛПРОМ

Анонимен каза...

До единия анонимен - успокой се малко, не си на мач ;). Дай Боже всичко да е истинско, щото не съм сигурен. Дано след 25 години, "бизнесмените ни" да са разбрали, че наистина богат е този, който произвежда. Не Банев.

Анонимен каза...

Не мога да спра да се смея докато гледам как на втората снимка от Първия международен бизнес форум, организиран от Българската конфедерация за иновации (БКИ), присъстват точно 7 човека в това число и метресата на Мишо Олимпията! Снимката от Атев или от другия е правена?Барем един фотоапарат да им купи мондека, че с тия телефонни снимки, циркът е пълен.

Анонимен каза...

Филантропия и много пара в свирката. Любимото и доходоносно занимание на местната троянска псевдо журналистика.
Ето и нещо реално от българките медии за една невероятна млада троянка, за което жалките и посредствени троянски медии и община са ослепели и оглушели:
"Трикратният финалист в юбилейното издание на конкурса „Мениджър на годината 2017“, Цветелина Николова, управляващ директор на „Катаржина Естейт“, „Белица Уайнъри“, „Кончерто Уайнъри“ и „Платинум Брандс“, получи специалната награда за устойчиво бизнес развитие. Тя беше един от четиримата най-успешни мениджъри на България, на които бяха връчени специални награди. „Постоянството е един от най-ценните активи, то е всемогъщ инструмент по пътя към успеха. Лично за мен, да съм три пъти сред десетимата най-успешни лидери в България е огромен успех и доказателство, че компаниите, които управлявам се развиват устойчиво във времето. Ще цитирам Бенджамин Франклин, който твърди, че енергията и постоянството побеждават всичко“, сподели тя пред препълнената зала на официална церемония в Софийската опера."

Анонимен каза...

Някой може ли да разчете това, цитирам:
"„ЕЛПРОМ ТРОЯН“ представи визията си за развитие в машиностроенето, като във фокуса бе разработената дигитална смарт лаборатория SDM (Smart digital monitoring)."??
Какво представлява тази "смарт лаборатория"? Защото "Smart digital monitoring" е нещо съвсем друго.
Второ, пишете, че, цитирам - "....позволяващ на всеки потребител да използва софтуерния алгоритъм на завода." Кой в Елпром Троян е изработил този софтуер? Може ли поименно?
В крайна сметка Т21 наясно ли е какви лъжи и долнопробно манипулиране пробутва на читателите си?

Анонимен каза...

Някой може би се прави на много умен.
Може би той ще обясни какво е "смарт лаборатория" и защо "Smart digital monitoring" е нещо съвсем друго.
Явно е същия умник който преди време обясняваше, че в Елпром трябва да се произвежда и чипа използван в устройството, който си мисли, че и софтуерния алгоритъм непременно трябва да се направи от човек работещ в завода. Важни са идеите и внедряването им, а не конкретното име което е разработило част от идеята. Общо взето разработките се правят от екип, а не от отделен човек.
Както и да е. Да дадем думата на може би умния да ни обясни по подробно.
Може би според него Елпром трянва да има рудници да си добива желязо, мед, алуминии, от там заводи за преработка на тази руда, след това други предприятия и най накрая да си произведе необходимия меден проводник, алуминии и алумониеви сплави, стомана, чугун и т.н
Но да не отнемаме правото да ни обясни може би умния какво мисли.

Анонимен каза...

Бай Иван работи в Елпром.
Той е много умен и бълва гениални идеи. Неговият труд, разработки и други са собственост на работодателя му.

Анонимен каза...

Начи купуваш си елмотор от ЕЛпром и те ти дават един сокет, потребител парола там квото трябва, прибираш се в къщи, сядаш си и докато си пиеш облака си гледаш мотора в облака, въобще си в облаците. Докато някой не реши да се позабавлява с облака... Бум.

Анонимен каза...

18-ти, иди пробутвай тъпите си номера на някой от перачницата за пари Елпром Троян. Само тази жалка и посредствена медия Т21 може да ви публикува горната и всички до сега идиотщини.
Никой не може да ти обясни какво е това "смарт лаборатория" защото подобно понятие може да съществува само в тъпите ви и нагли кратуни. Дори не знаете какво пишете. Нито чип можете да произведете, нито софтуер за каквото да било. Това обаче не ви смущава, присвоявате чужда интелектуална собственост, а Т21 ги пробутва в смешните си статии като ваши разработки.
"Голяма" работа сте, ама само в очите на дебилите. Номерата ви отдавна са ясни и взеха да писват. Само едно нещо не е ясно - от къде влизат работниците в това "велико" предприятие и от къде излиза и на кого продавате готовата продукция /ако има такава/, за което и вие и Т21 мълчите като ...сещате се като какво.

Анонимен каза...

Към 15 в стил отктий 7-те разлики. Човеците са 7 + ме..... Доколкото виждам това е едно ъгълче от столовете в залата. Надявам се, че не си представяш мероприятие със 7 + ме..+ снимащия + другия човека. Просто се заяждаш.
Към 20 - Общо взето разбираш добре за какво става на въпрос, само не мога да разбера защо ще си разваляш облака с облака.

Анонимен каза...

21 абе дребосък що не млъкнеш с глупостите!!!!

Анонимен каза...

23 абе лайнар що не си затвориш устата!!!!

Анонимен каза...

21 който си и 17 - ти наистина си завършен истеричен идиот. Може просто да напишеш в гуглето Smart lab и ще ти излезнат много публикации използващи това словосъчетание. Ма те сигурно и те са от тъпи кратуни.
Ако ти е любопитно откъде се влиза и излиза от това велико предприятие вземи го посети и ще ни кажеш откъде се влиза. Ти и в двата си поста искаш някой друг да свърши работата вместо теб и да ти докладва.
Ма явно и ти си дебил щом не можеш да си отговориш на такива елементарни въпроси и търсиш отговори от други.

Анонимен каза...

Поредната тъпотия стил Елпром Троян. Тия тъпани дето са се изтупанчили на снимката май са чували само за облак от мента и мастика... Много ми е интересно, кой им пише сводобните съчинения за " умни лаборатории, клаудове, електромобили, и подобни. Елпрома произвежда само в медийте, работниците друго говорят...... Поредната пародия за дебили.

Анонимен каза...

Прането на откраднатите от КТБ пари е в пълна сила. Просто сега, драги троянци, мутренския филм се пренесе И в Троян.
Парите вече се изпират не само по морето и планинските курорти.Млади бизнесмени карат ферарита, купуват на едро, развиват високи технологии...Тоя филм е ясен.Не ясен е само краят.Куршум или безследно изчезнал! А срамът за Т21 и собственика му ще е вовеки!Същото важи и за ортака му, даскала Борджуков. Сега може спокойно да изтрият поста ми, но хората в Троян вече ви сочат и двамата с пръст!

Анонимен каза...

Браво Елпромци давайте смело напред за Троян!!!

Анонимен каза...

Хората си правят каквото искат и очевидно нещата им се получават, съдейки по цялата злоба която се лее

Анонимен каза...

Хахаха,голям смях. Някой да обяснял на хората какво е смарт лаб. Тези,които трябва - знаят какво значи. А това със сигурност го питат хора чието най-голямо технологично постижение е след неистови изпитания да оставят остроумен коментар в който плюят постижение, които никога няма да разберат! Не можете да разбирате от всичко и няма нужда.

Анонимен каза...

Всъщност какво искаш да изразиш с тези постове, защото не ти се разбира. Дебили , кратуни, пръскаш срюнка, ама какво искаш да изразиш.

Анонимен каза...

От гайда с компресор към бушон с микропроцесор!

Анонимен каза...

Гнусно!

Анонимен каза...

Някой може ли да каже колко инженери работят в Елпром Троян?

Анонимен каза...

Несъм очаквал Теодор Е. да падне толкова ниско .Но за една келява заплата човек какволи неправи.

Анонимен каза...

Слугите на мафията, посочете ги!!! Мазни посредствени и водени само от келепира.... Смарт лаборатории били разработили, пийте си хапчетата по-често!

Анонимен каза...

Нека някой застане на автобусната спирка през Елма около 14ч и да види как са по-малко от час поне 2 тира ще влязат и поне 5 ще излязат :)

Анонимен каза...

37, ти си тъпак! Тировете влизат и излизат откъм кантона, минават през пречника ототгоре, после се свиват в дупката под линията и се забиват в бившата елматех... и се връщат по същия път, за да не ги видят данъчните...

Анонимен каза...

Очаквай си утре призовката от съда за обида на публично място.

Анонимен каза...

Браво Елпром Троян, с вас ме. Радваме се,че най-накрая се случва нещо градивно.Злобарите да си плюят, за друго надали стават

Анонимен каза...

Не знам колко инженери работят в Елпром, но историята показва,че и един човек може да направи революционно откритие така че какво ви пука, важното е че хората имат резултати.
Работя във фирма в София която има технически специалиста и куп инженери, но за 9 години откакто съм тук не са направили нищо ново или такова ,с което да се похвалят!

Анонимен каза...

Това, което правите е достойно за възхищение, успех във всички начинания на собственика!

Анонимен каза...

Радвам се, че има хора,които милеят за града ни и се опитват да развиват икономиката му, има шанс децата ни да останат тук

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |