Акад. Константин Косев представя новата си книга в Троян

акад. Константин Косев
* „Априлското въстание и възникването на Княжество България“ е озаглавен трудът на именития български историк * В понеделник, 16 май, от 17:30 ч. в Информационно-културния център

Предстоящо

В ПОНЕДЕЛНИК, 16 май, от 17:30 ч., в Информационно-културния център в Троян (залата на втория етаж) ще бъде представена новата книга на историка акад. Константин Косев „Априлското въстание и възникването на Княжество България“.

ТРОЯН е един от първите градове в страната, в които акад. Косев, заедно с директора на издателство „Захарий Стоянов“ Иван Гранитски, ще представи новия си труд. Поводът за събитието е 140-тата годишнина на Априлското въстание. Книгата е резултат от дългогодишните проучвания на автора, съдържа богат илюстративен материал и ще представлява интерес както за историците, така и за широк кръг читатели. 

АКАД. КОСЕВ е един от най-авторитетните български историци по въпросите на Възраждането, националноосвободителните войни на българския народ, Източния въпрос и Руско-турската война 1877-1878 г. В поредната си книга той предлага на читателя мъдро и интригуващо четиво с определен принос по темата. Заповядайте!

Информационно-културен център - Троян

1 Коментара:

Анонимен каза...

Илияне, важи ли за съветници от предния мандат. И това как се прави?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |