„Нетуоркс” ще зарадва децата на 1-ви

* Всеки малчуган, независимо дали семейството е абонат на „Нетуоркс България” или не, ще получи подарък
 
Предстоящо

СПЕЦИАЛНА изненада за децата от няколко града на страната, единият е Троян, готви телекомуникационният оператор „Нетуоркс България“. Инициативата е за поредна година и е по повод Международния ден на детето - 1 юни. На този празничен ден всеки малчуган, независимо дали семейството е абонат на „Нетуоркс България” или не, ще получи подарък.

„ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА могат да се възползват и родители, които няма да могат да направят подарък на децата си за празника. Идеята е да зарадваме всички деца, малки и големи”, сподели търговският директор на фирмата Мартин Драганов. Подаръци ще се раздават във всички каси на кабелния оператор на 1 юни, подготвени са топки, играчки, флумастери и други.

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

Още по темата:

http://www.mediapool.bg/450-000-lv-globi-za-dostavchitsi-na-internet-news248643.html

Анонимен каза...

Малоумник , това не е по темата!

Анонимен каза...

Депутат Миховски също ще раздава балончета.Само не разбрах сам ли ще ги надува, или от герб жени ще дуят бузи?
Все пак прави нещо за Троян, нали така?

Анонимен каза...

2-ри, защо да не е по темата? Не си плащаш телевизионните права, а с малка част от парите купуваш балони за децата. Е, те децата няма да разберат, че балоните са купени с откраднати пари. Нали така?

Анонимен каза...

Съзираме в 4ти злобата на конкурента,дето си "плаща" всичките права!!!!

Анонимен каза...

5-ти, защо да е злоба? След като подателят на сигнала в КЗК (Булсатком)си плаща правата, то всеки друг, който не ги плаща влиза в нелоялна конкуренция с него. Прост пример. Ако аз и ти продаваме дърва, но ти ги крадеш, а аз ги купувам от собствениците им, ти сигурно ще ги продаваш по-евтино. Това е нелоялната конкуренция. Сега си представи, че ти собственик на откраднатите дърва. Как ще се почувстваш?

Анонимен каза...

Винаги можете да разчитате, че тук ще се публикуват хвалби за тези, които плащат на вестника. Нетуъркс, кметицата, харито....

Анонимен каза...

Айде айде... Всички знаем Опти какво дават по заключените канали. В Европа вече тестват 5G и всички тези кабели ще изчезнат след време...

Анонимен каза...

Прав си 7-ми. По света няма медия, която хем се издържа от реклама, хем "казва нещата такива, каквито са". Тя ще казва нещата така, както го иска рекламодателят. Нали така, Гена?

Анонимен каза...

Видяхме те и теб,колко си стока.Чудя ти се откъде толкова наглост да се показвал,след всичко...

troyan21 каза...

До №9: Сложен въпрос, всяка нормална медия се издържа от реклами - а дали и доколко ще е зависима, си зависи от самата нея (т. е. от хората, които я правят). Нима смятате, че медия, която е на държавна (като БНТ) или общинска (както е случаят с другия троянски вестник) хранилка, е по-независима, точно обратното!

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Хората тестват 5G, а тук се хвалят с някакво измислено 4G LITE.

Анонимен каза...

Да си признаем честно и 3G-то в Троян не е съвсем 3G. Като в София... например. На никой от доставчиците! Но най-гадното е, че Виваком си имат собствена оптика и въпреки това техниката им е вехта и скоростта им е на 2 нищо, че пише 3G. Айде другите доставчици нямат собствена оптика и купуват трафик...
Селска работа, или по-точно девета глуха с малък пазар и оборот. Ама то пък си има и хубавите страни - не ни свършва бързо лимита... ;-))

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |