Общината се намеси светкавично

* „Паркинговото” самоуправство в жк „Лъгът” бе пресечено, ден след публикацията в Т21 демонтираха незаконните съоръжения,
 ще има и глоби
Тема с продължение
Демонтажът започва, 1 март, 11:38 ч.
ОБЩИНАТА реагира светкавично на сигнала на Т21 и нашия читател Теодор Думанов за „паркинговото” самоуправство и присвояването на общинска собственост в жк „Лъгът” в Троян (виж материала „Може ли по този начин да се присвоява общинска собственост?”). На 1 март, ден след публикацията, трите метални съоръжения, блокиращи свободното паркиране на просторната и наскоро асфалтирана общинска площадка пред новата жилищна кооперация срещу двора на СОУ „Св. Климент Охридски”, бяха демонтирани. Очакват се и глоби. А от PR-ката на Общината Станислава Цукева получихме своевременно разяснение по случая.
Т21
***

Община Троян премахна незаконните съоръжения

ДНЕС, 1 март 2016 г., с разпореждане на кмета на община Троян Донка Михайлова, общински служители премахнаха незаконно поставените три броя съоръжения на общински терен (срещу двора на СОУ „Св. Климент Охридски“), които блокираха свободното паркиране на автомобили. 

Така беше
Така е сега
ДОСТЪПЪТ за всички граждани до тези общински терени е осигурен. В последно време се забелязва, че нарастващ брой граждани предприемат различни действия с цел блокиране на общински терени и използването им за паркоместа. Община Троян напомня на тях и на всички останали, че поставянето на съоръжения, възпрепятстващи достъпа до местата за паркиране, е забранено.

Станислава Цукева, PR на Община Троян

Още по темата:

15 коментара:

Анонимен каза...

Платен-Показен PR чрез Т21 в полза на Донка.Доне,кво става с повишаването на доходите в Троян?Подсети се какъв ти бе слогана,ако си забравила!

Анонимен каза...

Браво. Това е добре.
Нека сега и на нарушителите да се наложат
солени глоби.
Зад малкото пазарче разни зарзаватчии си позволяват да слагат щайги и кашони зад павилиона си или пък са си написали с боя по павилиона "не паркирай" и разни такива.
Очакваме глоби и за тях, нищо че са наематели на общината.

Анонимен каза...

Да...там се е превърнало на паркинг за микробуси и баничарки....


Анонимен каза...

Не сте ли разбрали до сега,че Дона Успешната е най-добра само на приказките.Какво като е обещала,че ще повишава доходите.Също беше обещала,че ще забрани на младите хора да напускат Троян,а то излезе,че не само младите напускат ами и дъртите вече взеха да бягат.

Анонимен каза...

Алоо... Ама вие сериозно ли очаквате от една кметица да ви дигне доходите? Не я защитавам, но един кмет може да дигне заплатите (и то с подкрепата на общинския съвет) само на общинските служители. Доходите могат да се вдигнат само чрез инвестиции. Но някои хора послали с в общинския съвет не искат инвестиции. Колкото са по-бедни хората, толкова за тях е по-добре. Бедни и глупави хора най-лесно се управляват...

Анонимен каза...

Айде сега да огледат и паркинга ЗАД МАЛКИЯ ПАЗАР и да видят дали всички предвидени паркоместа са трайно свободни?!

Анонимен каза...

5-ти ако си забравил какво е казала Дона ето го:
Г-ЖА МИХАЙЛОВА акцентира върху трите най-важни задачи, които неизменно ще са във фокуса на вниманието й през следващите четири години. Първо – подкрепа на тенденцията за създаване на нови работни места и повишаване на доходите на жителите на общината. Второ – активни мерки за задържане на младите хора тук, в община Троян. Трето – повишаване на цялостното качество на живота в общината. „Това са три основни неща, които вълнуват всички жители на община Троян и ние вече започнахме разработката на управленската си програма. Тя ще протече в няколко етапа – в момента се работи на експертно ниво и се надяваме в далеч по-кратък срок от споменатия в закона да ви запознаем с нея”, поясни градоначалникът.
С колко повиши Дона доходите.Това тя го е казала не сме ние.То си я знаем,че на приказки го докарва.Ама вземете да им кажете стига е ръсила глупости.Също знаем,че на приказки го докарва ама работа да свърши да не я търсим.

Анонимен каза...

Добре, но това премахване на незаконни паркинги е повишаване на качеството на живот - 3-тата задача. Все от някъде трябва да се започне.
Също доста активно сакнционират спрелите по тротоарите, въпреки че около ВиК продължават по цял ден да си висят разни автомобили...

Анонимен каза...

Алоооо ОБЩИНАТА сега ако премахните и многото спрени от движение автомобили, които са из целия град (има 2 на паркинга на центъра)

Анонимен каза...

Развитие 0-нулева гр.Троян а само проблеми!!!!

Анонимен каза...

Те, общинарите,не виждат по-далеч от носа си.

Анонимен каза...

Хайде сега и незаконните бетонни клетки нацвъкани из "Лъгът " да се изчистят.

Анонимен каза...

....................и разните там кокошарници и тем подобни коптори

Unknown каза...

"„Паркинговото” самоуправство в жк „Лъгът” бе пресечено, ден след публикацията в Т21 демонтираха незаконните съоръжения,
ще има и глоби..."
Силно се надявам да бъде пресечено и "превземането" на поляната в жк "Лъгът" от нагли съкварталци (тази поляна с детската площадка, която се ползва от гостуващи циркове) и да спре нашенският си троянски цирк с изникването на нови гаражни клетки и коли в тревата там, дето не мръдват от мястото си. Обидно ми е да пиша молби до местната управа за нещо в града, което би подразнило и човек с половин мозък.
Не си прав, 13-ти, защото кокошите курешки и копторите придават допълнителен колорит на града ни и аз много се радвам да видя как управата се грижи на селяните да не им липсва селото, а на мен да не ми липсват кучетата в курниците, които посред нощ лаят като съдрани и пазят кокошките. Много обичам кучета.

Анонимен каза...

Еи тука пише в Търново какво прави общината
http://m.novini.bg/news.php?id=340140

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |