Пътищата в общината - проходими

* Донка Михайлова: „Републиканската и уличната мрежа в общината е почистена. Цялата техника е на терен и се работи. В някои малки улици в града имаше известно забавяне” * Проблем с тротоарите, кметът призова гражданите за по-голяма отговорност
Зима е
СНЕГОПОЧИСТВАЩИТЕ машини не са спирали работа от вчера вечерта и пътищата в Троян и селата са проходими, научихме от дежурния в Общината. Екип от общинската администрация начело с началника на отдел „Строителна и инженерна инфраструктура” инж. Николай Райковски е на терен и следи работата на място. А снегът в Троянско не спира да вали и на места снежната покривка е достигнала 30 см и повече.

ИМАЛО е проблем с достъпа до курорта Чифлик, но трасето вече е проходимо. По-тежко е в проблемните участъци между Добродан и Врабево и в района на Мишелика между Борима и Старо село, но и там вече е разчистено. Подадени са били сигнали за спиране на тока в четири троянски села – Дълбок дол, Балабанско, Терзийско и Голяма Желязна и мах. Длъжковска до града. Електрозахранването вече е възстановено навсякъде с изключение на Терзийско. 

Донка Михайлова
„РЕПУБЛИКАНСКАТА и уличната мрежа в общината е почистена. Цялата техника е на терен и се работи. В някои малки улици в града имаше известно забавяне, но машините чистят и там. Проблем има с тротоарите, аз сутринта изчистих тротоара пред вкъщи, но май бях единствена в този участък, а тротоарите са отговорност на гражданите”, коментира за Т21 кметът Донка Михайлова.
Т21

Още по темата:

26 коментара:

Анонимен каза...

Улиците в града изобщо не са почистени. Имам и снимков материал!

Анонимен каза...

Излязла кака Донка в неделя сутринта, снегът да изрине пред нейната врата.
С лопата във ръцете и песен на уста, тя първа пример дава на наще гражданя.
Гражданите псуват и грозно я кълнът,
за кво сме данък платили да чистим ний снегът.
Донка ѝ не дреми,лопатата върти,почистила съм си пред мени за вас ма ... боли!

Честит Антонов,Донкин също,ден!

Анонимен каза...

Хааахааааахаааа!

Анонимен каза...

Абе тъпанар такъв в събота в 21 часа излязоха 4 снегорина изапочнаха да чистят града и сега продължават гълфон

Анонимен каза...

Горичке, спри се вече!Туй циганорите като се докопате до интернет и белята е готова.Ходи рини сняг!

Анонимен каза...

На Буковец снегорин е минал 1 /ЕДИН/ път сутринта в 5 ч.

Анонимен каза...

В Калейца няма ток,работи ли се по въпроса

Анонимен каза...

А в ж.к.Лъгът между бл.219 и бл.217,там където има 24 гаража,за които се плащат данъци,дори данък смет(?)кога ще видим снегорин,макар и с вдигната дъска? А на ул.Тиха,като е минал ,но не е почистена-това ли е почистването-отбиване на номера

Анонимен каза...

Въпроса е не снегорините да минат, а като минат след тях да личи че е чистено.Определено по централните улици на града личи че се чисти, но по селата особено в страничните улици, само се отбива номера /доказателство ул."Зеленика" с. Бели Осъм/

Анонимен каза...

А в този сняг и студ най-накрая няма ли да имам ваканция?

Анонимен каза...

На ул. "Борова" в центъра на града до сега 16.45 часа все още не е минавал снегорин!

Анонимен каза...

Излязох от Троян в 9:30 сутринта. Улиците, по които пътувах бяха почистени. Тротоарите обаче в по-голямата си част - не. Тук-там се виждаха хора, които чистят тротоарите пред домовете си. Пешеходците, доколкото ги имаше, вървяха по уличните платна. Пътувах до друг град, в който кметът е от ГЕРБ и където улиците изобщо не бяха почистени и си останаха така до 15:00 часа. Всичко се познава при сравнение!

Анонимен каза...

Няма никаква координация м/у снегопочиствашите машини!!!
Ако на всеки циганин който чака на СОЦИАЛА се задължи да държи лопата всичко ще е почистено!!!

Анонимен каза...

Доне нали се каниш да вдигаш данъците.Е тогава ще ринеш не само пред вас.

Анонимен каза...

12 -ти?Какво ти беше сравнението, че не разбрахме? ходил си до Ловеч, Габрово или Сивлиево! Въпроса е, че дори да не е почистено на време, хората от Троян събота и неделя ходят за да пазаруват там!!!

Анонимен каза...

Доне когато един началник не може да командва върши работата на подчинените си.В Общинска администрация имаш хора който по цял ден мислят каква противозаконна далавера да врътнат за да си увеличат доходите.Вместо да ринеш сняг вземи ги накарай да свършат някаква работа за де не въртят само далавери.

Анонимен каза...

16- ти, ако съм на Михайлова ще издиря IP-то на компютъра ти и ще те съдя до дупка.

Анонимен каза...

Какво е решението на задачката "блок - предблоково пространство - тротоар - път" - къде да иде целия този сняг - от предблоковото, от тротоара и от пътя? НЕ може само да се прехвърля, докато се стопли. Скапаният сняг трябва да се товари и да се извозва!!!!!!!!

Анонимен каза...

17 -ти май получавам заплахи.Ами така е от истината боли.

Анонимен каза...

17 -ти почети малко повечко преди да пишеш.Хората които издирват по някакви причини от доставчиците на Интернет т. нар. IP-адреси на потребителите, вече са нарушители на европейските закони.

Анонимен каза...

12-ти, гласувай за ГЕРБ или солташаците му ВМРО, "Избор за Троян", ДПС и си пазарувай в магазини "Слънце" или пък ходи да пазаруваш в други градове.

Анонимен каза...

15-ти, гласувай за ГЕРБ или солташаците му ВМРО, "Избор за Троян", ДПС и си пазарувай в магазини "Слънце" или пък ходи да пазаруваш в други градове.

Анонимен каза...

Аха, то видиш ли имало разлика между бкп, бсп, гроп, дпс,вмро и прочие... Тъп си беше от малко още, тъп ще си и умреш!

Анонимен каза...

Абе тоя пък кога стана кръчмар от компютържия абе мойто момче бечо Радевски няма да е вечен магазините слънце ЯКО са заредени оня цървул дето ти командва магазините защо го изгониха от Била какво стана с твоя голям магазин в машстрой не виждаш ли че си едно недоносче голям кредит ииииии си купуваме бмв същия цървул е и тоя Петко , Радевски умен мъж си остави ги да се одавят тези посерковци

Анонимен каза...

АлоооУУУ,..14-тия коментиращ,я малко се замисли кой призова да се вдигнат "местните данъци и такси",...аааа..???..и ЗАПОВЯДА да станат прави всички кметове на общини които са длъжници...!!!,май беше ВАШИЯ ( SIK-аджия) тиквата Бойко,а кой набута общината с близо 4 млн. лева май не беше сегашната кметица,а ВАШИЯ кмет на ГЕРБ (пъчко от Трапето),а нещо да кажеш по въпроса,но много лесно е да се намират кусури на който ни изнася - "подборно" !!!

Анонимен каза...

Към 24,имаш право,моите наблюдения за Бечо както го наричаш,а иначе Бечев,са почти същите и мога да си позволя да му дам един съвет:"малко да свали гарда",като,че ли се е взел малко на сериозно,а човек точно тогава най-много греши.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |