Коледен базар и новогодишна наздравица на площада

* Заповядайте да посрещнем заедно Новата 2016 година, канят организаторите от Община Троян

Празнично

ЗА ПОРЕДНА година Община Троян организира Коледен базар на централния троянски площад – с различни нужни за празника стоки, греяно вино, много музика и песни. Свой щанд на базара ще имат и учениците от ОУ „Иван Хаджийски”, които ще предлагат саморъчно изработени коледни картички и сурвачки, като събраните средства ще бъдат внесени в Общинския солидарен фонд за лечение на нуждаещи се граждани от община Троян.

ЩЕ БЪДЕ спазена още една традиция – в новогодишната нощ на площада се организира народно веселие (ще свири оркестър „Лира”) за посрещане на новата година. Присъстващите ще вдигнат наздравица с чаша шампанско и ще чуят на живо новогодишното приветствие на кмета Донка Михайлова, а в полунощ небето над града ще бъде озарено от пищна заря. Заповядайте да посрещнем заедно Новата 2016 година, канят организаторите от Община Троян. 

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

Що бе 1ви ят те е че човека е постигнал нещо, а ти най вероятно си едно нищо,щом по този начин го обиждаш си една празна душа,която само може да бъде съжалявана. Факта ,че го мразиш по някаква причина а му посещаваш сайта , говори какво си нищожество.

troyan21 каза...

За пореден път припомняме правилата при коментиране в сайта на Т21:

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското!

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.

3. Не се допускат нецензурни персонални обиди, както и смъртни заплахи, обиди заради здравословни проблеми, клетви и други подобни - в името на елементарната културност и коректност.

4. Коментарите трябва да са по темата на съответната статия!

Анонимен каза...

Говори се, че това нямало да е обикновено Новогодишно приветствие на Члена на Политбюро на ЦК на БКП и кмет на град Троян другарката Михайлова . Това щяло да бъде обръщение Urbi et Orbi ("към Града и към света") и щяло да се излъчва директно по севернокорейската и кубинската телевизии. Нека припомним, че тези две държави, заедно със село Бусманци и град Троян са последните крепости на комунизма ...

Анонимен каза...

:))) Браво 3-ти

Анонимен каза...

И Врабево, не забравяй Врабево !

Анонимен каза...

Обичайната гледка на центъра е как група мангали пият бира,друга група мангали чоплят семки, трета група мангали ритат някаква топка пасат мангалски коне, има кучета ,които серат навсякъде из цветята и се чудя каква работа да имам на центъра. Извинявайте много ,ама сме абсолютно МАНГАЛСКИ град с МАНГАЛСКИ център.

Анонимен каза...

Шести, това не са просто група...хммм...роми. Това са високо-репродуктивни избиратели. Това е техният град, техният център, а кметицата е Тяхната кметица.

Анонимен каза...

7-mi
Шапка свалям за термин!

"високо-репродуктивни избиратели" кърти не мифки, а вани и басейни!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |