Енкин аут, Малчев начело на БСП групата в Общинския съвет

* Отлюспиха човека на Първанов в редиците на БСП - Троян
Рокади
Николай Малчев, Дилян Енкин
НА ИЗВЪНРЕДНО заседание в понеделник вечерта (17 март) Общинският съвет на БСП – Троян отне ръководството на групата на социалистите в местния парламент от инж. Дилян Енкин. Причината е ясна – включването на г-н Енкин в движението АБВ на експрезидента Георги Първанов, последвалото решение на Националния съвет на столетницата за сваляне на политическото доверие от хората Първанов, а преди броени дни и изключването от партията на знакови абевейци.

СТАНОВИЩЕТО на повечето участници в понеделнишкото заседание било, че след като се е ориентирал към друга политическа формация, инж. Дилян Енкин няма как да бъде начело на групата общински съветници на БСП. Все още не е ясно дали ще се иска и оставката му от председателството на възловата комисия по ТСУ в местния парламент. Повдигнат бил и въпрос за изключване от партията, но се напомнило, че това може да стане само по предложение на основната организация, в която членува г-н Енкин.

НОВИЯТ председател на групата на БСП в Общински съвет – Троян се казва инж. Николай Малчев и е бил избран единодушно. Научихме, че в петък (14 март) г-н Малчев е получил и друго важно непартийно назначение – избран е бил за председател на КООП „Обнова” в с. Черни Осъм, на мястото на починалия наскоро дългогодишен шеф на кооперацията инж. Андрей Андреев. Николай Малчев е баща на зимната ни олимпийка в ски бягането Теодора Малчева.

Т21

Още по темата:

23 коментара:

Анонимен каза...

Изобщо не е изненадващо. Логично би било самият Енкин да си беше направил отвода. Вече е областен координатор на АБВ и тогава какъв го търси като водач на общинските съветници от БСП?! Или си тук, или си там - няма средно положение!

Анонимен каза...

А те тия всички са с друга сексуална ориентация...

Анонимен каза...

Сега сериозно. Поздравления, госпожо Михайлова! Без владетеля на милите изкуфели баби за никъде не сте. Замислете се, старците живеят по-малко, и по същество във възрастовата граница на вашия електорат са по-малката част. Мед ми капе на душата! Наистина, много ви благодаря!

Анонимен каза...

Лошото,3-ти,че електората в Троян не е само от бабички и старци.Троян просто е тежък бастион на комунизма. Направи равносметка,какво е управлението в последните 20 години.Изключвам недоразумението Акимов, той стана кмет следствие на всеобщата вълна,наречена ГЕРБ.Такъв ще бъде и следващият кмет на Троян,без значение дали ще е Донка или поредната маймуна,която ще доведе нова вълна търтеи на общинска хранилка.Демек на наш гръб.

Анонимен каза...

Николай Малчев е баща на зимната ни олимпийка в ски бягането Теодора Малчева.
Някой може ли да ми каже какво са постигнали децата на Енкин ?

Анонимен каза...

За партиината му пренадлежност не съм много сигурна,че се радвам,но,че е избран за председател на КООП"Обнова"определено съм доволна.А мисля,че и повечето от работещите там са доволни,че е тои и че се отърваха от едно социално зло.Мисля че всички знаят за кого иде реч.

Анонимен каза...

Много работи,едното направи островите из Троян.После минца от трапето ги порина.

Анонимен каза...

ШесТ,ще се радвате докато не почне да ви прави анално добро,пък може и после - знае ли човек ...

Анонимен каза...

Не съм фен на БСП, но Малчев е добър избор за тях. С чувство за хумор, отговорен и обран.Жалко, че е в тази партия, която ни унищожи като хора и народ. Все пак, честито Николай, но не за партийния пост, а за отговорната работа в ,, Обнова ,,!

Анонимен каза...

Малчев, Големчев....стари болшевишки кадри, които ще досъсипят България...Жалко ! Комунистите продължават нагло да управляват иначе красивия Троянски край.

Анонимен каза...

Единствената партия в България. Е, така се прави. Баста на предателите. Тия ще ги има и след сто години.

Анонимен каза...

Михайлова тихо и кротко се освободи и от Акимов и от Енкин. Свобод-а-а-а!!!

Анонимен каза...

Ха ха ха...неизвестния Малчев,баща на известната наша олимпийка...:):):)...Неизвестно много си прост Генади в желанието си да обслужваш комунистите:):):)

Анонимен каза...

А пък да ви кажа...Енкин поне е лицеприятен :):):)

Анонимен каза...

И Гена -непартиен пост какво значи....един комунист заменя друг

Генадий Маринов каза...

До №13: Нещо не схванах връзката между неизвестния, олимпийката и обслужването на комунистите, но както и да е. :-)))

Анонимен каза...

тя пък дъщеря му в Сочи беше от групата на" Балкантурист"

Анонимен каза...

Да участваш в Олимпийски игри е трудно нещо. А живота на спортиста е също много труден, особено в България.

Анонимен каза...

Трудно е разбира се,карат ги да се състезават,пък то студено,че и сняг вали! Но !!! Госпожо Михайлова,поздравления за успешното изпращане на Малчева на зимната олимпиада в Сочи!

Анонимен каза...

Как смеете да плюете против на тати момичето за всички които не знаят тя се представи отлично в Сочи :
Теодора Малчева ски бягане, квал. спринт 54-о място
Теодора Малчева ски бягане, 30 км не завършва .Едва три състезателки не пресякоха финалната права и Малчева е една от тях .
Което си е сериозен успех Теодора Малчева също подобри с 12 позиции най-доброто си класиране от Ванкувър . Ако върви със същите темпове на развитие след още четири олимпяди ще влезе в топ 10 .

Анонимен каза...

Никой не плюе-подиграваме се !Има разлика!
И като пишеш за нея,напиши резултатите и на другите екскурзианти !

Анонимен каза...

21-ви, я си напиши името да видим ти какви резултати имаш.
Най- вероятно злобееш , защото въпросът беше - какво са постигнали децата на Енкин.

Анонимен каза...

Каквито и дечурлигата на почти всички троянски бизнесмени и псевдо политици- НИЩО! Ако не са мама и тати,и обувките не могат да си обуят.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |