Награди за троянския Хлебозавод на „Булпек 2013”

* Хлябовете „Здраве” и „Релакс” получиха златни медали, „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД – с плакет за бързоразвиващо се предприятие с иновативен подход
Платен материал
Троянски подарък за зам.-министър Явор Гечев
ПОРЕДНО признание за троянския Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД) – този път на юбилейното 20-то издание на специализираното изложение „Булпек 2013”, провело се в Интер Експо център в София (6-9 ноември). Проявата събира български и водещи чужди производители – както на техника и консумативи за хлебопроизводството и сладкарството, така и на хляб, хлебни и сладкарски изделия; организатор е Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България, а тази година наред с нашите участваха и компании от Франция, Полша, Испания, Турция, Гърция, Южна Корея, Италия, Унгария, Холандия и др.

ИЗЛОЖЕНИЕТО бе открито от зам.-министъра на земеделието и храните Явор Гечев, който не пропусна да се спре на щанда на „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД (Троян). Г-н Гечев не скри, че е впечатлен от показаното и си тръгна с вкусен подарък - изпълнителният директор на предприятието Стаменка Дамянова му подари изработена специално за „Булпек 2013” ритуална пита с инициалите на изложението.

Момент от награждаването
С КАКВО бе отличен „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД (Троян)? Лидерът в производството на хляб и хлебни изделия в Троянско и Ловешка област получи почетен плакет за бързоразвиващо се предприятие с иновативен подход, като наградата ни бе връчена от председателката на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България Марияна Кукушева. Но това не бе всичко – троянският Хлебозавод получи и два златни медала с дипломи за качество и оригиналност за две свои изделия: хляб „Здраве” и хляб „Релакс”. За реномето на троянските хлебопроизводители и за сериозното внимание към нас на „Булпек 2013” говори медийният интерес – г-жа Дамянова даде серия интервюта за в. „Капитал”, специализираните списания „Агробизнес” и „Булгар реклама”, БНТ, Интер медия център. Щастливи сме и горди от постигнатото.

„Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |