С две думи (14)

Приятели! Научихме, че породистото теленце и котето са неразделни и редовно се гушкат по този начин. Базата на ИПЖЗ над Троян, 10 май 2013 г.
Припомняме същината и правилата на коментарната ни петъчна/съботна рубрика „С две думи” (която поразредихме малко, но занапред ще се постараем да не го правим).
ИДЕЯТА – ние ви предлагаме някоя красноречива снимка, наша или изпратена ни от читател, вие коментирате „с две думи” (в до две изречения, не повече!).
ОГРАНИЧЕНИЯТА – никакви, с изключение на трите изначални правила за коментиране в сайта на Т21 (да не се пише на български с латински букви, да не се пише само с главни букви и да няма нецензурни обиди, клетви и закани) и новото правило за двете изречения.
ЗАДАЧАТА – сложна е, да се каже много с малко думи.
ЦЕЛТА – все същата, да се търсят отговори и казват истини.
ПРЕПОРЪКАТА – повече смях и весело за сметка на сериозното и тъжното.

 С уважение: Т21
 
П.П.  Изданията на „С две думи” ще откриете в Меню”-то
етикет Читателите ни пишат.


С две думи (13)  - топ коментари

 Фрагмент от едно от най-свежите пролетни събития в Троян -
 традиционното карнавално шествие на питомците на
 НГПИ "Проф. Венко Колев", 21 март 2013 г. (снимка: Владо Киров)
Цели 62 коментара провокира снимката от традиционния пролетен маскарад на троянската НГПИ (бивше СХУПИ). Спухарите, нали са артисти, винаги са били по-шарени, необичайни, различни и винаги, в някаква степен, са били трън за малкото (ни) провинциално градче. Нормално. С което, донякъде, си обясняваме прекалено агресивните оценки. Които пък предизвикаха сходни ответни реакции и се стига до коментарни баталии и излияния, нямащи нищо общо с идеята на тази рубрика. Но каквито, такива. И все пак, мислим си, артистите не бива да приемат нещата толкова навътре - освен на ръкопляскания, трябва да са готови и на освирквания. С това не са се разминавали дори най-големите. Ето и 6-те коментара, на които се спряхме.  


чичо Гошо каза...
Къде са ви метлите бе, момичета?

Анонимен каза...
Венко някой си се обръща в гроба.

Анонимен каза...
Нужно ли е когато си проститутка по душа да се обличаш като курва?

Илияна Николова каза... 
Абе, коментаторите, вие сте уникални просто, аз като една схупарка, която също беше маскирана, да ви кажа две приказки. Карнавала го правим за такива като вас, които ни мразят и ни мислят за боклуци, защото ние сме по-добри от вас и винаги ще бъдем.

Веселина Маринова каза...
След противните, отвратителни и цинични коментари, мога да кажа само: Радвам се, че съм от СХУПИ, защото не се сливам с масата троянски малоумници; Радвам се, че ме мразите, това ме отдалечава още повече от вашето нещастно ограничено мислене.

Кристина Лалева каза...
Другата година очаквайте да запалим вестниците и сайтовете на Троян с карнавала и бала, смятайте, че няма да има такова нещо, само ще стоите и ще гледате, няма да имате думи за коментари! Нещастници! :D :D



Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

приятели са щото не им промиват главите с партии и избори

Анонимен каза...

ближи обичния!

Анонимен каза...

Абе какъв е този вестник :
нямаше една статия за изборите,освен платените
нямаше една статия за скандалите ,който тресат цялата държава
????????????????????????????????????????????????????????

Анонимен каза...

Номер 3 що си не завреш партийната книжка на едно място и да спреш да замърсяваш форума....боклук партиен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Кравата и котката изборни алегории на ГЕРБ и БСП ли са?! И освен това не е ясно кой е в клетката и кой вън - също, като в живота... - дали ГЕРБ спечели или комунистите загубиха...

Анонимен каза...

Мммм... вкусна котка.

Анонимен каза...

4-ти, интересно ти какъв си?

Анонимен каза...

Самотата е страшно нещо!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |