Разбиха офиса на Кунева в Троян

* „Повече от ясно е, че случилото се е политически акт – вероятно някой се плаши от нас”, коментира водачът на листата Емил Йорданов
 * Полицията е сезирана и работи по случая
Парламентарни избори 2013 
 
ЕДВА НЯКОЛКО часа след откриването на троянския предизборен офис на „Движение България на гражданите” витрината на наетото под наем помещение, намиращо се на градския площад (в ъгловата сграда преди пешеходния мост), е била разбита. Престъплението е станало по тъмно снощи (20 април) и със сигурност има политически мотиви. Че не е обикновена хулиганщина си личи и от факта, че никое от магазинчета в съседство не е пострадало – единствено витрината с афишите на ДБГ и портрети на партийния лидер Меглена Кунева.

НАУЧИХМЕ, че полицията е била сезирана и вече работи по случая. А наемателите на разбития офис са сигурни, че извършителят или извършителите ще бъдат разкрити, още повече че на това централно място има денонощно видеонаблюдение от няколко камери. 

„ТОВА Е ПЪРВИ инцидент с наш предизборен офис в цялата страна. Повече от ясно е, че случилото се е политически акт – вероятно някой се плаши от нас, за да ни атакува по такъв брутален начин”, коментира пред Т21 водачът на кандидат-депутатската листа на ДБГ в нашия Ловешки избирателен район Емил Йорданов. Г-н Йорданов изрази увереност, че престъплението няма да остане ненаказано.

Т21

26 коментара:

Анонимен каза...

Едва ли е от уплаха,по-скоро е от отвращение ;)

Анонимен каза...

Палци горе за коментар №1!

Анонимен каза...

Ако е от отвращение, първи под изтрел ще са офисите на Герб и Бсп. Не са ми фаворити, но никой неочакваше ДБГ да се активизира в Троян, с което промени предизборната сделка между герб и Бсп. Публична тайна е, че те ще си поделят гласовете в Троян, а Кунева им обърка малко сметките !

Анонимен каза...

Най-яркият пример за политическо менте е Меглена Кунева. Това обяви пред Нова телевизия политологът Антон Тодоров, разкривайки подробности около поредицата си "Задкулисието на прехода". Кунева е проект на кукловодите от кръга "Монтерей"
http://www.cross.bg/1357468

Анонимен каза...

Антон Тодоров е на заплата при Яне Янев, спрете да вярвате на всичко, което четете. Според теб ЕС ще избере ли някой за комисар на годината, ако той има подобно минало ? Нямат аргументация тези неща, имайки в предвит факта, че излизат непосредствено преди изборите доказва измисленият похвад за въздействие върху обществото. Нищо, вярвайте на купените политолози, те си правят пари на ваш гръб, а вие стоите пред компютъра и лаете като добре обучени палаши !Кунева е най-малкото зло от всички останали, сравнете я с мутрата или със мишко станишко и ще се убедите.

Анонимен каза...

Според мен, сами са си разбили офиса, дано някой им обърне внимание:))))))))

Анонимен каза...

До всички кандидат стари муцуни за кокала.
На тази територия от доста време съществуват две Българии.
В едната България живеят 95 процента от българите. Това са нормални хора, които всеки ден са на ръба на оцеляването. Хора, които искат прости неща - да има справедливост, да не бъдат мачкани, да могат нормално да отгледат и изучат децата си.
В другата България живеят депутатите, министрите, мутрите, хората облечени във административна, съдебна или полицейска власт. Тези хора всеки ден ни казват: вие сте роби, вие нямате значение, вие трябва само да си плащате данъците и сметките и да си мълчите. Нямате никакви права.
Ивайло Зартов си отряза пръста, защото от години търси справедливост.
Обърна ли му някой внимание?
Разбрахте ли изобщо какъв е проблемът му?
Поговорихте ли с него?
Поговорихте ли с Пламен Горанов?
Разбрахте ли защо се палят хората?
Чухте ли какво ви казват хората, които мизерията прогони на улицата?
Питали ли сте се някога как живеят с двеста лева на месец семейства с две деца?
Интересували ли сте се как един учител си плаща сметката за тока, която е по-висока от месечната му заплата?
Вълнува ли ви как оцеляват сираците, хората с увреждания, болните от рак?
Или през стъклата на държавните мерцедеси тези неща не се виждат?
И какво ще кажете на хората сега? Гласувайте за нас, продължавайте да ни плащате заплатите, докато ликвидираме и последния българин...
Вие, които толкова години си прехвърляте един на друг властта като топка за тенис, направихте така, че за много хора смъртта да е по-привлекателна от живота.

Анонимен каза...

Бяй Ганьо е Троянец

Анонимен каза...

Към 5 - а кой хвали ББ? Той хвали и Кунева!
Към 7 -Няма такова разделяне! Има можещи и по - малко можещи!
Управата трябва да не пречи на можещита, а те ще подпомагат останалите!

Анонимен каза...

съгласна съм,че може и сами да са си счупили прозореца...все пак е хубава реклама! А иначе относно Кунева...малко ми е лигавка...и не мисля,че с този кандидат за депутат /световно неизвестен за Троян/ могат да объркат нечий сметки!..

Анонимен каза...

Към 9- самото ти твърдение, че Кунева хвалела ББ,доказва, че не следиш политическият живот в последните 2-3 години, а може би никога не си го следял. Кунева винаги е критикувала по най-острият начин ББ, Станишев и другите герои. Колкото до прозореца, цяла вечер по центъра имаше патрулки и гонеха пияните келеши от дискотеката. Най-вероятно те са и извършителите, не е с политически замисъл, а с хулигански, Бай Ганъовски, а в случея той е от Троян.

Анонимен каза...

Браво на извършителя. Кога да очакваме същото и към останалите бардаци на политически курви в Троян ?

Анонимен каза...

Някой знаеше ли че имат офис.Малко реклама и нищо повече.

Анонимен каза...

Като гледам кои са останалите на сергията ,Кунева сякаш е най малкото зло. Поне е лицеприятна и интелигентна за разлика от Боко, Яне и Сие.

Анонимен каза...

Кратък разбор на листите и нашите хора там:
1.БСП - Водач - парашутист от София.Втория - Митко Горов от Ловеч е особенно "тачен" в Троян.Нашто Троянче на култовото девето последно място.Срамота за партията управляваща двете най-големи общини в окръга да им бъде спуснат парашутист.Явно принципа ако ще магаре да е ,щом е червено трябва да се гласува за него.
2.ГЕРБ - Водача им Корнелия не е добре приета в Ловешко.Нашия музикант е трети и няма никакъв шанс, особенно след последните скандали около Цветанов и безумната социална и икономическа политика с която убиха всякакъв бизнес.Въпреки това голяма група мазохисти ще гласува отново за тях.
3.Атака: Партията на Волен се превърна в трамплин за вкарването на приятелския му кръг от мъжки и женски род в парламента.Волен и Деница водят в по два избираеми района в София.След като отстреляха Пеевски в Троян си доведоха водач от Враца.Дай боже след изборите същия да си замине за Враца и да не се появява в Троянско.
4.ДБГ /Кунева/ - Водача Йорданов като един от шефовете на НАП в Ловеч повечето от бизнеса в Троян го познават /някой с лошо/.Но общо взето не е лоша кандидатура.Нашто Троянче Свилен е трети, като е пълна изненада тъй като никой не може да каже нищо за него.Това е добре - поне няма стара слава и прескачане от партия в партия.
5.ДПС - Единствената "неетническа "партия си доведе водач от Смолян със звучното българско име Мустафа Карадайъ.
6.Странната коалиция НДСВ и партията на Касим Дал е с водач троянеца д-р Гунешки.Тук коментар нямам , само ще кажа че втория след доктора е от китното село Галата /долината на широките гащи/.
7.ВМРО и ЛИДЕР -брак по сметка с една цел прескачане на заветния един процент на изборите и цуцане на държавна субсидия в следващите четири години.
8.СДС и ДСБ - за умрелия или добро или нищо.


Анонимен каза...

С една дума искаш да кажеш, че ДБГ са с най-нормалната листа ? Ми може да се поспори, но на фона на другите е най-читавата. На БСП е под всякаква критика. Изобщо подредбата стана арена на търнкания а и доста сблъсаци. Герб все още държат някакви водещи позиции. Троянчето Свилен :D се оказа политолог и то с не лошо виждане за нещата. За възраста си борави доста добре с терминологията ,ама ще го видим и него. Ето наглед нещо, на което попаднах във фейсбук.

http://fakti.bg/mnenia/64374-politologat-svilen-andreev-edin-aktiven-chovek-vinagi-e-zaplaha-za-vlastta

Анонимен каза...

И в Хасково са й разбили офис, сигурно и в други градове има. Така че да не обиждаме Троянеца!

Анонимен каза...

15-и забравил си смешките на Марешки

Анонимен каза...

Ха, тях пък никой и не ги брои :)

Анонимен каза...

Генади само им прави безплатна реклама.... Сигурно ще гласува за кУНЕВА...

Анонимен каза...

Между другото, когато гласувате, имайте предвид, че с гласа си отпускате и по 12 лв. субсидия на избраната партия… За 4 г. една такава ваша необмислена постъпка ще й донесе 48 лв.! За всеки малоумник в НС (нали не е нужно да се убеждаваме, че в парламента има и такива), отпускаме на партията над 200 хил. годишно. И за Емо Фаса сме плащали, и за оня, дето викаше, че преди 500 г. сме се освободили от турско плащаме. Ония, де, щото те бяха двама. Имаме бол, плащаме.

Не бих си позволил да ви агитирам да се въздържате от гласуване, но сметките показват, че с колкото по-малко гласове ги изберем, толкова по-евтино ще ни излизат. Ако народът не се беше хвърлил като вдовец на хоро да гласува за ГЕРБ, гражданите нямаше да имат 1 678 583 гласа и съответно къде 21 млн. годишна субсидия. Сега разбирате ли защо по избори се скъсват да говорят за по-висока избирателна активност?!
Из делниците да един луд...

Анонимен каза...

Не мога да разбера като искат да сменят дограмата зашо чупят ДЖАМОВЕТЕ,те фирмите сами ги свалят!!!!!!!!!!!!!1
6

Анонимен каза...

гласувайте за специалиста по всичко д-р гунешки-мерудията!

Анонимен каза...

Хахах, глупости, кой знае кое пияно говедо е метнало камък след шльоко или роял

Анонимен каза...

Аз пък ще гласувам за БСП

Анонимен каза...

25 ти ти си мурон или крадец , но не си свестен човек .

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |