Нощна сеч на гуми в жк „Лъгът”

* Нарязани са 39 гуми на 23 автомобила, паркирани на ул. „Балкан” и в района; съкварталците говорят за двойно повече пострадали автомобили и гуми
Касапница актуализиран

СУТРИНТА на 21 март, четвъртък, в Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян постъпил сигнал, че през нощта са нарязани гумите на доста автомобили, паркирани на ул. „Балкан” и наоколо в жк „Лъгът”. При огледа се установило, че са пострадали общо 23 автомобила и 39 гуми са надупчени/нарязани в различна степен. Според живеещи в квартала обаче засегнатите автомобили са поне 40, а нарязаните гуми – около 90, като някои от возилата останали без нито една здрава гума. На следващата нощ в района на ул. „Балкан” имало засилено полицейско присъствие, но други подобни инциденти не са регистрирани.

ПО СЛУЧАЯ е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител и разследването продължава. Предполага се, че резачите са били няколко, а мотивите остават неясни. Преобладаващото мнение сред съкварталците пък е, че едва ли има конкретна причина и вандалщината най-вероятно е дело на подпийнала младежка компания.

ПО ПОСЛЕДНА информация  от РУП - Троян за нарязаните автомобилни гуми в жк „Лъгът” има задържан - 38-годишния М.П., криминалнопроявен, от Троян, на когото е повдигнато обвинение по чл. 216 от НК. Мъжът е направил пълни самопризнания, открит е и ножът, с който е извършено престъплението. „Резачът” го грози затвор до 5 години

Т21

20 коментара:

Анонимен каза...

Гумите наряза шофьора на валяка на БКС-то.
Отмъщение за това,че някой беше спукал предния ден гумата на валяка му.

Анонимен каза...

гумите ги е нарязал стефчо лудия дето обикаля пътищата по цял ден,както и предния път когато го хванаха и сега отново е тои ако някои не знае,предния път си намери маистора от един пострадал ама явно не е хванал боя ред сега иска пак....

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

То пък една медия...:):):)

Анонимен каза...

На следващата вечер имало засилено полицейско присъствие. Не трябва да бъде засилено полицейско присъствие само няколко вечери след инцидент. Присъствието трябва да бъде непрекъснато, не само в ж.к. Лътъг, но и в другите квартали и по улиците. Например в ж.к. Буковец полицейско присъствие има само когато има избори. Във другото време те не знаят къде е този квартал, въпреки че техният шеф г-н Ичев е от там. Но как да има засилено полицейско присъствие, като те отсядат в бензиностанциите да пият кафе на спокойствие. Що да си създават проблеми и конфликти. Може да се срещнат и с някоя "личност" от града, а тогава какво да правят трябва да си затворят очите. По добре да си изкарат смяната на скатано място. До като така работят служителите на МВР, и техният началник г-н Ичев си мълчи, и не взема никакви мерки ще има много, много такива инциденти за съжаление. Пострадалия ще вие от мъка, но времето ще заличи случаят и нищо няма да се направи до следвалият път. Който и да го е направим това безумно нещо, ако имаше полицейско присъствие, той нямаше да си помисли дори за такова дело. Тъй като в града ни от години не е имало полицейско присъствие, освен по време на избори и някой митинг, ще продължават да стават инциденти. Затова приканвам господа служители в МВР и техния началник да си вържат съвестно служебните задължения и да бъдат все по взискателни към себе си.

Анонимен каза...

Те взимат от нас данъкоплатеца
А каква работа вършат всички знаят
Нямат съвест тези търтеи .
Трябва да им се бръкне в джобчето маи.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Полицейско присъствие през ноща спи в своите коли. Защо не? На тях всичко им е позволено! Няма кой да им търси отговорност за постъпките. През деня пият кафе, стоят на някоя уличка и си лафят помежду си, или с познати. Днес да си полицай в гр. Троян. Ето защо царува престъпността тук. За град като нашия с "една шепа" хора е прекалено много, много голяма. Кражби, хулигански прояви, побоища, ПТП, наркотици и други. Скъпи служители и Вие сте от този град събудете се, влезте си в ролята на полицаи. Г-н Ичев покажи се като началник, ако не можеш се оттегли!!!

Анонимен каза...

ЕХЕЕЕ Марин циганина ще има работа,пък може и тои да е платил на някои мангали, за да изкара някои лев че умира от глад и мизерия.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Лъгът не беше ли панелно гето, но в мащаб спрямо младост?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

ДA МАХНЕМ ЕНКИН И АКИМОВ, от Обшинскя съвет! Гробокопачите на Троянска община!

Анонимен каза...

http://vbox7.com/play:98e31045
игледайте клипчето.доста отговаря на действителността в Троян,извинявам се че не е точно по темата.

Анонимен каза...

Особенно има няколко новоназначени млади полицайчета които се изживяват като Шерифи!Ходят и пишат актове иначе ги е страх да се наведат да си вържат обувките!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Много смело пишите тука!

Анонимен каза...

Буковец е изключително спокоен квартал, вероятно за това няма полицейско присъствие. :)

Анонимен каза...

полицаите все пак си вършат работата в троян

Анонимен каза...

полицаите все пак си вършат работата в троян

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |