Пиян боримец без книжка падна с „Балкан”-че

* 53-годишният И.К. е със счупено ребро и други наранявания, 
дрегерът отчел 2,38 промила

ФИРКАН като казак жител на троянското с. Борима – 53-годишният И.К, яхащ легендарния мотопед от соцвремената „Балкан”-че, се катурнал на пътя за Троян и се контузил тежко, научихме от бюлетина на МВР. Инцидентът станал миналия четвъртък, 8 ноември, а мъжът бил настанен в троянската болница със счупено ребро и други наранявания. 

ПРИ ПРОВЕРКАТА се установило, че освен пиян боримският „рокер” няма и книжка. Дрегерът пък отчел внушителните 2,38 промила алкохолно опиянение. На И.К. е съставен акт за административно нарушение.

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Бързо да се оправи здравословно! Този е пиян, вследствие "хубавия" живот в "демократичната" ни и "цветуща" държава!
Пиянството на народа ни продължава. Нямаме шанс да излезем от блатото.
Да живее фестивала на сливата и сливовата ракия! Такива мероприятия се провеждат в нормалните държави с подсигурен нормален и достоен живот на работещите, пенсионерите, и децата. Нашата не е такава/за съжаление/.
Не е тук мястото, но искам да попитам нещо, как допреди 3 години всичко с внасяните ми осигуровки беше наред, направих операция, продължих да плащам, а сега изведнъж се оказа, че от години не съм си внасяла осигуровките. Никой не може да каже какво е станало и къде са се загубили тези пари, пълна лудница и безотговорно отношение!?

Анонимен каза...

Колега на Боремеца - В. Д. от Бели Осъм предизвикал ПТП с малко тракторче и изрично настоял да дойде КАТ, въпреки споразумението което предлагала пострадалата страна.Но какво се оказало - дрегера отчел значително количество алкохол в пишман тракториста, че същия отнесъл солиден акт. Така че "пиянството на един народ" е повсеместно, от радост или от мъка няма значение.И №1 наистина трябва на друго място и други хора да питаш за осигуровките си.

Анонимен каза...

Ето го и тракториста
http://vbox7.com/play:f676a0e6b1

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |