Духовият ни оркестър с мажоретките - „The Best of The Best”

* Възпитаниците на маестро Илиян Тодоров грабнаха приза за най-добри сред най-добрите на 6-ия Международен фестивал
„Болкан фолк фест 2012”

ОБЩИНСКИЯТ Младежки духов оркестър с мажоретки на Троян, воден от маестро Илиян Тодоров, се завърна с престижно отличие от 6-ия Международен фестивал „Болкан фолк фест 2012”, чийто домакини са морските ни курорти Китен, Приморско, Лозенец и Царево. Нашите (макар и в непълен състав, тъй като поканата пристигнала късно) грабнали наградата „The Best of The Best” (Най-добри от най-добрите), за което получили и поздравителен адрес от кмета на Троян Донка Михайлова, научихме от маестро Тодоров. Троянското участие било от 20 до 26 август със стандартна програма.

В ТАЗГОДИШНОТО издание на феста, продължил цели три месеца – от началото на юни до края на август, участвали 182 състава (фолклорни групи, оркестри, оркестри с хорове, ансамбли, мажоретни състави) от общо 13 държави, става ясно от официалния сайт на събитието www.balkanfolkfest.eu. Директор на „Болкан фолк фест 2012” е бил сърбинът Душан Милкович - председател на Асоциацията на фолклорните ансамбли в западната ни съседка, а мениджъри – Малгожата Гоевич (Полша) и Пламен Драшков (България). Честито на нашите!

Т21

6 коментара:

Маруся Александрова каза...

Честито! Браво на прекрасния оркестър, на момичетата от мажоретния състав, браво на маестро Илиян Тодоров!!! Гордеем се с вас!

Анонимен каза...

Александрова,сигурно си горда, че се опита да ограбиш роднините си ?

Иванко каза...

Браво!

Анонимен каза...

2-ри, какъв ти е въпросът точно? Госпожата доста точно е посочила с какво се гордее, но за ограбване на роднини не прочетох! Я чети пак!

Анонимен каза...

Браво! С такива състави трябва да се гордее Троян, а не с глупави инициативи като "фестивал на сливата".
Поздравления за оркестъра, мажоретките и маестро Тодоров! Успехи и занаппред!

Анонимен каза...

Поздравления за Илиян Тодоров и за ръководителката на мажоретния състав г-жа Петковска!
Най-после един кмет да се сети да поздрави хора в сферата на културата.
Желая още много успехи и изяви.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |