В Чифлик: „Пасат” се бухна в реката по Гергьовден

* На „летящия троянец” С.С. бил съставен акт за
административно нарушение


НА ГЕРГЬОВДЕН (6 май) около полунощ лек автомобил „Фолксваген Пасат” изтървал S-образния завой на моста в долната част на курортното с. Чифлик и се бухнал от високото в река Бели Осъм. В 2:20 ч. сигнал за инцидента бил получен в РУП – Троян, но когато униформените пристигнали на място от водача нямало ни следа. По-късно се установило, че зад волана на немското возило е бил собственикът му – 49-годишният С.С. от Троян, който се отървал без сериозни наранявания.

НА „ЛЕТЯЩИЯ ТРОЯНЕЦ” бил съставен акт за административно нарушение. Според полицаите причина за среднощната катастрофа е висока скорост; не е ясно дали С.С. е шофирал в нетрезво състояние. Това не е първият екшън на въпросния рисков пътен участък в Чифлик, който изисква особена концентрация и дисциплина от страна на водачите.

Т21
Снимки: РУП - Троян

32 коментара:

Анонимен каза...

Първо и основно правило при ПТП в Чифлик-БЯГАЙ!
Местните индианци се крият зад пердетата и анонимничат на 112, но няма да помогнат !

Анонимен каза...

То туй си е българска черта:доносничесто,предателство,злорадство за чуждото нещастие,дива завист....Долно племе сме ейййййййййй!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Ако някой ден има българин пилот във Ф1, той ще е от Троян.

Анонимен каза...

Ако някой ден има българин в Г1(Галфон 1) той ще е от ТроянЪТ-столицата на простотията и селянияа в БГ.

Анонимен каза...

Простотията по хората ходела,а в Троян се раждат природно прости!

Анонимен каза...

До 2-ри,не съм съгласен с теб.В случая това е сигнал до 112.Сигурно не си бил чужбина.В Австрия,Германия и др.,местните веднага сигнализират за всичко,което им се е сторило съмнително,дори и да неса прави.Полицията веднага проверява сигнала.В Чифлик С.С.избягял.Ами ще бяга,зашото е бил пиян.Ако беше само висока скорост сигурно нямаше да избяга.

Анонимен каза...

Абе все ми се струва, че не е карал собственика ама айде от мен да мине да повярвам.

Анонимен каза...

До ТЪПИЯ НЕЩАСТНИК N5 : Ти всички троянци ли познаваш и изобщо сигурен ли си , че можеш да прецениш кой е тъп и кой не е?! Очевадно е само, че ти си такъв !

Анонимен каза...

Този инцидент е като убиец да стреля по хората и за късмет да не улучи.Но все пак е убиец и следващия път може да има пострадали.Лудите нямат свършване.

Анонимен каза...

Не бе младеж,не съм казвал тъп.За простотията говорех,не се напиняй толкова,ще се сецнеш :P

Анонимен каза...

За младежи говори дваесе и пет годишния дришльо ...

Анонимен каза...

Хихи, опитваш се да си оригинален,използвайки заучени фрази от Ъпсурт.Типичен троенски комплексар (:

Анонимен каза...

4ти много добре казано....................нещо извън темата:
гледах мотокроса по телевизията и накрая Г-жа Донка Михайлова подари купа на едни деца ,след това се изказа по телевизията,направо онемях за 6 месеца кмет на тоо тъп град тя е остаряла с 10 години.На изборите имаше много хубава визия,но след 6 месеца кметуване с неграмотни общинари,алчни общ. съветници ,тъпи политически лидери не знам дали си заслужава ядовете за 1500лева ,колкото е на пр.на ОС,между другото какво стана с 5%разлика ще я даряваваме ли???

Анонимен каза...

Ееее мотокроса...То радост бе,то празник бе, то гордост бе.Оня де пикае в шадравана,шофьори на камиони,все елит!Ползите за Троян от тази писта са достойни за рекордите на Гинес. Най-малко 35 000 зрители, 5 лева билет, 100 мобилни кръчми.Състезателите от петък запълнили де що хотел има в околията.Хотелиери и кръчмари не знаят къде се намират от радост от приходите този уикенд.Говори се,че от КТМ обмислят да купят руините на бившето ЕЛМА, и да преместят завода си в Троян.

Анонимен каза...

14, аз гледах награждаването по АНАЛ1, имаше няколко неорганизирани анцуга, може би тридесетина, сигурно медийния фурор е бил нечуван.

Анонимен каза...

"неорганизирани анцуга"- направо изкърти,евала :)

Анонимен каза...

12-ти е поредния "АНАЛизиран" от околните му нещастник,и след като са оценили че не заслужава да му се обръща каквото и да било внимание,му е останало да го дири във виртуалното пространство като проявява ярко "остроумие".Затова не му се ловете на глупостите,това му е останало на момчето.Не му се сърдете,и чукаите на дърво да пази бог ...

Анонимен каза...

Vechuulu pak niama da iade domati:(

Анонимен каза...

(17)-Забелязва се известна нервност у теб, обясняваш се нещо...

Анонимен каза...

19-наесе оглей се пак,мое да ти требват цаки ...

Анонимен каза...

hihi,v Chiflik Passat se buhna na Vechulat v domatito

Анонимен каза...

".............; не е ясно дали С.С. е шофирал в нетрезво състояние..........."
хахахахахахахахахахахахахахахаха.......
аз лично никога не съм виждал С.С. в трезво състояние...... А съм го виждал и сутрин, когато отивам за работа, а той пие бира при Бона пред магазина, нищо че е -25 градуса..... Виждал съм го и вечер пред магазин Марина, вече е преминал на вино, но е толкова размазан, че вероятно ще му е все едно дали в чашата му ума вино или нафта....
Когато го видях с въпросния пасат, се зачудих че изобщо има книжка... Използваха колата да стоят в нея и да пият пред магазина, когато вали. А когато не вали, са му отворени прозорците и дрънчеше най-противния хаос, който някога съм чувал....
Искрено се радвам, че няма пострадали невинни хора!

Анонимен каза...

От второто ти изречение изпълнено с множество "хаха",да разбираме ли че си изпаднал в неудържим смях,клатиш се от стола,държиш се за корема ,а сълзите не спират да текат?

Анонимен каза...

23–ти, не е смях това, а бродерия–кръстчен бод и буквата "а" по средата. Стои пред компютъра, пише и бродира.
Изминете за отклонението, но настроението напоследък е доста "приповдигнато", и се налага разведряване на обстановката.

Анонимен каза...

Когато ракийките/детски от по 100 грама/дойдат в повече, когато после се управлява МПС, когато и скороста на движение е с 50 км. над разрешеното, то резултата е виден от снимката. Важното е, че умрял няма. Колата все пак си е негова и той може да си я паркира където си иска.Пример-някой да е потърсил отговорност от ОВ4444АР за паркирането?

Анонимен каза...

Де да беше само овчаря!?

Анонимен каза...

Крайно време е изпълнителното бюро на Българската Социалистическа Партия в Троян,да излезе с декларация във връзка със зачестилите пияни шофьори,сърфиращи в реката на Чифлик!

Анонимен каза...

23ти, изМинен си! Само не разбирам, като толкова разбираш от бродерии, защо, по дяволите, се занимаваш с несвойствени за теб задачи, като например да се опитваш да мислиш?! Гледай си в пръстите , за да не се набодеш нещо и остави мисленето за хората.....

Анонимен каза...

Sichko jivo kara piano v Chiflika

Анонимен каза...

28–ми, бродирате и в други сайтове, но това си е ваше право, нали имаме демокрация. Върнете си чувството за хумор, и всичко ще е наред!!!
Извинете, ако съм ви засегнал!

Анонимен каза...

4. Майка ти знае ли за този случай да не я ядосваме и нея.

Анонимен каза...

5. А ти от къде си ? Ако не си от Троян не се занимавай с нас

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |