Спешни ангажименти отложиха визитата на премиера в Троян

* Вместо Бойко идват регионалният министър Лиляна Павлова и заместникът й Николай Нанков

ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ е заминал по спешност за София днес в късния следобед (28 октомври), за да участва в Националния съвет за тристранно сътрудничество, съобщиха от щаба на ГЕРБ – Троян. Зарази този ангажимент планираната визита в Троян, при която г-н Борисов трябваше да пререже лентата на обновения градски стадион, е била отменена, а времетраенето на посещението в автомобилния завод на „Литекс моторс” край Ловеч – драстично съкратено.

ГОСТИ НА ТРОЯН ДНЕС ЩЕ СА министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и заместникът й и доскорошен областен управител на Ловеч Николай Нанков. Двамата ще посетят стадиона и основно реконструираното кръстовище при Общинския пазар, в което Общината инвестира над 200 хил. лв.

Т21

50 коментара:

Анонимен каза...

Отишъл е да гледа дербито...Явно усеща, че марионетката му тук е загубена казуа...

Анонимен каза...

Оппаа, Минче, май ти таковаха мамата за пореден път, а?
В неделя да си вземеш лекарствата предварително, че да не ни лишиш от възможността да ти се порадваме!!!

Анонимен каза...

Детската градина идва при дедо Трибестан!
От уважение към възрастния човек, като за последно!

Анонимен каза...

Ха-ха!Голям смях!

Анонимен каза...

Ратке, обичъм та ма!

Анонимен каза...

Общата възраст на Лиляна Павлова и Николай Нанков е с около 5-6 г по-малко от на стареца!

Анонимен каза...

3-ти, ГОЛЕМ СИ!!

Анонимен каза...

Какъв тристранен съвет бе, докато синдикатите даваха пресконференция след заседанието на съвета, Боко тиквата беше в Пловдив и режеше поредната лентичка. Но явно, не му се режат ленти заедно с губещи кандидати!

Анонимен каза...

И "господ" не слезе от небето!
Троян е забравен от "бога"!
Кой ще среже лентата сега?
Мале, малееее! Язък за метенето!

Анонимен каза...

Бойко, май в прав текст му каза на стареца, че трябва да ходи и да си гледа пенсията.

Иван каза...

Ситуация:
Боко идва да подкрепи милиционера! Милиционера обаче в понеделник губи!
Извод:
Д. Михайлова е.... майката на Боко и ГЕРБ взети заедно!!!
И аз да съм на мястото на Боко няма да посмея да дойда в Троян!

Анонимен каза...

най-спешният ангажимент на Бойко е да не подкрепя обречени кандидатури. Честито на Донка Михайлова!

Анонимен каза...

Минко,извъртяяа тъ нощо!!!!

Анонимен каза...

Нямаше да гласувам на балотажа, но разбрах, че Радевски сплашва работниците си с уволнение и глоби, ако не гласуват за ГЕРБ. Г- жа Михайлова поне не си служи с заплахи и изглежда интелигентен човек, за разлика от опонента си.

Анонимен каза...

Спокойно работещи при Радевски, Дочков, нереза от Рико стил и др.
Тези другари ще са първите, които ще отидат да честитят на Донка и да й обяснят че са били за нея, че тя е по-качествения човек, ама нямало как!
Те са такива - конюктурни цървули! Такива бяха при Енкин, при Акимов, такива ще са и при Донка!

Анонимен каза...

Последно сбогом,сбогом.................... Минц,
след четири години такава ще е съдбата на Дона.
Негласувам за никого от тези двамата нещастници.

Анонимен каза...

Честито на всички. От понеделник новият заместник кмет на Донка ще е сина на Хари Велев. Заради 500 гласа на ДПС "троянката" се продаде !!!Гласувай за Донка получаваш Хари Велев.....

Кънчо каза...

Донка да отговори наистина ли това е вярно и ще ни сложи фес за заместник кмет...ако това е вярно да го духат мислех да гласувам за тях но сега абсурд и почвам да агитирам здраво срещу тях

Анонимен каза...

Не само ще го сложи за кмет, ами както каза Доган ще му даде една... целувка:)))

Анонимен каза...

не само това. Ще очакваме нова вълна от цигани, със здраво стимулиране по проекти. Понеже, Донка, като виден специалист по проекти, зарязала доходната си работа, да работи на ползу роду! Туй само изкукал пенсионер и неграмотен фес могат да го повярват. Или не е специалист, или търси келепира! Изберете си което искате!

Анонимен каза...

Как си личи, че безработните герберистчета вече са свободни - пишете глупостти, малко ви остава, после, пак ще сте си същите безработни помияри!

Анонимен каза...

Гласувай за Акимов и получаваш баба Недка, леката жена Анита, миризливото недоразумение А. Балев и още и още ...

Анонимен каза...

Какво казва "десния" Акимов:

ВЕРЕН СТРАЖ НА СИГУРНОСТТА И ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД
Подп. Минко Акимов – началник на общинското управление на МВР-Троян
В тези празнични и скъпи за всеки истински българин септемврийски дни се навършват 45 години от създаването на органите на Министерство на вътрешните работи.
Създаването на органите на МВР на 10 септември 1944 г. е важен революционен акт с дълбоко социално и класово съдържание. Изградени в огъня на революцията, те са истинска рожба на партията и народа, техен стоманен щит и меч, един от въоръжените отряди на диктатурата на пролетариата.
Правото и високото доверие да станат бойци на фронта за защита на сигурността и социалистическия обществен ред заслужиха едни от най-верните синове и дъщери на партията и народа, дошли направо от партизанските землянки, от концлагерите и затворите.
В най-тясна връзка с народа, органите на МВР застанаха на челна позиция в битката с вътрешните и външните класови врагове, поведоха безпощадна борба за разрушаване на буржоазната държавна машина и полицейския апарат, за гарантиране на сигурността на страната и създаване на здрав обществен ред.
В продължение на 45 години служителите на МВР преминаха по много трудни и стръмни пътеки, през многобройни битки и ожесточени схватки с класовия враг.
Органично свързани с народа, дълбоко предани на делото на социализма, те воюват неуморно за осигуряване на националната сигурност на социалистическа България, спокойствието и достойнството на гражданите, за за защита и подпомагане на икономиката, за опазване на народното имущество от престъпни посегателства, разхищения и пожари, бдят за безопасното движение по пътищата, за строгото спазване на социалистическата законност.
Славните бойни традиции на първото поколение служители, записани с техния труд, мъжество и себеотрицание, станаха непоклатим закон за младите служители. И днес в основата на дейността на служителите от МВР са определените от партията принципи: беззаветна преданост към делото на революцията, тесни връзки с народа, непрестанна вярност към партията и народната власт, законност и твърдост в борбата с класовия враг и висок пролетарски хуманизъм.
Немислими са успехите в работата на органите на МВР без помощта на народните съвети, без сътрудничество с организацията на Отечествение фронт, Комсомола, професионалните съюзи, ДОТ, без съдействието на цялата наша общественост. Дълбоките връзки с трудещите се са били, са и ще бъдат източник на сили и залог за нови успехи във всестранната ни дейност.
Сега пред органите на МВР стоят качествено нови задачи. Тези задачи ние изпълняваме в условията на сложна международна обстановка. Подривната дейност на империализма срещу нашата страна цели да дестабилизира икономическите устои на обществото ни, да наруши морално-политическото единство на народа. Под ръководството на партията и с пълна подкрепа на населението органите на МВР успешно се справят с всички явни и скрити врагове, активно съдействат за по-нататъшно укрепване на българската нация. В борбата срещу престъпността широко се използват съветският челен опит и постиженията на братските социалистически страни.
В дните на 45-годишнината от социалистическата революция в България, чествувайки своя боен празник, единни и сплотени около априлската линия на партията, органите на МВР не ще пожалят сили и занапред ще бъдат стоманения щит и меч за защита на социалистическите завоевания на нашия народ, за за процъфтяването на социалистическа България.

в-к „Троянски глас” от края на м.Септември 1989-та година.

Анонимен каза...

ДПС има 250 гласа в Борима, 80 в Ломец и другите до 500 са пръснати предимно в селата. А при балотаж 500 гласа се удвояват при крайното броене.

Анонимен каза...

Стига сте писали глупости! Донка Михайлова ще бъде подкрепена от бизнесмените, лекарите, учителите, инженерите!
Това което пишете не е вярно! Доган никога не е подкрепял БСП!

Анонимен каза...

Последен валс, сбогом "любими",
ще си спомням за теб дори и под новото име
/Николай Момчилов Акимов/

Анонимен каза...

Ааа, ей така се казва най-малкия от клана Акимови - майка банкова служителка живееща в Плевен, баща, недоразумението Момчил и дядо... Минко Цочев Акимов!
Ей затова я няма снахата на снимката!
Защото явно тя, за разлика от другите, знае какво е срам и позор!

Иван каза...

Kъм 17: Предлагам на щаба на ГЕРБ да седнат и да се напънат и да се опитат да мислят /ако могат/ и да измислят нещо по-умно! Какъв Хари, какъв заместник кмет, какви жълти джапанки! Защо има, няма и извадите името на Хари Велев? Така го правите важен и значим, а той определено не е!!!

Анонимен каза...

Щаба на ГЕРБ да мисли - това на тях не им е познато!

Анонимен каза...

За Донка Михайлова ще гласуват всички успели и интелигентни хора:
- пенсионерите /ако уцелят точната цифра/
- циганите /виж горното:)/
Турците/виж горното/
- злобните десни /които никой не сефери/
Смятайте, колко станаха? А-а-а-а, не стигат! Кофти брато, но т'ва е положението:)

Анонимен каза...

Положението ще го видите в неделя вечерта.
Но моля ви, дайте лекарствата на Трибестана, щото искаме да празнуваме, а не от учтивост да се занимаваме с тъжни ритуали в понеделник!

Анонимен каза...

http://results.cik.bg/tur1/mestni/1134.html
Донка Иванова Михайлова
ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 5616
ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" 580


Минко Цочев АкимовПП "ГЕРБ" 4505
Ангел Мичев Балев КП "ИЗБОР ЗА ТРОЯН 1813
Красимира Маринова Райковска
ПП "СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 407


Атака, РЗС не се знае къде ще идат. Не ми се вярва Илиян да ги призове да гласуват за комунистите. Само Милко Станчев го направи този номер. Но и неговите едва ли ще го послушат.
Смятайте, ако можете.... И спрете да се хабите.

Анонимен каза...

Ааа, знае се, знае се - и гласовете на Илиян и гласовете на Стефан и гласовете на Бойко/620+407+1284/ ще отидат против милиционера Акимов и миризливата торба Балев. Знам че на малките и по-големи педалчета в ГЕРБ смятането не се отдава, мисленето още повече, но все пак, ако трябва попитайте някой, че да не се излагате много!

Анонимен каза...

Към №17-21. ниска летва, ПР-ите на ГЕРБ. Все пак сте ПР-и а не агентура за лъжи и инсинуации.

Анонимен каза...

ГЕРБ си е ГЕРБ ние винаги ще сме първи и това ще се види в Неделя,а вие номенклатурни мишки които пишите сега ще млъкните и ще започнете да лаете след 4 години пак.БАКТЪМ НА СЕМЕТО ВИ.

Анонимен каза...

35, ти на училище ходил ли си? Пише се: пишете, млъкнете.........Ама с много неграмотни хора се е обкръжил този милиционер, бе! Нормално - прост народ лесно се манипулира! Следващите 4 години използвайте да се поограмотите, от полза ще ви е!

Анонимен каза...

Че дори и Бойко Борисов не може да спаси АКимов това е ясно.

Интересно е друго как така на връх рождения си ден Минко Акимов е уволнен като шеф на полицията в Троян от тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов. А сега Бойко Борисов издига Минко за кмет.

Това който ми го обясни автоматично получава похвала за "УМНОСТ".

Анонимен каза...

Не знам какво сумирвате. Факт е че троянци искат промяна и че Донка Михайлова със сигурност е по от Миню по всички въпроси.

Анонимен каза...

Минко, Минко, бедни ми простако, това не са ти ония години, в които се наливаше като оризова фитария, обграден с любовници като Красимира Ненова, Магдалена Събчева и другите като тях.
Сега сме 2011 г., надявам се не си забравил. Това, че по време на мандата помисли че си велик, защото държиш секретарката за ръка и попипваш тук-там не те прави нищо повече от един жалък старец, излагащ се много, особено в последните дни, молещ за милост и власт.
Смешен, жалък си!
Отвратителен си!

Слава каза...

35, голям неграмотник си, вярно! 7 правописни грешки в 2 изречения. Знаеш ли, че по това колко си грамотен се съди за интелигентността ти? Ако това изобщо е от значение за теб!

Анонимен каза...

Към 37

26. Анонимен каза...
Бойко Борисов беше човека, който изгони Минко Акимов от полицията след 30 годишно лизане на задници !
Ако зависише само от него, никога не би позволил той да е кандидата на ГЕРБ. Но както всяка партия, така и в тази има течения. Цветанов, чрез ген. Румен Миланов, наложиха пенсионера. И понеже Троян не е толкова важен за Бойко,той го прие. Това е!

Анонимен каза...

Боико е наи големият Лажец и хаидук.

Анонимен каза...

1991 година. Мъж пита радио Ереван:
- Знаете ли виц за умен милиционер? Радиото спира емисията за час. Остава без отговор.
2001 година. Мъж пита отново радио Ереван:
- Имате ли виц за умен милиционер от България?
- Нямаме, ама те затова станаха полицаи. Ама пак няма. - отговаря радиото.
2011 година.
- Кажете един виц поне за умен милиционер от Троян, ей така за хубост! Моля ви се!
- Минко, спри да питаш, няма вицове за един човек! А какво стана с изборите за кмет?
- Ако имаше такъв виц, щях да спечеля. Вие от радиото сте виновни. Ако имаше един виц само да ме увековечи.

Марияна Станчева-учител по английски език каза...

Българите сме много интересен народ. Психолози- наши или чужди могат да изкарват милиони, изследвайки нашата народо-психология.Всички се страхуваме най-много от това, че поредния нов кмет няма да е подходящ-независимо от партийната му принадлежност, че задължително ще краде и лъже. Всички умеем най-много да се оплакваме и плачем за всичко, да сме недоволни от всеки и от всичко. Но дали се е замислял някой от нас,че стане ли кмет, ще му се заиска и на него да открадне и има ли възможност, ще го направи. Защо? Защото така сме възпитани: по комунистически: каквото можем и колкото можем, да си откраднем, дали от службата, от службата на приятел ли, няма значение-да има нещо на муфта- ей така, за сън. До ден днешен имам познати и приятели, които не мога да позная по номера на телефона, защото ми звънят от служебния.Непрекъснато си ползват служебните автомобили, за да си свършат някоя лична работа до село, до хранителния, до по-далечна дестинация и то в работно време, докато им тече и надница, защото иначе трябва да плаща от джоба си.А защо да не плати някой друг вместо тях?!
И всичките тези хора са анонимни тук, където е най-лесно да се оплюва и да се говорят какви ли не гнусотии.
Минко Акимов може да е бил партиен член, но по онова време беше престиж, защото ни го налагаха. Както ни налагаха на нас студентите във всеки реферат или есе, да споменаваме по някакъв начин думата "социализъм", "комунистическо възпитание" и "социалистически дух" И мисля, че е достойно от негова страна днес да мисли по различен начин от вчера, още повече, че целия свят се противопоставя на комунизма и историята доказва, че нищо добро не ни чака, ако не променим мисленето си по демократически.
А защо не си дадем сметка пък какво е направил този човек за визията на града ни, за спорта, за удобството и че е започнал нещо; защо да не го довърши? Е, искаме с магическа пръчка да ни промени някой, ама някой друг да мисли вместо нас. Няма как да стане, ако сами не започнем поне да не замърсяваме природата, да не режем върховете на елите и боровете по стадиона, за да си направим коледна елха (след като има специални насаждения за елхи)и после да коментираме каква мизерия е на стадиона. А кой го направи това? Кой изпочупи седалките и ги окраде за разпалки? Дали кмета го направи? Ето днес имаме нов стадион, независимо дали Бойко Борисов е бил на откриването- той е факт. Мисля си дали ще успеем да го съхраним за по-дълго време? Няма как да стане, ако не престанем да си изхвърляме отпадъците от терасата или нарочно да хвърляме пластмаса и стъкла в общия контейнер, защото виждате ли, те отивали на едно място. А някой виждал ли е къде отиват отпадъците или просто си ги бръщолевим каквото сме чули или прочели в жълт вестник?
Докато ние не започнем да мислим за общото като за свое свидно нещо, докато не се променим отвътре, докато не се научим да оценяваме качествата на другите и да ги приветстваме, докато не се научим да не бъдем анонимни, докато не се научим да гласуваме, а не да излизаме с оправданието, че нямало за кого, че никой не ставал, ще има да мечтаем да станем европейци много дълго време и с право ще ни оплюват другите държави, с право ще сме все на опашката и ще си останем АНОНИМНИ.

Анонимен каза...

Към 32-ри,не си прави сметки без кръчмаря!Ще съжаляваш.Коментарите в понеделник.

Анонимен каза...

до 44

Марияна, предполагам, че с това, което си написала се опитваш на иронизираш дъртия комуняга. Все пак звучи леко двусмислено.

Що за извратена предства за достойнство е това човек, които като шеф на милицията и полицията трябва да защитава обществения ред и правата на гражданите от престъпниците, а изведнъж решава да почне да мисли по друг начин и да лиже задниците на мутренската банда и на шефа й Боко тиквата?
Ако сега, като се е наредил до мутрите, Акимов е достоен, какъв е бил, когато е трябвало да се бори с тях?

Бай Бочо каза...

"Няма как да стане, ако сами не започнем поне да не замърсяваме природата, да не режем върховете на елите и боровете по стадиона, за да си направим коледна елха (след като има специални насаждения за елхи)и после да коментираме каква мизерия е на стадиона. А кой го направи това? Кой изпочупи седалките и ги окраде за разпалки? Дали кмета го направи? Ето днес имаме нов стадион, независимо дали Бойко Борисов е бил на откриването- той е факт. Мисля си дали ще успеем да го съхраним за по-дълго време? Няма как да стане, ако не престанем да си изхвърляме отпадъците от терасата или нарочно да хвърляме пластмаса и стъкла в общия контейнер, защото виждате ли, те отивали на едно място. А някой виждал ли е къде отиват отпадъците или просто си ги бръщолевим каквото сме чули или прочели в жълт вестник?"

Ей това се казва защита на кандидата Акимов четеш и се заливаш от смях сякаш не го е писала другарката а някой третокласник за домашно на тема "Чичо Минко моят любим кмет" хахахаха

Анонимен каза...

"Ето днес имаме нов стадион, независимо дали Бойко Борисов е бил на откриването- той е факт."
Интересно е защо Б. Борисов не дойде в Троян а в същото време беше на посещение в с. Баховица в завода за автомобили.

Анонимен каза...

Към 22, 27 и 33! Пъдарски, всичките тия писания са от теб. Нямаш ли си друга работа. Загуби вота за кмет, какво още искаш. Застани зад думите си с името си, а не пиши като анонимен. Нали искаше цял град да командваш, а се криеш. Да ама хората разбират че си ти, защото са се наслушали на тези думи от твоите уста. Всички знаем, че си търсиш работа и за това реши да ставаш кмет. Ама не обърквай хората със сини идеи като ги караш да гласуват за БСП. Примири се със загубата и си трай. Не прави чест и на Милко Станчев да агитира за БСП. Ако Костов знае, едва ли много ще му се зарадва. Хора, помислете си какво им е обешала Донка, за да се обърнат на 180 градуса. Това за сина на Хари Велев е истина. Знам го от сигурен източник. Това ли искате, турци да ви управляват.

Анонимен каза...

Олеле, тези избори разказаха на невръстните(и не толкова)троянци за маскарлъците на някой госпожи.....Не мога да разбера ,защо си мислят те,че хората забравят за липсата им на морал.Даскалици ,правещи се на ПОЛИТИЦИ готови на всичко... само и само да спечелят!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |