Закопчаха сериен секснасилник в Троян

* 21-годишният П.Г.Б. има в „актива” си четири сексуални посегателства над жени, категорични са от полицията * Негово е и скорошното нападение над американка на Къпинчо

НА 12 АВГУСТ полицаи от РУП – Троян закопчаха 21-годишния троянец П.Г.Б. Неколкомесечното разследване установило, че младежът е извършил блудство с 35-годишна жена от Троян на 29 септември 2010 г. В актива му са още четири опита за сексуално насилие, включително над гражданка на САЩ в края на м. май т.г. в местността Къпинчо над Троян (за което единствен Т21 писа).

ПРИПОМНЯМЕ – американката беше отседнала в парк-хотел „Троян” и бе нападната по пътечката (стълбите) към хотела, но най-лошото й се бе разминало. „Макар и без сериозни последствия, това наистина е агресивен акт и не може да се изключи вероятността за престъпни намерения”, коментира тогава пред Т21 полицейският шеф гл. инсп. Марин Ичев.

С РАЗПОРЕЖДАНЕ на районния прокурор сексуалният насилник е бил задържан за 72 часа в предварителния арест. За блудствените му действия от м. септември миналата година в РУП – Троян пък е образувано досъдебно производство по чл. 150 от НК, предвиждащ лишаване от свобода до 6 години, а в особено тежки случаи - от 2 до 8 години.

Т21

Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

С тънка жилава дрянова пръчка по мъдете.И после-горе на Атлант да му се порадват мангалите.Много помага!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

№3,ти сигурно от опит знаеш какво е вътре в затвора на Атлант:))))))))

Анонимен каза...

Добре че беше нападната Американката за да вземат на сериозно раследваншто.

Анонимен каза...

Абе,то и аз бях насилен сексулано преди години от една кака.Дори бях само на 16...Към кого да се обърна за оплакване?

Анонимен каза...

Само кастрация за такива изроди!

Анонимен каза...

Но преди това да го пуснат на парад между затворниците!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |