Похвалиха Общинския педагогически център

* Центърът работи и през ваканциите, като за всеки период се изготвя специална програма * „Те изграждат съдбата на Троян, а не кметове и не общински съветници”

ЕДИНОДУШНО ОДОБРЕНИЕ на представения отчет за дейността си през учебната 2010/11 г. и множество похвали по принцип получи Общинският педагогически център (ОПЦ) - Троян на последната сесия на местния троянски парламент (30 юли). Съветничката от десницата и член на постоянната комисия по култура, спорт, образование и граждански организации Мариела Шошкова (ДСБ), подчерта, че тази структура е далеч по-ефективна от своя предшественик (Общинския център за работа с деца, който имаше различен статут и бе звено от общинската администрация) и адмирира работата на директорката Ценка Петрова, заместничката й Вергиния Миревска и целия екип.

„ПОНЕЖЕ ДЪРЖА НА ХОРАТА, които работят добре за поверените им институции, и смятам, че те изграждат съдбата на Троян, а не кметове и не общински съветници – искам да поздравя директорката на Центъра, която е в залата, и нейния екип. Пожелавам им и занапред да работят все така, за да запълват със смислени неща свободното време на децата ни”, заяви г-жа Шошкова. Похвали за работата на ОПЦ отправиха също инж. Илиян Пеевски („Атака”) – макар с известни забележки за недостатъчната екологична насоченост на дейността, Красимира Райковска (СДС) и инж. Станислав Съев (БСП).

ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА УЧЕБНА ГОДИНА в разкритите извънучилищни дейности в ОПЦ – Троян са били обхванати общо 578 деца, който са занимавани в групи по: електроника, немски език, екология, авиомоделизъм, археология, компютри, множество спортове (шахмат, баскетбол, футбол, тенис на маса, спортен риболов), изобразително изкуство, театър, дърворезба, вокална формация „Славейчета”, латино танци. Съществен момент в цялостната организация на дейностите е, че центърът работи и през ваканциите, като за всеки ваканционен период се изготвя специална програма, в която могат да се включат и деца извън постоянните групи и дори гости на града ни.

Т21

6 коментара:

Анонимен каза...

браво,евала

Бианка Павлова каза...

Поздравления към Г-жа Ц.Петрова,Г-жа В.Миревска и целия екип за човечността и достойно провежданата им съвместна работа.Успех им желая и за напред!

Анонимен каза...

браво!!!!!

Анонимен каза...

наздраве от компанията!

Славков каза...

Поздравления за всеотдайната работата на ръководителя на кръжока по авиомоделизъм Захари Захариев. С пожелание за многобройни награди и за напред и достойно представяне на града ни в тази област!!!
Цветан Славков

Анонимен каза...

За съжаление броя на децата посещаващи ОПЦ е само статистика. В някои от сформираните групи почти няма никаква дейност. Добре е да се помисли за по-интересни занимания и по-компетентни преподаватели. Все още има много какво да се желае! Успех!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |