„Оптиспринт” ще предава на живо откриването на шампионата по карате

* Над 100 каратеки от 20 клуба в страната ще вземат участие в надпреварата в събота, чийто домакин е зала „Чавдар” (Троян) * Сред официалните лица се очаква председателят на федерацията Алексей Петров * Емил Атев: „Вярвам в нашите момчета”

КАБЕЛНА ТВ „ОПТИСПРИНТ” (ТРОЯН) за пръв път ще осъществи директно излъчване на мащабно спортно събитие. В събота, 26 февруари, от 16:00 ч. по троянската телевизия ще можете да гледате на живо официалното откриване на Националния шампионат по карате (мъже и жени), чийто домакин ще бъде спортната зала „Чавдар” (Троян). Организатор на спортната проява е Българската федерация по карате, Карате клуб „Атнес” (Троян) и Община Троян.

БИТКИТЕ НА ТАТАМИТО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ОТ 10:30 Ч. сутринта на същия ден, входът е свободен. Над 100 каратеки от 20 клуба в страната ще вземат участие в шампионата, а сред официални лица се очаква да бъде и председателят на федерацията Алексей Петров.

ШЕСТИМА СЪСТЕЗАТЕЛИ ще представят троянския клуб „Атнес” – Павлин Димов, Минко Гечев, Владислав Пенков, Мирослав Христов и братята Генадий и Димитър Христови. „Вярвам в нашите момчета и им пожелавам успех”, сподели председателят на „Атнес” Емил Атев, който има основни заслуги за троянското домакинство на шампионата. Гост-коментатор за ТВ „Оптиспринт” ще е Румен Атев – вицешампион на България, многократен призьор от сериозни състезания и дългогодишен състезател на троянския клуб.

ТВ „Оптиспринт”

9 коментара:

Анонимен каза...

На село ми показваха карате,на Албена ми пускаха Челентано бате...

Анонимен каза...

Голямо постижение на троянската кабеларка за 10 години съществуване! Предаване на живо... wow.

Анонимен каза...

Ще гледаме на живо с интерес състезанието ПО КАБЕЛНАТА. А защо не даде и един баскетболен мач, такива класни отбори предстои да ни гостуват.

Боян Владовски каза...

Хубаво е, че има спортни прояви в Троян. Няма значение дали е карате, джудо или друго.

Даниела каза...

Поздравления за г-н Атев и успех на троянските момчета!

Анонимен каза...

Алексей Петров , оня Алексей Петров ли е или съвпадение на имена ?

Анонимен каза...

Оня същият дет го кръстиха Трактора и дет щял за президент да се кандидатира?!

Анонимен каза...

Не, че нещо, но сега като гледам предаването на живо от зала Чавдар. Ми да си призная имам усещането , че гледам архивно предаване от началото на демокрацията в Бългаия. Картината е под всякаква критика. Успех на троянските момчета !

Анонимен каза...

При мене си беше... можеби е време някои хора да си сменят телевизорите от живково време с нови.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |