Троянско момиче спечели награда за есе, лети за Брюксел

* Победителката Ивет Панайотова учи органична химия в Химико-технологичния университет в София, завършила е френска гимназия

20-ГОДИШНАТА троянка Ивет Панайотова – победител за Ловешка област в конкурса за есе „Свободата на реда и редът на свободата”, организиран от младежкото НДСВ – заминава за Европарламента в Брюксел. Посещението на най-важната институция на Обединена Европа е награда за първото й място в есеистичния конкурс, посветен на 5-тата годишнина от подписването на договора за присъединяване на България към ЕС.

ДОМАКИНИ НА ГРУПАТА, в която са победителите от цялата страна, ще бъдат евродепутатите от НДСВ д-р Антония Първанова и Станимир Илчев. Предвижда се българските младежи да се запознаят „на живо” с работата на Европейския парламент, да присъстват на презентация на тема „Работата и ролята на Европейския парламент”, както и на официалното представяне на книгата „Летопис на Българската православна църква”.

ИВЕТ ПАНАЙОТОВА е завършила с отличие френска гимназия в София, а в момента е второкурсничка в Химико-технологичния университет (ХТМУ), специалност органична химия. Учи по френска магистърска програма, по която се предвижда и специализация във Франция. Г-ца Панайотова е дъщеря на общинския координатор на царската партия в Троян Пламен Панайотов.

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

Г-ца Панайотова е дъщеря на общинския координатор на царската партия в Троян Пламен Панайотов. :D

Анонимен каза...

Е, и? Не разбирам какъв е проблема. Защо винаги започвате да търсите под вола теле?

Анонимен каза...

Момичето е умно и кадърно,желая му успех.Млади и кадърни хора са нужни на тази държава...

Анонимен каза...

Поздравявам момичето.Нека има повече такива будни и умни младежи!

Анонимен каза...

Ха-ха! Поредното нагласено нещо ! Айде да си зададем въпроса: Кой е бащата на госпожица Панайотова?. Това е един вличтелен политик в Ловешка област и не само и още по-интересното е, че той не е от коя да е партия, а именно от залязлатава вече НДСВ ! Няма нищо случайно на този свят.

Анонимен каза...

Ти първо се научи да пишеш правилно,пък после търси нагласени неща.Кандидатите с есета за конкурса са стотици,така че можем само да се гордеем,че троянско момиче е спечелило конкурса.Но би ме учудило,ако нямаше тук такъв като тебе,анонимен 5!

АРВи каза...

Прав сте напълно №6. Какво искаме от момичето, направо се чудя и недоумявам. Ами това е конкурс на младежкото НДСВ. Чавек от младежкото ДПС ли да го спечели. Е-и-й няма угодия на някои наши съграждани и това си е.
От мен, въпреки че не съм фен на политическите партии, БРАВО на г-ца Панайотова, все пак тя е една от нас, троянци, а това мисля е най важното!

Анонимен каза...

Извинявайте,че се намесвам в спора,ако въобще има такъв,но какво е това НДСВ????Това не беше ли нещо,свързано с дедо Симо Крадливий,което отдавна не е свързано даже и с него.А между другото,както твърди Морис Дрюон,монархията е "лотария на хромозомите" и от тази лотария България изтегли късата клечка.....Това е повече от очевидно!Ще си позволя да ви разкажа един случай от военните години 41-44-та,разказан от Станислав Балан,секретар на Цар Борис 3-ти.Както е известно,Царят е бил запален турист и почитател на природата.Направили хубав преход от Саръгьол през Дено до Мусала,времето било хубаво,половин България се простирала пред очите им....На върха пили чай в Наблюдателницата и тръгнали надолу по ръба за Леденото езеро и Чамкория.Царят поизостанал и им дал знак да вървят надолу.Когато Балан и един от групата се обърнали,видели в спускащата се над върха мъгла силуетът на един мъж,който се покланял от най -високия връх на България и Балканите към четирите посоки на света.-Какво става?-поитал спътника на Балан.-Това Царят си го прави редовно!-отговорил му Стаислав Балан...АЙ с-с-с-с......

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |