Новият шеф на Кабелната

* 51-годишен, доктор на техническите науки, завършил телекомуникации в Санкт Петербург, дългогодишен служител в БТК, запален пчелар

ИНЖ. ВАСИЛ РАДОЙЧЕВСКИ (51 г.) е новият шеф на Кабелна телевизия и интернет (КТИ) „Оптиспринт” – Троян. Инж. Радойчевски официално е встъпил в длъжност от 1 юли, след спечелен конкурс за мястото на освободения инж. Стелиян Чавдаров. Битката за поста е била доста оспорвана, като до последния етап – интервю с кандидатите, са били допуснати шестима. „Оптиспринт” (Троян) е подразделение на „Оптиспринт” (Плевен) - лицензиран далекосъобщителен оператор за територията на Република България.

Г-Н РАДОЙЧЕВСКИ Е ИНЖЕНЕР ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
и доктор на техническите науки. Следвал е редовна аспирантура в Санкт-Петербургския електротехнически институт по съобщенията „Проф. д-р М. А. Бонч-Бруевич”, има публикации в руски и американски специализирани издания. Дълги години е работил в БТК, а преди спечелване на настоящия конкурс е бил старши експерт във Военно-картографския център (Поделението) - Троян. Хоби му е пчеларството и в продължение на шест години е организатор на Национална пчеларска среща „Север-юг”. И от нас – честито!

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

г-н Маринов,
само за справка между доктор по техника и доктор на техническите науки май имаше някаква "малка" разлика.

Анонимен каза...

Дано най-накрая да има някакво развитие тази телевизия и кадърни хора, които поне могат да четат, защото ми писна да ги слушам как сричат и какви елементарни грешки допускат! А и таксите са леко завишени ми се трува.

Анонимен каза...

Дано новият шеф обърне внимание и на правописа във обявите. Има смешни грешки.

Анонимен каза...

Към горния - "във обявите" или "в обявите", как мислиш?

Анонимен каза...

Не е лошо и някои по-сериозни инстанции занимаващи се с контрол на селските кабеларки да попогледнат сладурите от "Оптиспринт".

Например:
Рекламата на траурната агенция Ино,която те призовава едва ло не да умреш заради невероятна пропомиця,само за еди колко си...Дааа невероятно е но е факт-умри ,а ние ще те закопаем само за еди колко си...
Клиповете които въртят промотирайки троянския бизнес,са върха на рекламата и дизайна.
В тоя ред на мисли,ползването на известни поп и рок парчета не е лошо,но дали си плащат права на звукозаписните компании?
Идваме вече до сигнала на телевизията и качеството на интернет.Не случайно иронично ги наричат "Кофтиспринт"-Има ли дъдж,забрави за телевизия и интернет.
Макар че и колегите от "градския" доставчик били на същото ниво.
И само както "Оптиспринт" отразява,медийните изяви на г'н Кмета остават в дълбока тайна,а уж телевизията била независима и прочие...

Славков каза...

Познавам г-н Радочевски лично и ви гарантирам че ще даде всичко от себе си за доброто на клиентите и качеството на предлаганите услуги. До сега не веднъж е доказвал себе си като квалитетен организтор и ръководител.

Анонимен каза...

А дано,че виж над тебе кво пише човека!
То такава пародия я няма никъде а за т.н."журналистки",просто няма смисъл да се говори....
Обаче "рекламите" за натурална замяна на кози за стоки от бита са култови,както и на дървосекачите обещаваши гръмкото КОРЕКТНА доставка на дръве!

Анонимен каза...

Такъв ви града, такава ви и телевизията))))

Анонимен каза...

До горния:

Така е прав си!
Сега се самоубий...

Анонимен каза...

Не очаквайте някакви резултати.

Анонимен каза...

Дано да има резултат, но аз лично съм резервирана.

Анонимен каза...

Абе пичове и пички, направо съм разбит от вашия негативизъм. Затова тая държава не става на нищо. Всички много яко лаете по всеки и всичко. Като сте такива капацитети във всяко едно отношение, защо не излезете с истинските си имена и не защитите тогава вашето мнение? То бива ама вие сте го обърнали на кенеф тоя форум!И бъдете малко по оптимистични, плюете по хората а не гледате себе си, ами ако всъщност вие сте истинските боклуци...?
А ти, която си резервирана - какво всъщност очакваш?
И между другото евала на пича дето му каза на оня от селото да се самоубие :)

Анонимен каза...

Ебати смехорията държавен служител най-вероятно бивш или настоящ комунист шеф на частна медия. От това ще излезе най вероятно Бетекарско недоносче, където никой не му пука за нищо. Според мен сме свидетели на поредния шеф без бъдеще. Толкова ли няма млади и кадърни хора, че е назначен тоя пенсионер. Това дето го е учил може да е било полезно ама преди 20 год. Как може да ръководи кабелната и нета човек с морално остарели познания.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |