Да бяха изпратили поне цветя!

* Градската управа може да се сърди само на себе си, че младите момчета и момичета напускат Троян

Читателите ни пишат

ЗДРАВЕЙТЕ, уважаема редакция на в-к „Троян 21”. Казвам се Илза Атанасова и ви пиша като обикновен човек, живеещ в Троян. Искам да изкажа своето ОГРОМНО ВЪЗМУЩЕНИЕ! Тази вечер (вторник, 15 юни) имаше концерт на Детската танцова школа при читалището в града. Отминавам факта, че публиката беше страшно малко. А нашите деца със сигурност заслужават да отделим от „скъпоценното” си време, за да ги погледаме и да им се порадваме?!

ПОВОД ЗА ВЪЗМУЩЕНИЕТО МИ е фактът, че нямаше нито един представител на Общината и на читалищното настоятелство. Да бяха изпратили поне цветя! При тези обстоятелства градската управа може да се сърди само на себе си, че младите момчета и момичета напускат Троян. Хората казват: "Погледни ме с едното око, за да те погледна с двете". Нека управниците не забравят, че точно тези млади хора са бъдещето на този град и че ако тях ги няма, няма да има община и читалище! Ще се радвам, ако по някакъв начин им го напомним! Никой не се е родил управник и не може да бъде такъв, ако е сам!

Троян, 15 юни 2010 г.

Илза Атанасова

17 коментара:

Анонимен каза...

Напълно сте права. Има още един голям пропуск според мен. Трябва да има предварителна реклама в града, не само за този случай имам в предвид, но неможе да се очаква от всички да следят програмата на читалището...Пепи

Анонимен каза...

Така и не разбрах какъв и е зора на гражданката?
Сърди се че хората са улисани в проблемите си и не са отищли да гледат децата както и че никой от общината не е присъствал!
Ами следващия път под дулото на пистолета ,всеки изпречил се в райно на Читалището насилствено ще бъде вкарван за да иам масовка.
Край!

Анонимен каза...

Ако искаш да видиш ръководтвото на общината,ела в събота на концерта на Сашка Васева на айдушкото зборище-ще има много айдуци.

Анонимен каза...

А ти отиди при майка си я питай как е могла такова просто същество да роди!

Анонимен каза...

Баси колко сте прости....
Срам ме е!

Анонимен каза...

г-жо Илза напълно ви подкрепям. Аз съм родител на едно от децата, те бяха прекрасни. Поздравления за тях, както и за тяхната прекрасна ръководителка г-жа Донева.Нека и пожелаем много професионални успехи, много любов и здраве в личен план. Аз лично се моля групата да не се разпадне, имайки в предвид предстоящото отсъствие на госпожата поради бременноста и. Дано читалището не направи тази глупост да се разпадне групата. Децата могат дълго време да радват троянската общественост. Нека има такива изяви в града. Дано читалищното настоятелство ги подкрепи , а не да се занимава с други неща. Голяма грешка беше, че ги нямаше там. Такива хора като г-жа Донева заслужават наистина уважение. Тя направи много за нашите деца концерта беше невероятен. Още веднъж поздравления.

Анонимен каза...

Напоследък се носи сериозно изречението че миньо всячески се опитва да разбере кои са му опонентите и да се саморазправи с тях!
Дали ще позволим наред с некадърността му с която ДОСЪСИПВА Троян,започнато от Енкин преди него,да наложи комунистическо-полицейския модел на терор над хората?
Ние жителите на този град,ще допуснем ли този простак заедно с приближените му да продължават да безчинстват или ще се вдигнем и ще му покажем че никой не е по-голям от хората?
Ще кажем ли "да" на Валя Букарева и ще бъдем ли с нея редом в начинието и за събуждане на Троян от обзелата го апатия?
Ще прилвечем ли и други като нас в каузата,ще кажем ли на останалите че за да има промяна ние трябва да я направим ,а не да чакаме някой от космоса да се спусне?
Пишете,искам мнението Ви,не искам да се плюем един друг,защото битката е за нас,за бъдещето ни,за нашите деца и тяхното бъдеще!

А.Т.М.

Анонимен каза...

Той чи е простак , простак си е. Но ние трябва да се хванем и да не му позволяваме да го направи.Що се отнася до Валя Букарева твърдо им казвам ДА винаги съм с нея. Тя показва как трябва да се работи и управлава. Кмета да се замисли какво прави с култура ли било (говоря за децата от школата по народни танци) с бизнес ли с управление ли. Трябва да се хванем здраво и да се махне тази апатия в града.

Анонимен каза...

Щом е нямало много публика ние какво сме виновни? Рекламата има ли я? А и явно интересът на хората е слаб, ако на всяко дете са дошли поне по няколко да го гледат ето ти пълна зала.
А и на така нареченият ансабъл Траяна на втория концерт нямаше много публика, защо ли? На първия видяхме каквото видяхме... изводите си ги направете сама, г-жо възмутена.

Анонимен каза...

tazi gospoga doneva vsachnost ot kade se poyvi.ty prosto nyma kakvo da.pokage.mnogo enekadarna zatova e nymalo xora.

Анонимен каза...

а ти си уникално неграмотен и прост...моля ти се,самоубий се ...

Анонимен каза...

na drygite izyvi na dechata zalata e prepalnena.ta ne znay az li sam prost ti li ili doneva

Анонимен каза...

Е, какво да направи общинската админиситрация? Да тръгне с пистолет в ръка да извежда хората от къщите ли? Стига с глупости! Ако си е заслужавало, хората сами са щели да отидат на този концерт! Впрочем, тази "възмутена гражданка", дали пък ходи на другите културни прояви в града? И защо пък трябва да има непременно цветя от Общината? Аман от това посткомунистическо мислене? Да не би концертът да е за кметската администрация? С подобни вопли наистина се унижават най-вече децата и техните ръководители

Анонимен каза...

Солидарен съм с горното мнение-смешни вопли,може би другарката ще поиска и цветя от партийния секретар,няма отръвка от комунизма в главите...Най-грозното е че г-жа атанасова спекулира с децата,много недостойно!!!!!!!

Гост каза...

Не плюйте така една жена, която е излязла с името си, а четете по-внимателно: тя пише и за читалището. Не мислите ли, че е нормално то да уважи концерт на една своя детска формация?

Пол..... каза...

Винаги съм казвала,че тук не почитаме много културните мероприятия,даже в една статия доста ме критикуваха за това мое мнение.Така,че не се очудвам на това ,че и тук се критикува.Г-жата е права, само не в това,че се е обърнала директно към местната власт,но всеки с мнението си!

Анонимен каза...

На концерти се ходи по желание. Подкрепям едно от горните мнения, че ако за всяко дете, участващо във формацията бяха дошли по 2-ма родители, залата щеше да се понапълни. Какво очаквате, Г-жо Атанасова, на самодейно детско представление да дойдат зрители, които да се наслаждават на професионализма на децата? На такова представление би трябвало да дойдат горди мами, татковци, баби, дядовци...... Интересно ми е, как на представленията на "Усмивка" /която също е детска формация/, залата винаги е пълна? Интересно ми е също, как Г-жа Червенкова сама си набира децата, никога не мрънка, работи повече от Г-жа Донева, осигурява си финансиране, осигурява си сценично облекло и още, и още. При това го прави за по-малка заплата от Г-жа Донева и то от 20-тина години....... Но, разбира се, най-лесно е да се мрънка, да се иска, а нищо да не се прави. Но не стреляйте по пианиста, той толкова може.........

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |