Мама, кака и аз – първенци на випуска

* Д-р Румяна Кожухарова (1977), Искра Байрактарова (2006) и Цветелина Байрактарова (2010) * Мария Дюлгярова също със златен медал, Крум Крумов – „сребърен”

ТРИМА ПЪРВЕНЦИ НА ВИПУСК ОТ ЕДНО СЕМЕЙСТВО – на такова чудо станахме свидетели при връчването на дипломите на троянското СОУ „Васил Левски” (петък, 18 юни).

ЛИЧНО КМЕТЪТ МИНКО АКИМОВ ПОДНЕСЕ специалната огърлица плюс златния медал на безспорния шампион на Випуск 2010 – Цветелина Байрактарова, пълна отличничка, с две шестици от матурите, отличничка от националните олимпиади по български език и история, получила сертификат от Кеймридж за владеене на английски на ниво „образован англоговорещ”. В залата бе сестра й Искра Байрактарова, студентка по медицина, първенец на Випуск 2006 в същото училище и със същия резултат – пълно отличие в дипломата и две шестици от матурите, плюс отлични представяния на национални олимпиади по химия и физика.

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОБАЧЕ СТАНА, когато бе обявено, че родителката на двете чаровни млади дами – троянската лекарка д-р Румяна Кожухарова, също е била първенец на своя Випуск 1977 г. в тогавашната ПГ „Васил Левски” (предшественик на днешното едноименно СОУ). Развълнуваната медичка бе поканена на сцената от директорката на училището Розалина Русенова, която й връчи специална грамота (нещо като „Оскар” за цялостен принос – бел. Т21).

Д-Р КОЖУХАРОВА ПЪК ВРЪЧИ ЗЛАТНИЯ МЕДАЛ на другата пълна отличничка на Випуск 2010 – Мария Дюлгярова. А любимецът на випуска, неколкократен победител в състезания по ораторско майсторство и водещ на всички училищни мероприятия – Крум Крумов, бе отличен със сребърен медал и плакет за заслуги, връчени му от зам.-директора Иван Ковачев.

Т21

33 коментара:

Анонимен каза...

Както винаги къде има банкет Миньо е там!

Миньо,кажи с какви пари ходи в Банско и какво прави там?

Анонимен каза...

Гена,
миналия петък беше 18 юни, а не 19. Просто приятелска корекция, преди да отпечатат вестника ти.
Балканджийката

Анонимен каза...

Ето такива семейства трябва да имат по 7-8 деца и да им назначи Кмета две домашни помощнички и един да им пали парното,а не ония от завоя за Балабанското.....АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Ще ги видим отличниците на есен!
В Троянските училища всички са отличници, а накрая в университетите са жалка картинка с разни измислени специалности! Най са ми били интересни тези псевдо отличници.
Успех на всички де! :)

Анонимен каза...

Миню,
Миньо,

питали ли ги дали ще гласуват за теб догодина. Щот тука от мойта махала незнам човек, който да иска да чуе за теб.Даже желязненския беше по-таман.

админ (Борджуков) каза...

Що бе - тримата от които миналата година избирахме първенец на випуска на нашето училище се позаписаха във факултета по математика на Софийски университет в различни специалности... Аз за по-зорно място за учене се сещам само за медицина и то в София... Не включвам архитектурата щото там само зор се влиза ... дайте да си уважаваме децата и да не плещим глупости. Дори като гледам моят син и изпитите ще си вземе...

Анонимен каза...

Всеки се досеща как става в гимназиите.Пък и в университетите също има 2 лесни пътя.Тая мадама трябва да не е барала работа през живота си или напълно да е исперкала да искара тая оценка 4естно.И все пак не го приемам,няма такива хора,няма такъв интелект.Да спердаля(ако разбирате полски)Това е саир на някой побъркан директор,като Розалина.Що не се разкарате А???

Анонимен каза...

На село всеки може!!!

Анонимен каза...

На село всеки може!!!

Анонимен каза...

Ш тая мацка май се е смахнала ..................

ARVi каза...

Наистинаq потвърждавате истината, че никой не може да надскочи себе си! Жалко!!!!!

Гост каза...

Анонимния/та, какъв ти е проблемът - клас ли си повтарял/а, или не ти е вървяло с мацките/пичовете, или просто си си обикновен/а гадняр/ка?

Анонимен каза...

По повод негативните коментари под статията.
Прост народ, слаба държава!
Защото сте най- умните за тва си губите времето с негативизъм по форумите! Жалка гледка! Троянско битие!

Анонимен каза...

А дано във ВМЕИ-София да е малко по-трудно от Софийския и УАСГ.

Анонимен каза...

До разбирачите на ВУЗ-ове. Откъде знаете, къде е най- трудно? Вероятно имате по няколко дипломи от всеки университете най- вече в София? Никъде няма лесно! Лесно е само бърборенето! А на вас още по лесно!

Анонимен каза...

Престанете да опорочавате всичко!Браво на момичето!Резултатите,които е изкарала на матурите са наистина впечатляващи.Нека да има повече такива хора като нея.

Анонимен каза...

Ш,зубрещи помияри,що не се разкарате.Тоя умния като е много умен що пиши във форума,или си е научил вече за утре??И все пак това с пълната отличничка не се връзва,вие си живейте във измисления свят на зубренето"тъпотията".

Анонимен каза...

А дано в Габрово да е по трудно от София.Какво ще кажете

Анонимен каза...

Пак ще река:пълни ми се сърцето като видя умни,възпитани,а дай боже и красиви деца,независимо,че не са моите.И не мога да си обясня защо за всички не е така?Има нещо сбъркано.....АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Ти си сбъркан бе педофил извратен...Пълнело му се сърцето,гащите ти се пълнят като видиш малко момиче изрод дрът....

Анонимен каза...

И си мислиш,че няма Бог,нали!Но аз знам,че има и ти сигурно ще го усетиш.Дано не бъде вече късно,макар че ми се струва,че твоят случай е точно такъв......АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Бог гледа и раздава кой каквото си е заслужил!
А това че ти си злобен човек,на който целия свят му е крив за проваления живот,никой не ти е виновен.
Намерил си си някакво поприще криейки си зад анонимноста на интернет и сееш злобата си.
Всички са ти криви,всички са ти длъжни!
Господ гледа и раздава!

Анонимен каза...

И аз на това разчитам....как ти беше името?Ай с-с-с-с....

Анонимен каза...

Няма да те подмине,не бой се!
Той е справедлив,а такива извратеняци като теб,горят в Ада!
Тук може да се измъкваш безнаказано,но там няма прошка!
Лъжи и заблуждавай хората колко си чист,неопетнен и колко несправедлив е живота бил към теб,как всички са криви,но Него няма как да излъжеш.
Горко ти...

Анонимен каза...

Гръмовержецо,който така усилно мяташ мълнии-заземили ли си цървулите,да не си самоопърлиш дирника......АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Ела ми де,изрод извратен !

Анонимен каза...

Явно роднините на Сашка Васева са във форума.

Пол...... каза...

Айс-с-с и ти си поканен ще дойдеш ли?Не се чепкай с този,не си заслужава!

Анонимен каза...

EI POMIQRI.VIE NE RABOTITE LI BE,4E TUK KISNITE CQL DEN.e gati naroda izu4en !!!!!!!!!!!!!

Полендачката каза...

Ми изучи се и ти или поне научи нашата кирилица.А ако не знаеш какво е кирилица,сети се за нашата АЗБУКА!!!!

Анонимен каза...

Помиярчетата къде отидохте бе а всяко чудо за 3 дни а зубрачите

ARVi каза...

Без да ми се сърди последният, но аз не мога да разбера какво е искал да каже. Няма препинателни знаци, не е завършено изречението и така написаното няма смисъл. Тук не визирам нежното обръщение "помиярчетата", това вероятно е някяква неволна грешка от негова страна.

Анонимен каза...

ей,защо забравяте основното!всичко това не е само акъл,а частни уроци и много,много пари.явно докторката е отръскала каса/здравната/,не прасенцето????????

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |