„Усмивка” закри концерта „Тошин мост за любовта” в Ловеч

* Сладкогласните троянски „усмивки” изпълниха химна на УНИЦЕФ, подготвен специално за случая * България – седмата страна, присъединила се към благотворителната кампания в памет на македонската поп звезда Тоше Проески

ДЕТСКАТА ВОКАЛНА СТУДИЯ „УСМИВКА” ОТ ТРОЯН, ръководена от всеотдайната музикална педагожка Светла Червенкова, получи честта да закрие първия за България благотворителен концерт от серията „Тошин мост за любовта”, състоял се на 19 април в Ловеч. Троянските „усмивки” изправиха публиката на крака с изпълнението си на химна на УНИЦЕФ, подготвен специално за случая. Участници в концерта бяха редица имена от голямата българска сцена – Марияна Попова, Устата, Драгомир Драганов, Крум, Стефан Илчев и др. Събраните средства ще отидат за лишените от родителски грижи деца от социалните домове „Параскева Нейкова” и „Асен Златаров” в Ловеч.


БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ „ТОШИН МОСТ ЗА ЛЮБОВТА”
носи името и е в памет на прочутия и много обичан македонски поп певец Тоше Проески, загинал през 2007 г. при нелепа катастрофа, едва на 26 години. Приживе Проески бил ангажиран със съдбата на децата сираци и това подсказало на неговия фен клуб идеята за благотворителната кампанията. За изминалите три години концерти „Тошин мост за любовта” са се реализирали в Македония, Сърбия, Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Черна гора, а вече и в България.

Т21


0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |