ГЕРБ – Троян: Категорично осъждаме подобни прояви

* „Общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Троян ще изчака да приключи работата на правораздавателните органи и в зависимост от тяхното решение ще се произнесе“

инж. Румен Райков
Гореща тема

В 10:30 ч. тази сутрин (19 юли, сряда) получихме писмено изявление на ръководството на ПП ГЕРБ – Троян във връзка с бракониерската проява на съветника от групата на ГЕРБ в Общинския съвет в Троян, председател на постоянната комисия „ТСУ и инвестиционна политика“ в местния парламент и служител в ловешката Областна администрация инж. Румен Райков.




Позиция на общинското ръководство на ГЕРБ - Троян

ПО ПОВОД информация в публичното пространство за бракониерстване на общинския съветник от групата на ПП ГЕРБ в Общински съвет - Троян Румен Райков, заявяваме: Категорично осъждаме подобни прояви и незачитане на Закона. Приветстваме работата на доброволците от Централната рибно-опазваща организация за опазване на рибното ни богатство.

БЪЛГАРИЯ е правова държава. Общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Троян ще изчака да приключи работата на правораздавателните органи и в зависимост от тяхното решение ще се произнесе.

РАЙКОВ, който има друга версия за случилото се на яз. „Сопот“, вече е подал заявление за освобождаване от длъжност като служител на Областна администрация, за да съхрани добрата репутация на институцията.

ПП ГЕРБ -Троян

Бел. ред. Приветстваме партийната реакция на троянските гербаджии за издънката на техния човек, припомняме: председател на общинската структура на ГЕРБ - Троян е депутатът инж. Иван Миховски, а на групата съветници – инж. Марин Радевски. Очакваме и изявленията на председателя на Общинския съвет в Троян Николай Тодоров и на работодателя на инж. Райков в Областната администрация в Ловеч – областния управител Георги Терзийски.


Още по темата:

17 коментара:

Анонимен каза...

Миню главътъ съсипа с кражби Троян, тия разправят, България била правова държава...И за да е пълна наглостта им, тоя индивид още не е изгонен от подобието на партия !

Анонимен каза...

Абе вашата мила маичица , дали сте на ясно че които и да е общински съветник се избира с преференция и двама трима многознаиковци като вас могат само да пишат по страниците без да е от значение мнението им .

Анонимен каза...

До Анонимен 2: "който" и да се пише с "Й", "които" и да са с "И", ;)

Анонимен каза...

До № 2: Румене, леко със споменаването на милите ни майки, да не ходиш бинтован и шит. Осрал си се, мълчи и трай.

Анонимен каза...

Каква ли е неговата версия. Сещам се - разбрал че бракониери заложили мрежи а той като съвестен гражданин и от управляващите решил да помогне като извадил мрежата и тъкмо освобождавал рибките и го сгащили.Нали така Румчо.

Анонимен каза...

Нещо ми се струва че тука работата е нагласена , пиша коментари след малко се трият . Струва ми се че не е чиста работата на тас страница.

Анонимен каза...

Мисля, че на тоя от километри му личи, че е бракониер и без правораздавателните органи.Душичката му е бракониерска!

Румчу каза...

Дайте и неговата версия.
Или са се събрали адвокатите да мислят
какви думи да се кажат, за да го покрият тоя бракониер, а?

Анонимен каза...

А ти кои си че ти трябва неговата версия , че не ми стана ясно нещо ? Със скрити имена сте много големи ...

Анонимен каза...

Ти пък щото си показа твоето име, а????
Ми като пишат нещо, то поне да бъде пълно.
Да има версиите на всички засегнати.
Със или без име- на повечето им и интересно какво би се опитал да обясни този гербаджия.

Анонимен каза...

Румен е бракониер от 15 години поне, а те чак сега го хванали1

Анонимен каза...

9-ти, на делото ще ти се изясни кой, кой е и за какво му е да знае. Там ще свидетелстват за извършеното от теб ЦРОО, полицаите от Троян.Да не си мислиш, че полицаите от Троян за собствен кеф са дремали цяла нощ докато ти решиш да си вадиш мрежите? И там ще чуем и твоята версия.Виж измисли я, да изглежда горе долу достоверна.По лесно ще ти е да сключиш споразумение с прокуратурата отколкото да се правиш на дръж ми шапката. Делото ще е публично.Изхвърчаш и от ОС Троян. Не ти се иска ама няма как. Имиджа на партията ГЕРБ е по важен от твоята персона и изобщо няма да ти цепят басма.Представяш ли си как ще реагира Бойко Борисов като чуе за кокошкарските ти изпълнение? Пак ти казвам-осралс си се, мълчи и трай!

Анонимен каза...

Не може да мълчи.
Всичките от тази партия са така - краде, и после лае месеца и измислят глупости.

Не можем ги изхрани тези крадливи ГЕРБ.
https://www.vesti.bg/bulgaria/deputat-ot-gerb-iznudval-za-4-tona-sudzhuk-za-borisov-6071752

Даже преди изборите съм чувал "умният" електорат на ГРОБ да казва:
"Ще гласувам за тях. Поне вече доста откраднаха и може да са се наяли"....
Ами, не са. И няма и да се наядат.
Даже най-много да изтеглят още някое милиардче, ей така за спорта.
Пак да гласувате за тях, пък после защо това е така, а онова е иначе.
Еми, сами си го правите.

Анонимен каза...

Уважаеми ръководители на ГЕРБ Троян, предлагам на вашето внимание следното мое разсъждение, без да имам претенции, че оневинявам Р. Райков за глупавата му постъпка, като ви питам най искрено за следното:
Какво толкоз е направил Райков? Нищо на фона на грандиозните кражби на власт имащите партии ГЕБР, БСП, ДПС и тези новите крадци Патриотите, само 8 кг. риба! Нищо! Деянието е безумно от негова страна, но като гледаме неговите политически колеги от всички партии на национална ниво в българския парламент е достоен за награда, дори орден да му даде президента!Той явно се е надсмял над своите политически колеги и опоненти, като едва си е облизал пръстите, а вие всички тук искате жестоко да ги отрежете. Василев открадна 4 милиарда, нищо, Румен уловил 8 кг. риба - в затвора! Айде бе !!!! Нали са едва 50-тина лева, на фона на 4 тона сюджук ??? Я си помислете дали да го не издигнем дори на ръководна длъжност защото е скромен. И се запитайте дали на фона на останалите не е за пример????

Анонимен каза...

Да си спомним как продаваше риба от багажника на колата си още като офицер в Троянското поделение.Така, че бракониерският му нагон не е от вчера.

Анонимен каза...

А браконерстват по попишка където беше председател и го изгониха мръсник

Анонимен каза...

Какъв офицер е бил този я попитайте старите колеги мръсник

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |