Пишман бандити се опитаха да оберат игрална зала в Троян

* Приятелчетата П.С. и А.О. били спипани в задния двор на залата,
 а при разпита в присъствие на съдия си изпели всичко

ПО МАЛКИТЕ ЧАСОВЕ на 11 февруари (в 3:30 ч. след полунощ) в Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян получили сигнал за две съмнителни лица, навъртащи се около игрална зала в града. Веднага на мястото бил изпратен автопатрул, който спипал в задния двор на залата двама младежи – 22-годишния П.С. и приятелчето му А.О., на 21 г., и двамата от Троян. След обиск у задържаните били открити две черни плетени шапки с прорези за очите, два чифта черни чорапи и отвертка; а при последващ оглед откритото бандитско оборудване било допълнено с метална щанга и тесла.

НА РАЗПИТ в присъствието на съдия двамата авери си признали, че са направили неуспешен опит да проникнат с взлом в игралната зала и да отмъкнат оборота на стойност около 1800 лв. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 195, ал. 1, т. 4 във връзка с чл. 18 от НК – третиращ извършване на кражба с техническо средство и предвиждащ от 1 до 10 години затвор; ако обаче се приеме, че извършителят се е отказал да довърши престъплението или сам е предотвратил престъпните последици, наказание не се предвижда.

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

Tроян включили се в протестите,че съм далеч и не разбрах?

Анонимен каза...

Тихо,тихо...Заспал град,заспали хора,а има надвишени сметки.

Анонимен каза...

to tam za 20 lv kvo da protistira6

Анонимен каза...

Троян ще се вдигне, само ако им забранят ракийката :)

Анонимен каза...

Мижитурки!

Анонимен каза...

Търпи народе наш-имаш 500 годишен стаж!

Анонимен каза...

Пишман бандити, но и пишман полицаи. На Трифон зарезан към 19 часа семейство в с. Орешак вечеря. Мъж, жена и ученик/детето им/ в 11 клас. По едно време чуват, че нещо става на втория етаж на къщата им. Излизат и гледат 5 полицаи един от които с пистолит в ръката да слизат по стълбите от втория етаж. Съответно домакинята си глътва граматиката, а съпруга пита-какво става? Обяснението е, че търсят бандит от Черни осъм който имал пушка. После полицаите изчезват в мрака. На другия ден идва на място кварталния на Орешака да се извини на хората, че колегите му объркали къщата. Това не е художествена измислица, а реална случка отпреди 5 дни. Въпроси към г-н Ичев:Това ли е стила и метода на работа на полицията в Троян? Така ли се влиза в чужда собственост-без да се потърсят хората/полицаите много добре са ги видели през прозореца да вечерят, тъй като стаята е на приземин етаж/ и с оръжие в ръка? Какви акции се провеждат без насочващ полицай като кварталния например, който знае къде и кой живее?Стреса преживяло това семейство как ще се компенсира?С едно-станало е грешка? Ще излезе ли в Т 21 Началника на РУП Троян по случая или трябва хората да сезират Господари на ефира?

Анонимен каза...

Г-н Ичев се оказа същото недоразумение като предществениците си, за съжаление! Много напъни в първите месеци и всичко до там... Но идвата избори и надявам се, нови назначения в системата!

ст.полицай Страшников каза...

Номер 7, може би са търсили улица "Ханко Брат" и са се объркали хорицата :-)))))))))

Анонимен каза...

Редно е вече да станем и ние известни в България и по-точно чрез "Господари на ефира",със ей такива случки например,защото това е абсолютен НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ което е описал 7-ми,иначе казано"извинявай станала е грешка"и всичко се потулва.Ако това полицедйско деяние стигне до ушите на техните софийски а не ловешки началници уверявам ви последици ще има,но както е казал народа "едно дете не се ли разреве майка му не му дава да суче",така е и в този случай,само медийте могат да променят нещата и да се вземат мерки сращу такива своеволия от страна на полицията.

Анонимен каза...

Със случая в с. Орешак е запознат депутат, който ще внесе питане до министър Цветанов за отговор при парламентарен контрол. Отговор ще има ако до тогава разбира се правителството не си обере крушите и си замине.

Анонимен каза...

Правителството начело с мутрата си си обра крушите. Пътя за търсене отговорност от Акимов е отворен. Донке какво чакаш?

Анонимен каза...

Не става ли въпрос за комарджийницата на ОВ4444АР-а...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |