„Защото Троян е в сърцата ни“

* Кампанията на Община Троян стартира от юни и ще продължи до края на ноември; в края на годината – приятни изненади за трима изрядни данъкоплатци * Целта е да покажем добрия пример, следете публикациите в общинския сайт www.troyan.bg

Кампания

В ПОСЛЕДНИТЕ месеци неведнъж бе споменавано какви затруднения изпитват бизнесът, туристическият бранш, българските общини в резултат от световната пандемия. Също и Община Троян. Числата към 1 юни 2020 г. показват, че средствата в общинската хазна, събрани от местни данъци и такса за битови отпадъци, са с 579 хил. лв. по-малко в сравнение със същия период на 2019 г. Но въпреки пандемията общинската администрация продължава да действа активно по разработката на проекти и привличане на външни средства.

В КРАЯ на епидемичната обстановка стартираме една по-различна кампания – „Защото Троян е в сърцата ни“. Кампания, която има за цел да покаже на хората резултатите, които се постигат, когато общинският бюджет е стабилен и се събират дължимите местни данъци и такси. В следващите месеци Община Троян ще споделя какво се случва с местните данъци и такси, които влизат в местната хазна и какво влияние оказва всеки, който внася своите данъци и такси. Община Троян ще обедини мнения и впечатления, като целта е да покаже единствено добрия пример. Разбира се, с ясното съзнание, че има дефицити и сфери, в които трябва да се влагат усилия.

АКО СТЕ сред хората, които искат да виждат положителния, добрия пример – можете да следите публикациите в сайта на Община Троян (www.troyan.bg) от настоящия м. юни до края на м. ноември. Ще ви покажем различни примери за това как хората променят облика на общината! В края на календарната година Община Троян ще подготви изненади за трима троянци (изтеглени на произволен принцип), които са редовни платци и нямат задължения към общинската хазна.

ВЯРВАМЕ, че ще откриете себе си в нещата, които ще ви покажем, защото Троян е в сърцето на всеки един от нас!

Станислава Вачева, PR на Община Троян

1 Коментара:

Unknown каза...

Туристическия бранш на общинско ниво следва да се вземе в ръце, да се напъне и извлече максимума от създалата се ситуация с родното мутро лайноморие.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |