Адв. Венелин Ангелов: Не бъркай официален документ с компромат

Местни избори 2015 Балотаж 

Уважаема г-жо Михайлова,
Донке,


Не бих искал да си говорим по фейсбук, но ще ти отговоря на въпроса. Само един единствен път, тъй като добре знаеш, че всичко казвам открито, а не задкулисно. Ти пожела да публикуваш избрани от теб части от нашия разговор, които променят същността му. Затова ли поиска да се видим? Защо не спомена, че твоето обещание „в рамките на закона” е било срещу искане от твоя страна за помощ в размер 200-300 лева, в твоя кабинет, когато си била кмет. И че ти казах, че това не е блъф. Казах ти, че не мога да те подкрепя и ще подкрепя Митко, на което ти не се изненада. Преди да ме попиташ кого ще подкрепя, ти ми предложи да ме подкрепиш за поста председател на Общински съвет Троян, за което ти благодаря (решението дали ще приема да бъда председател на Общинския съвет ще взема в зависимост от изборния резултат на 1 ноември).

Категорично ти заявих, че високо те ценя като интелект и човек, уважавам партийния ти избор, но не мога да подкрепя твоята партия. Ти преди ми обеща честна битка, но какво стана на първия тур? Кой се промени? Защо от ДПС бяха бесни, тъй като твоите хора ги изпреварили и им купили „техните цигани”? От тези избори разбрах едно - личност без партия бавно прогресира или никак, но личност с партия задължително деградира. Бягай навреме от потъващия кораб и спасявай личността си, тъй като на тебе разчитат с неистови усилия да спасяваш отломките, а това не го заслужаваш. Добрите същества до мен са не само тези, които споменаваш, а и много други. Оказа се вярно, че по време на избори можеш да си прочетеш приятелите. Аз ги прочетох, дано и ти успееш. И не бъркай официален документ с компромат.

За Левски нищо няма да ти отговоря, тъй като на никаква цена не бих го употребил по време на избори - той не заслужава това. Не ми е ясно защо не знаеш кой съм, или само си правиш поводи за дебат. Ако бъдеш избрана за кмет и дойда в кабинета ти с неопровержимите доказателства, ще разбереш, че това съм аз. Но ако ти не подпишеш незабавно обещания текст, тогава аз няма да разбера ти коя си. До тогава - нека се погледнем в огледалото и ти ще разбереш коя си и аз кой съм. Всичко другото са опаковки - твоята и моята.

Ако наистина искаш да разбереш кой съм, това е тема на дълъг разговор, не е за едно следобедно кафе. Каня те със съпруга ти на семейна вечеря в дома ми или на вилата и ще си кажем всичко в най-добър тон, без публика и съм сигурен, че ще се опознаем и ще станем още по-добри приятели. Мариела ще ни приготви меню по желание и ще ти хареса, сигурен съм. Троян няма нужда от вражда между нас, нали? Повече няма да досаждам на моите и твоите приятели да ни четат публично. Част от твоите избиратели никога няма да прочетат това, тъй като те все още допиват заплатата си от 25 октомври и очакват нови премии на 1 ноември и сигурно вече се готвят за буйни кючеци, както по традиция са танцували преди 150 години около обесен юнак или набучената му на кол глава.

Сърдечни поздрави и успешен ден. В личен план ти си оставаш мой приятел. Другото е опаковка. Очаквам да уточним условията за поканата, сериозно. И стига вече сме давали само поле за изява на троловете, които явно надушиха сериозна плячка около мен и теб и чакат.

адв. Венелин Ангелов

34 коментара:

Анонимен каза...

Голям си, Венко!!! Трябваше ти да станеш кмет, ама да ти кажа честно, за този народ не си заслужава!!!

Анонимен каза...

Адвокатски номерца. Така защитава и клиентите си и той го знае.

Анонимен каза...

Да плача ли, да се смея ли... Такива мръсни избори не е имало в България от много отдавна.

Анонимен каза...

Само тоз двоен агент още липсваше. Сметаната на сладоледа.

Анонимен каза...

Г-н Ангелов, не Ви наричам "уважаеми", защото спрях да Ви уважавам и като човек, и като мъж! Не съм предполагала, че може да се принизите толкова и като поведение и като речник. След като сте толкова уверен, че г-жа Михайлова е дотам глупава, че в кметския кабинет да иска пари срещу обещания, представете доказателствата сега, преди изборите. Това би било достойното поведение; другото за мен е една огромна манипулация на общественото мнение. За жалост, може и да се намери някой да повярва. Вие сигурно точно това целите! Отвратително!!!

Анонимен каза...

Предлагам на Михайлова и Ангелов да спрат полемиката, защото ме отвращава и ако това продължи няма да отида да гласувам!

Анонимен каза...

Еййййййййййй хубаво пишеш момче но тук няма да те прочетат нито една бабичка и старец нито един циганин защото това са мнозинството от нейните избиратели .Не виждате ли че само в селата са мнозинство ,ами там няма вече млади хора .И второ ,чудно ми е какво обещава като от горе няма да види нищо а и от Позитано няма да и дадат че и те оглозгаха кокала

Анонимен каза...

5-ти, правиш се на "ощипана госпожица"! =)
Когато някой каже истината - значи е манипулация! Когато Донка обещава лъжи - значи е много свястна!
Всички видяха на дебата как Донка се изчерви и си глътна граматаката, защото и тя самата знае, че е канила бизнесмени в кабинета си докато беше кмет!!! Това не е лъжа и от това се породи уплахата й! И най- лошото е, че тя не е обещавала свои имоти за облага, а ОБЩИНСКИ ИМОТИ ЗА ОБЛАГА!!!

Анонимен каза...

Велик си, Венко!

Анонимен каза...

Велико малоумие: "Част от твоите избиратели никога няма да прочетат това, тъй като те все още допиват заплатата си от 25 октомври и очакват нови премии на 1 ноември и сигурно вече се готвят за буйни кючеци, както по традиция са танцували преди 150 години около обесен юнак или набучената му на кол глава."

Анонимен каза...

xa xa xxa

Анонимен каза...

Доне, събра ли багажа?

Анонимен каза...

12-ти ,събра го идва да живее у вас.Много на сериозно сте се взели все едно ще избирате мин.председател.

Анонимен каза...

имах по друго мнение за теб но след като се продаваш така евтино на гербаджийте срам и позор за теб и твойте избиратели кажи какво са направи ли те за града едно нищо и ако пак спечелят тежко и горко на този град и последно ако съм твой избирател бих се срамувал от теб

троянКа каза...

Mного се изложи, Ангелов, много ниско падна...не сме за един ден в този град, не забравяй!

Анонимен каза...

По голяма простотия не можа да направи Венко.Просто доказа ,че по големи курви от адвокатите няма и всичките ти напъни са били въпрос на интереси и пари.Жалко ,че си дадохме гласа за теб цялото семейство,ще се наложи да поправим тази грешка в неделя.

Анонимен каза...

Венко не се правина много принципен,ще видел резултата и тога ще реши дали да приеме.Кой бяга от 50000 лева немъчена пара за нищоправене за 4 години.Отделно другите от далавери с твоите приятели от ГЕРБ.До сега честен и принцепен адвокат не съм видял ,ако някой познава такъв ,които да не го интересуват само парите и келепира.нека ми каже името да се запознаем.И много ми е итересно като Донка била комунист и затова не можеш да е подкрепиш ,какви са цървулите ,които подкрепяш,марсианци сугурно.

Анонимен каза...

„Комунистите са като крокодили: когато си отварят устата не знаеш дали се опитват да ти се усмихнат или се подготвят да те изядат.“
С този цитат от сър Уинстън Чърчил поздравявам БКП/БСП, чието управление винаги води България до фалит, но която много обича да рони крокодилски сълзи на тема бюджетна дисциплина в опозиция.

Анонимен каза...

14-ти, 15-ти и 16-ти, всички знаем, че си един и същ комунистически трол. Майка ти е трол, баща ти е трол и дъщеря ти е трол. И ако имаш син и той е трол. Това, че си тъп ще е за цял живот. А това, че някой симпатизира на умираща партия БСП или БКП го прави по-малоумен от членовете в нея. В тази партия членуват само аустсайдери и пенсионери, които са се качили на ракета носител - Дона. Това докога ще е?! Докогато Донка издържи. Ами след това какво става с тези малоумници, които са се захванали за нея, за да им осигури работа в общината?! Ще ти кажа - влизат в статистиката на безработицата и почват да обясняват колко дипломи имат и как никой не иска да ги вземе на работа.
Дона в какво се е доказала - в кражби и копане!!! Друго няма как да свърши, щото цял живот това е правила, цял живот това ще прави.
Намира се някой, който пръска цирка на БСП и почват да го оплюват.
Ти нито ще станеш някога добър и находчив адвокат като Венко, нито ще станеш интелект като Дона. Щото това са факти.
Прост като майка си беше, прост като нея ще си останеш!!!
Почвай сега да пишеш яко постове, щото само това е останало в безцелното ти съществуване. И след това се похвали на някой приятел какво си направил, щото иначе ще останеш поредният неоценен боклук, който си е направил душевна чекия като е написал нещо лошо за някой без да го разберат кой е!!! ;)
Наздраве, че стана ракиено време!

Анонимен каза...

" Защо от ДПС бяха бесни, тъй като твоите хора ги изпреварили и им купили „техните цигани”? "
Ама пък и другарката от БКП не е права-как може да вземе на хората " собствените им цигани ". Като са и трябвали още цигани, защо не си е заселила -толкова нови къщи по махалите се обезлюдиха ? Не е честно така. То вярно, че те са основен електорат на БКП, след като бабичките вече остаряха много, ама не е хубаво да пипа чужди цигани :-) :-) :-)

Анонимен каза...

Безспорно Михайлова е умна. Вместо да обясни ЗАЩО Е СКРИЛА САНКЦИЯТА ОТ НАД 1 200 000 лева, води полемика с Ангелов. Няма значение, че в писаното слово стои далеч по-зле от него. Важното е да не се споменава за санкцията. НАРОДЕ?????

Анонимен каза...

Венко и Димов продадоха Търговия Троян ЕАД на Минко Минков, а също така и имотите на НИХЗИ ЕООД. Мръсни продажници. Продадохте община Троян. Тежко и горко на троян и с Вас.

Анонимен каза...

Глупаво ама глупаво си адвокатче сед си в гащите

Анонимен каза...

23-ти, тъп си като майка си! Не се знае ти какъв мишок си, дебел, космат и некъпан!!! Сигурно единственото, което си е*бал е ръката ти, докато гледаш порно. Върви си по Лесидрен при братята и чакай Дона да ти направи пътя, щото е обещала, че до Коледа ще има скоростни отсечки там, за да могат да се изтрепят още хора!

Анонимен каза...

Венко, ако имаш малко мозък - ще се покриеш в миша дупка! Изтегли и сина си от политиката, за да не стане и той като теб за резил! Направихте мнооооого погрешен ход. И тези, които ви уважаваха - ще спрат да го правят. И тогава ще дойде краят не само на политическата, но и на адвокатската ви кариера!

Анонимен каза...

Не мога да разбера каква трябва да бъде професията на кмета на Троян?Партиен лидер?Това професия ли е?Това е изчезващ вид -или са пред пенсия,или на смъртно легло.Ако кандидата е адвокат-бил подкупен,ако е инженер-бил глупав,ако е лекар-сигурно е ненаситен,ако е учител-сигурно ще е изкукуригал.Дайте да предложим безработен-да му помогнем следващите четири години.

Анонимен каза...

Не е ли по-добре тримата с най-много гласове да направят кабинета на следващия кмет.Тогава всичко ще бъде явно и точно.Предният съдържаше един алкохолизирал се партиен лидер,неуспял банкер и увреден от стажа си учител

Анонимен каза...

Всички в интернет сте големи, ама като излезете с имената си сте мишки! =)
Някой, който прави много за града и иска да направи още и то безкористно - слагат му етикет "иска да краде". Ако е добре материално, хората казват: "иска да стане още по-богат и още повече ще краде".
Ако някой просто си краде и лъже хората в очите, тогава народът казва: "Много добра кметица".
Всеки народ си заслужава управлението - от мангала, до този, който се прави на голям умник и стои безработен!!!
Правете си кумири и идоли от тези професионални крадци БСП и Господ ще ви накаже!

Анонимен каза...

28 ти като не си мишка защо си се подписал анонимен мога да се съглася с всеки който защитава ГЕРБ но при условие че докаже какво са направили за града освен да обслужват интересите на техния предводител РАДЕВСКИ и тези който симпатизирате на тази партия помислете защо в ръководството са малки момчета

Анонимен каза...

Това написаното от Ангелов граничи с всякаква етика.В него има само подлост и жажда за власт.Този човек явно за нищо не става.С други думи мошенде.

Анонимен каза...

Не харесваш Ангелов, понеже нарича нещата с истинските им не особено красиви имена. А харесваш Михайлова, понеже лъже красиво. Де.ба и дебилите в тоя град! Останаха само цигани и пенсионери, нищо чудно, че си избират кмет комунист. Интересно ще е с какво ще им плащат като се изнесем всичи нормални работещи хора?

Анонимен каза...

Гут байІІ ДовижданеІІІ Чао 31ви така в Троян ще останат истинските троянци ,а не поплювковщците.

Анонимен каза...

Гут байІІ ДовижданеІІІ Чао 31ви така в Троян ще останат истинските троянци ,а не поплювковщците.

Анонимен каза...

Е вашата Донка Милионка сега го набара ,хем дебел ,хем ръбат, хем космат, хем и гърбав ,много ще има хем да го дълба хем да го смуче ,ама нека ви на всички от Троян цяла България проумява .Тоя и за вас .Децата ми не са тук ,сега и аз при тях .Ама има да чакате за някои лев от някъде ,няма да има братчеееееееее няма .Заслужавате си съдбата .Каквото сте дробили това ще сърбате.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |